HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

ZENESZ KONYHA

MULTIMÉDIA

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

KERT - MŰHELY



A FÓRUM legfrissebb témái

Fotók, képek, GALÉRIA

2021. január 17

Offtopic

2021. január 17

***YAMAHA billentyűsök

2021. január 17

KGST hangszerek

2021. január 17

Jónás Tamás (instrume

2021. január 17

GITÁRÉPÍTŐ - GITÁRF

2021. január 17

ZENEELMÉLET

2021. január 15

Zenész Konyha (Zenészek

2021. január 14

FÓRUM MŰKÖDÉS DOLGOK

2021. január 14

Vizelde

2021. január 14

DalszövegÉrtelmező 20

2021. január 14

In Memoriam...

2021. január 14

***EPIPHONE*** GI

2021. január 13

Mutameg!

2021. január 12

Zenészeket, zenekart ke

2021. január 10

Csöves Gitárerősítő

2021. január 10

PEAVEY

2021. január 10

Floyd Rose tremolók

2021. január 08

Gitáreffektek

2021. január 08

Mesa/Boogie

2021. január 06

Gitártanár kerestetik

2021. január 06

*MARSHALL.hu KLUB *

2021. január 06

***Squier***

2021. január 06

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2021. január 06

?Hangszórót ?Ládába

2021. január 02

Akusztikus gitárok

2020. december 24

Barkács

2020. december 24

GITÁRLÁDÁK

2020. december 17

***JACKSON***

2020. december 17

Házi készítésű hangszere

2020. december 09




HANGMESTER.HU AKCIÓ
CORT ActionPlus- TR basszusgitár
basszusgitár

CORT ActionPlus- TR basszusgitár


Akciós ár:
66 900 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
60% BLACK FRIDAY
Gitár Light Capo
kápó

60% BLACK FRIDAY
Gitár Light Capo


Akciós ár:
1 990 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
CORT EL.GITÁR, OPEN PORE CSERESZNYE
Co-G100-OPBC

CORT EL.GITÁR, OPEN PORE CSERESZNYE


Akciós ár:
45 900 Ft



hangszermagazin.hu

KÁRÁSZ ESZTER: Szép lassan jutottam el oda, hogy le merjek írni saját dalszövegeket
2021. január 11.





hangszermagazin.hu

DALSZÖVEGÉRTELMEZŐ 2021 - Folytatjuk a programot!
2021. január 09.







Legfrissebb használt hangszerek:
Laney
25 000 Ft
Zoom
165 000 Ft
Epiphone
0 Ft
Peavey
150 000 Ft
Elektronika
19 000 Ft
Elektronika
15 000 Ft
Elektronika
54 000 Ft
Casio
47 000 Ft
Baltimore
25 000 Ft
BOSS
11 000 Ft
Korg
14 500 Ft

64 000 Ft
KÁRÁSZ ESZTER: Szép lassan jutottam el oda, hogy le merjek írni saját dalszövegeket
2021. január 11.
DALSZÖVEGÉRTELMEZŐ 2021 - Folytatjuk a programot!
2021. január 09.
TORRES DANI: A dalszöveg dönti el, hogy angolul, vagy magyarul szeretne megszólalni
2020. november 30.
Ferenczi György: Kodály Zoltán országában a szolmizációt ingyen megtanítják mindenkinek
2020. november 09.

Zenész Konyha (Zenészek kedvenc eledelei)
Kisérleti topic: Kedvenc receptjeitek, vagy ismert zenészek kedvenc receptjeinek helye legyen ez..

Ahhoz hogy hozzászólhass a témához, előbb be kell jelentkezned!

