HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

MULTIMÉDIA



A FÓRUM legfrissebb témái

Offtopic

2021. április 20

Gitáreffektek

2021. április 20

Jónás Tamás (instrume

2021. április 20

Japán és távolkeleti

2021. április 20

LANEY

2021. április 20

Csöves Gitárerősítő

2021. április 20

***YAMAHA billentyűsök

2021. április 19

DalszövegÉrtelmező 20

2021. április 19

***FENDER***

2021. április 19

***JACKSON***

2021. április 18

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2021. április 16

A számítógép és a z

2021. április 14

Zenészeket, zenekart ke

2021. április 12

***IBANEZ***

2021. április 10

In Memoriam...

2021. április 09

KRAMER KLUB

2021. április 07

GITÁRLÁDÁK

2021. április 06

?Hangszórót ?Ládába

2021. április 06

Fotók, képek, GALÉRIA

2021. április 03

Mutameg!

2021. március 28

K O R G szintetizátoro

2021. március 28

E-bay

2021. március 21

***Squier***

2021. március 20

Mákosamp és válogatott f

2021. március 18

KEVERŐK, Hangkeverés...

2021. március 16

FÓRUM MŰKÖDÉS DOLGOK

2021. március 10

Floyd Rose tremolók

2021. március 10

PEAVEY

2021. március 09

Barkács

2021. március 07

BLUES

2021. március 06




HANGMESTER.HU AKCIÓ
50% BLACK FRIDAY Soundsation SS gitár zsámoly
Fémből készült, állítható, fekete lábzsámoly gitárhoz

50% BLACK FRIDAY Soundsation SS gitár zsámoly


Akciós ár:
2 490 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
CORT ActionPlus- TR basszusgitár
basszusgitár

CORT ActionPlus- TR basszusgitár


Akciós ár:
66 900 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
Gitár Light Capo
kápó

Gitár Light Capo


Akciós ár:
1 990 Ft



hangszermagazin.hu

FERENCZI BALÁZS: A cajon jelentése dobozka vagy koporsó... /HANGSZEREM
2021. április 05.





hangszermagazin.hu

NÉMETH TAMÁS: Én nagyon szívesen játszom a saját hangszeremen.../HANGSZEREM
2021. március 22.







Legfrissebb használt hangszerek:
- egyéb
30 000 Ft
Randall
69 000 Ft
PA
170 000 Ft
ENGL
150 000 Ft
Soundking
16 500 Ft
Zoom
165 000 Ft
Epiphone
0 Ft
Peavey
150 000 Ft
Elektronika
19 000 Ft
Elektronika
15 000 Ft
Elektronika
54 000 Ft
Casio
47 000 Ft
HELLO PIAC - Dalszövegértelmezés a piacok napján
2021. március 15.
FODOR BÁLINT: Ez egy Buffet Fesztivál hangszer... /HANGSZEREM/
2021. március 08.
POPLESZ - SZABÓ-NAGY ATTILA: A whisky már bent van, a bass box az meg kint... /HANGSZEREM/
2021. február 22.
KÁRÁSZ ESZTER: Szép lassan jutottam el oda, hogy le merjek írni saját dalszövegeket
2021. január 11.

Zenész Konyha (Zenészek kedvenc eledelei)
Kisérleti topic: Kedvenc receptjeitek, vagy ismert zenészek kedvenc receptjeinek helye legyen ez..

Ahhoz hogy hozzászólhass a témához, előbb be kell jelentkezned!

Témák


landmine2008-03-18 13:50 |  #293
vékony emberek is szenvednek magas vérnyomásban, meg cukorbetegségben hiába mozogják le a zsírt, sok egyéb dolog van még, ami miatt néha érdemes elgondolkodni, mit is ezsik meg az ember.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2008-03-18 13:48 |  #292
Ezek a megengedett határértékek szart sem érnek, mert egyenként megállapítják, hogy mondjuk a nitritekből mennyi engedhető meg az élelmiszerben, ami még nem mérgező. Csakhogy az ember nem egyfajta adalékanyagot zabál be egy nap... amikor megmérik az egyes feldolgozott kaják permetezőszer-szintjét, és épp alatta van, megállapítják, hogy ez a határérték alatt van, tehát jó. De persze nem nézik meg az egyéb 3650 fél vegyszer szintjét Ki vannak ezek játszva rendesen.
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2008-03-18 11:49 |  #291
Nem minden adalék rossz!Sőt "normális" mennyiségben a m.o.-on megengedett adalékok nem ártanak.
Sőt például a "c"-vitamin is adalék!(E 300-valahanyas,vagy 500-valahanyas)
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2008-03-18 11:45 |  #290
Oké-oké!
Válasz '' hozzászólására (#)

Mákos 2008-03-18 11:44 |  #289
??????



kurva egyszerű: nem eszel oylat amiben:

-cukor
-fehérliszt
-szemét (adalékanyagok...)

van. nem kell itt túlspilázni a dolgokat, ez a táplálkozás nem atomfizika, annak ellenére,hogy nem értjük a test működését :)

Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2008-03-18 11:43 |  #288
egyszer valaki azt mondta,hogy aki egészségesen táplálkozik,nem biztos,hogy tovább él,hanem csak egészségesebben hal meg.

Persze azért én is azt mondom,ne zabáljuk disznóra magunkat.

Én pl. szoktam böjtölni is(imádkozással egyben),ilyenkor nem eszem semmit,csak legfeljebb