Témák

Első <<1000 <500 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... >500 Utolsó

lacko2009-05-25 20:03 |  #989
a vizet azért iszod mert szomjas vagy nem pedig kizárólag azért hogy pótold az elvesztett folyadékot.
az egész szervezet homeosztázisának fenntartásához szükség van a folyadékra + az ásványi sókra hiszen ezeken keresztül tartható fenn az ion egyensúly amitől az egész tested összes sejtjének működése függ.
a víz keménysége a benne oldott ásványi sók koncentrációjától függ, tehát az ántsz honlapján helyesen van fenn, hogy az ivóvíznek kell tartalmaznia minimálisan a változó keménységből.
a desztillált víz fogyasztásának akkor van értelme, ha az ásványi sókat amiket a vízzel nem viszel be, pótlod, hiszen azok a szervezetből - párologtatás stb.. - útján ürülnek.
ha meg a víznek eleve a sóktól van íze akkor minek kivonni belőle és utólag pótolni??

szóval teljesen faszság, ráadásul a deszt víz nem mérgező, hanem csak szimplán kipukkadnak a vértestek az ozmózis hatására.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2009-05-25 19:38 |  #988
Zagyvaság.
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2009-05-25 19:36 |  #987
Igen, ezt nem értem.:) "Számos népegészségügyi tanulmány alapján igazoltnak tekinthető, hogy a kis keménységű, azaz kalciumban és magnéziumban szegény ivóvíz fogyasztása mellett nő a szív- és érrendszeri megbetegedések előfordulási valószínűsége."
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2009-05-25 19:30 |  #986
TEljesen igaz, hogy ha nem viszünk be elegendő ásványi anyagokat, akkor megszívjuk.
Viszont ezt nem a csapvízből fogjuk bevinni...
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2009-05-25 19:23 |  #985
Az ántsz állásfoglalását kissé komolytalannak találom. Itt olvasható Pl. a 4-es 5-ös pontot mire alapozzák vajon? (Remélem ez még nem off)

Ricsi2009-05-25 19:06 |  #984
Épp most fogok az arcom mögé helyezni 1 kg hajában sült krumplit, zacskós tejszínnel leöntve...

dr_kotasz 2009-05-25 19:05 |  #983
Éljen a 10 bubis ásványvíz! Hidegen persze!

landmine2009-05-25 19:03 |  #982
Amúgy én megeszem 4-6 kiló gyümölcsöt egy nap, abban is majdnem megvan a 4-6 liter
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2009-05-25 19:02 |  #981
Nem iszom ilyet sem, de 1x-1x belefér egy-egy pohárka, pl. sportolás után/közben. Nekem van ilyen szűrő izém (britta?), ami talán valamit megszűr a csapvízből, nem drága, és érezhetően más az íze (ásványvíz-ízű).
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2009-05-25 19:00 |  #980
Nézd, neked azért kell annyi víz, mert rengeteg fehérjét viszel be a testépítés miatt és az a veséket eléggé hazavágja, ha nem segítesz rá... egy olyan étrend mellett, aminek 80%-a víz, nincs szükség plussz vízre.
Válasz '' hozzászólására (#)

bluevoodoo 2009-05-25 18:56 |  #979
Azon kell elgondolkodni,hogy jó-e nekünk az,hogy a történelem elsőként bevetett harci gázának (klórgáz) hatóanyagát isszuk zománcosvederrel. Tényleg jó lenne vmi alternatív megfejtés,de sajnos a legtöbbünk kénytelen a csapvizet használni. (Én is.)

A hangyák ura2009-05-25 18:54 |  #978
A hat liter az derék:)
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2009-05-25 18:49 |  #977
Hallottam olyat is hogy csak kúra szerűen szabad H2O-t. Akkor ezek szerint neked bevált a desztvíz? Már ha éppen megszomjazol:)
Válasz '' hozzászólására (#)

gojkómitics 2009-05-25 18:21 |  #976
10 kiló dinnyét benyomsz mindennap, abban biztos van annyi:D
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-25 18:15 |  #975
Kérdés, hogy gyömülcsből mennyire tudod pótolni a napi víz bevitelt. Tehát esetemben azt a 6 liter vizet.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2009-05-25 18:03 |  #974
A desztvíz teljesen jó sztem, azok az ásványi anyagok, amik a csapvízben vannak úgyis mind szervetlenek, úgyhogy még rosszak is a vesének, mert többet kell kiürítenie.

Amúgy a leges-legtisztább víz a növényekben található, azok tökélets vízszűrő-és tisztító rendszerek. Annál tisztább víz nem létezik napjainkban. (A gyümölcsök kb 85%-a, a zöldségek kb 90%-a víz. Én amióta csak ezeken élek, azóta nem vagyok szomjas és szinte sosem iszom.)
Válasz '' hozzászólására (#)

Cipry2009-05-25 17:58 |  #973
Nyáron Erdélyben a Sugó barlangnál ittam forrásvizet, ami a barlang egy nyílásánál jött ki a természetbe. Attól finomabb vizet még nem ittam soha.

A hangyák ura2009-05-25 17:47 |  #972
Csak az kérdés hogy az adott esetben gyógyszerekkel szennyezett vízre mennyire tudod felkészíteni a szervezetedet.:D
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-25 17:45 |  #971
Sajnos sok helyen burokban élés van az tuti. Na nem nálam... :)))

Engem a legkevésbé szokott zavarni ha vadászat közben patakból vagy forrásból iszom. Ezerszer egészségesebb vizek ezek mint a csapvíz.
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2009-05-25 17:44 |  #970
Lehet hülye vagyok de az esővízre gondolsz?:D
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2009-05-25 17:42 |  #969
Pár hete olvastam pl. ezt a cikket a német palackozottakról:Itt Nem pont ezt a cikket, csak most ezt dobta ki a a google.:)
Válasz '' hozzászólására (#)

Buli2009-05-25 17:38 |  #968
Én maradok a bornál ,de jó felvetés:)
Válasz '' hozzászólására (#)

Buli2009-05-25 17:37 |  #967
Én Szilvásváradon ittam a patak vizéből,és nagyon jó volt.
De a Dunából vagy egyéb folyóinkból már nem kockáztatnám meg.
A burkot arra értetem hogy sok ember szinte burokban él hogy óvja magát a kosztól fertőzésektől csak az a baj hogy így a szervezetében nem fog kialakulni a természetes védekezés.

rv (A megnemértett)2009-05-25 17:33 |  #966
Igyatok sört, abba sok a vitamin.

gaben2009-05-25 17:28 |  #965
Egyébként nem burok, hogy nem iszom csapvizet. Szimplán szar íze van itt gödöllőn, továbbá bsezéltem már vízműnél dolgozó emberrel. Na azok után döntöttem úgy, hogy mégse.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-25 17:27 |  #964
Szinte sohasem iszom ivóvizet. Gondoltam aki visszaolvas annak letisztázódik, hogy minnél természetesebb úton kapott vízről beszélek.
Válasz '' hozzászólására (#)

Buli2009-05-25 17:26 |  #963
Na szóval ha nyers húst eszel akkor kb 30 évig fogsz élni.
Csap vizet pedig azért kell inni pont hogy szervezetben kialakuljon egy természetes védelem. Nem szabad burokban élni. De egyes helyek nagyon gáz a víz az biztos. Én egy kisvárosban élek(Berettyóújfaluban itt jó víz van és nem is kemény)De Szegeden tuti szar a víz azt tudom.
Inkább forrald vagyd hagyd állni az ivóvizet.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-25 17:20 |  #962
Józan paraszti ésszel azt mondanám: ha a természet úgy hozta létre azt a nyamvadt vizet, hogy van benne mindenféle ásványi anyag akkor nekünk ezt miért jó "feldolgozni"?

Mint ahogy azok a kaják is a hízlalóak és egészségtelenek amit már feldolgozunk.... pl zab megtalálható a természetben meg a krumpli de a tészta már egy feldolgozott élelmiszer. Na melyiktól hízik (híztem el) a népség? Zabtól vagy tésztától?

Valahogy így vagyok a vízzel is. Nem tartom véletlennek a víz természetes ásványi anyag tartalmát.
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2009-05-25 17:03 |  #961
Ha tényleg ennyire jó hatással van a szervezetre akkor az egészségünk érdekében szerintem nem lenne túlzás. Nekem ált. iskolában a kémia tanárom azt mondta hogy mérgező a deszt víz.:D Most meg olvastam kb. 5 eltérő "állásfoglalást" a témában. Persze az is igaz hogy szinte kivétel nélkül minden élelmiszer körül jelen van ez a fajta érdekérvényesítés. De azért a víz esetében nem fúrcsa ez egy kicsit?:)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-25 15:59 |  #960
Kaja ügyben meg: rizscsirke power!!!!!!

gaben2009-05-25 15:58 |  #959
csapvizet tényleg nem szabad inni.

De ezt a desztillált vizes dolgot már túlzásnak tartom.
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2009-05-25 15:11 |  #958
Érdekelne hogy kinek mi a véleménye a témával kapcsolatban. Arra gondolok, hogy a tudomány mai szintjén, hogyan okozhat gondot megállapítani, hogy milyen víz alkalmas fogyasztásra.

GGreGG2009-05-02 22:15 |  #957
én ma alig ettem...
bakker
le fogok így fogyni
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-05-02 22:08 |  #956
Nem probléma, ha van még több lik a nadrágszíjjadon.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-02 22:05 |  #955
meg mellé wunderlich portugieser. mára lőttek a diétának....:D

Jeti2009-05-02 22:05 |  #954
Ja bizony, az úgy jó a cupákoshoz.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-02 22:03 |  #953
hát egy fej belement simán
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-02 22:01 |  #952
olvastam, hogy pápua új guineában a tojásban lévő épp ki nem kelt madárfióka az igazi csemege...
hogy a libatömőellenes mozgalom erre mit reagálna azt nemtom :D

GGreGG2009-05-02 21:59 |  #951
bilagitos bor :D
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-05-02 21:59 |  #950
Vagy van helyette jó bor.
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-05-02 21:56 |  #949
Meg, ha a bilagit a zsebben van.
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-02 21:56 |  #948
meg a zsír becsorog az ingujjba :D
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-02 21:54 |  #947
hűűűűűűh :D
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-05-02 21:54 |  #946
Jó sok fokhagymával, mi?
Akkor jó, ha a papírszalvetta odaragad az ujjaidhoz.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-02 21:52 |  #945
Nálunk csülkös-körmös pacal pörkölt bográcsban.

Jeti2009-05-02 21:52 |  #944
Budapesten a Mátyás pincében, vagy az Alabárdosban egy adag csigapörkölt 10e.ft a kirántott békacomb rizzsel 16e.ft. New Yorkban a 42. és a Broadway sarkán a Paramount étteremben ugyanezek finom salátamixel egy Strato pickupszett ára.
Válasz '' hozzászólására (#)

Devil B. 2009-05-02 21:51 |  #943
Finom volt? a késztermék már nem olyan undorító:D
Válasz '' hozzászólására (#)

Roby2009-05-02 21:50 |  #942
bááááz"meg!
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-02 21:49 |  #941
Ráijesztesz egy bogrács gólyapörkölttel :)
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-05-02 21:45 |  #940

" csorsan "

Bocs! gyorsan

Jeti2009-05-02 21:44 |  #939
Még nem. Pont ezek miatt.
Majd megtanítalak benneteket, hogy lehet csorsan békát fogni.
Válasz '' hozzászólására (#)

rv (A megnemértett)2009-05-02 21:42 |  #938
Jetiii te beteg vagy.
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-05-02 21:41 |  #937
Adómentes és finom.



Buli2009-05-02 15:20 |  #936
Ma koncert,holnap reggel másnaposan lábszárpöri,erős paprikák be készítve.Mindenkinek jó étvágyat a horgászverseny után Bhahaha ha
Másnap reggel mindenki kapaszkodni fog a budin:):)

Ricsi2009-05-02 14:47 |  #935
Ú bazz...ma még csak egy kefírt ettem...minnyá rábukom a monitorra.:DD
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-05-02 14:39 |  #934
Hála ennek a kis esőnek! Telezabálhattam magam kerti csigával.
Remélem, nem halok meg!

Blaze2009-04-13 12:19 |  #933
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-04-12 19:49 |  #932
Húsvéti ájtatosság nevíben: vaddésznyó perkelt by me

lacko2009-01-23 13:20 |  #931
DEJÓISAZ!
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2009-01-23 13:19 |  #930
Kihűlt, megdermedt tejbegríz, tetejére házi piros szőlőlekvár.

- 2008-12-25 17:49 |  #929




Aszpirin 2008-12-25 16:30 |  #928
Jó az (ma reggel még ment), csak a freeweb szervere most épp halott... Vagy lekapcsolták.
Gondolom később helyrejön.
Válasz '' hozzászólására (#)

2008-12-25 14:49 |  #927
nem jó a link :(
Válasz '' hozzászólására (#)

Puppy On Acid2008-12-25 11:35 |  #926
Na azt pont nem szeretem, mert igen, hülye vagyok.
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2008-12-24 23:48 |  #925
Marha húsleves (velő pirítósra), töltött káposzta, sült pisztráng körettel, desszertek (eper tejszínhabbal, bejgli, stb.)! Ital:Finom szilvapálinka Erdélyből, jóféle Pinot Noir Szeremleyéktől.
Tele vagyok! :)

Aszpirin 2008-12-24 23:32 |  #924
A sok ínyencség után egy kis hagyomány: Nálunk ez volt ma este (katt)

dr_kotasz 2008-12-24 21:57 |  #923
Nálunk holnap őzgerinc lesz, szarvasgombával.
Ha minden igaz.
Válasz '' hozzászólására (#)

Puppy On Acid2008-12-24 21:48 |  #922
Ááánemigaz...Niagarát nyáladzom...
Válasz '' hozzászólására (#)

2008-12-24 21:44 |  #921
Húúú, Miki!
Nincs róla kép??? Most még nem késő: Fényképezd le kérlek!!!

- 2008-12-23 11:40 |  #920
Na bepácoltam a húst holnapra.....
Kacsamell......
félédes szürkebarátban, reszelt narancshéjban, és a levében, babérlevéllel, rozmaringal, kakukkfűvel, pácolódik holnapig.
Holnap kap egy kis aszaltszilvát és lisztben megforgatva kisütöm. Persze a páclé hozzá lesz adva a sütéshez....

Kovika 2008-12-15 22:40 |  #919
Amit mi megveszünk, mert saját iparágaink nincsenek, azokat eladták, az abból származó hasznot pedig a szemünk láttára kihordják! A biznicek biznice!
Válasz '' hozzászólására (#)

Bakóimi 2008-12-15 22:14 |  #918
A csiga az EU-s politikának köszönheti a szerencséjét.Mielőtt beléptünk az Únióba Magyarországon - és Szlovákiában is talán - védett állat lett,mivel Franciaországban sokezer család él csigagyűjtésből.
Hát azért vettek be minket hogy olcsón vigyük majd oda a csigánkat és ezáltal ők tönkremenjenek? Lóf@szt.Azért vettek be minket hogy idehordják az eladhatatlan szemetüket.
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2008-12-15 21:57 |  #917
Pürének ő is fincsi
Az ételkészítéshez legalkalmasabb az 50-60 cm-es csáphosszúságú polip A fiatal polip húsa ízletes, nem ragos, könnyen puhul. Főtt húsa a sertés főtt orrához hasonlít. A polipok csápjait fogyasztjuk úgy, hogy zacskós testét levágjuk, száját, szemét eltávolítjuk. A csápokról lehúzzuk a bőrt, jól megmossuk, és egyben vagy darabolva készíthetjük el. Felhasználásig hűtőben, további tárolás esetén mélyhűtőben fagyasztjuk. Egyes országokban polipfőző mesterek vannak – hideg és meleg ételeket készítenek a csápokból. A recepteken sajnos látszik, hogy férfimunka, melyik asszony merné ki grammos mérlegen a fokhagymát.
Válasz '' hozzászólására (#)

inuk2008-12-15 21:57 |  #916
Én sem tudtam hogy védett, de itt is azt írják
Válasz '' hozzászólására (#)

Kovika 2008-12-15 21:40 |  #915
Védett???Annyi van a kertben, mint a picsa! Egyszer összefogdosom őket, és eladom vmi konyhának, vazze!
Válasz '' hozzászólására (#)

Husi 2008-12-15 15:34 |  #914
Igen,eddig ez volt a beszerzőhely...
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2008-12-15 15:26 |  #913
Tesco világkonyha pult.
Válasz '' hozzászólására (#)

Husi 2008-12-15 15:25 |  #912
Ez a thai cucc,beszarás milyen jó!!!(volt)

christiansen 2008-12-15 15:16 |  #911
azt kell csinálni, hogy a sima szokásos kedvenc
ketchupod mellé veszel ilyen knorr üveges pl. taco szószt,
nagyon fini húsokhoz, hotdoghoz stb.
Válasz '' hozzászólására (#)

metallik 2008-12-15 15:08 |  #910
nemtudom, ahogy azt sem, hogy hová tűnt a Globus féle chilli-s ketchup a boltok polcairól. Most helyette "csípős" ketchup van, de az még annyira sem csíp, mint a sima
Válasz '' hozzászólására (#)

Husi 2008-12-15 15:06 |  #909
Sziasztok.Mostanában nagy-nagy bánatomra nemtalálok sehol vifon féle fokhagymás csili szósztIsmeri valaki?
Hol keressem?Imádom

OWL2008-11-29 07:44 |  #908
Roppant gusztusos !!!!
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2008-11-28 18:56 |  #907


a kedvenc kajám

A hangyák ura2008-11-26 23:01 |  #906
Én tök komolyan vettem a kérdést, azt hittem egy szakértőre akadtam Simán elképzeltem magam elött az afrikai gesztenyeárust ahogyan az átfagyott benszülötteket meleg gesztenyével kínálja

christiansen 2008-11-26 22:44 |  #905
ja nem, a kééék
Válasz '' hozzászólására (#)

Blaze2008-11-26 22:42 |  #904
Hát azt nem tudom...ÁÁÁÁÁÁ
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2008-11-26 22:41 |  #903
jaj, bocs a töketlen fecskével próbáltam poénkodni
csak béna vagyok
szerintem ezt egy növény élettan laborban meg tudnák neked
mondani
vagy veszel egyet és megméred egy labor mérlegen
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2008-11-26 22:35 |  #902
Inkább az európaira gondoltam de ha mindkettőt tudod akkor az mégjobb:)
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2008-11-26 22:28 |  #901
attól függ, hogy az európainak vagy az afrikainak?
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2008-11-26 22:23 |  #900
Egy szem átlagos méretű szelídgesztenyének sülve vajon mennyi a pontos súlya? Egy házidolgozatomhoz kellene az infó

Jeti2008-11-14 12:52 |  #899
Az éticsigának nincs szerencséje. Húsa ínyencségnek számít, ráadásul egészséges is. Könnyen emészthető, jól fűszerezhető, s ennek megfelelően jól értékesíthető. Hiába védett, mégis érte mennek, összefogdossák, elszállítják, megfőzik és elfogyasztják. Így jár.

McFeher2008-11-14 08:25 |  #898
Köszi! Itt éppen apa önti bele a jó kis szőlőlevet
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2008-11-14 08:21 |  #897
jó ez a kép!
Válasz '' hozzászólására (#)

McFeher2008-11-14 08:17 |  #896


Jó kis Bajai Halászlé

Patkó 2008-11-14 08:11 |  #895
ezt a tortát már megszelni is perverz... kicsit appolinaire-es móka
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2008-11-13 17:56 |  #894
hát én ebből nem ennék az biztos
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2008-11-13 13:13 |  #893
Valami itt nem stimmel! Így jár az a cukrász, aki egész életében paplan alatt szeretkezett.
Válasz '' hozzászólására (#)

metallik 2008-11-13 12:39 |  #892
ha már torta...
Válasz '' hozzászólására (#)

createseparate 2008-11-13 11:48 |  #891
Juj de megenném jó nagymama-módra pláne
Válasz '' hozzászólására (#)

Stratoman2008-11-13 11:43 |  #890


(tizennyócaskarika)


Első <<1000 <500 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... >500 Utolsó

Témák


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu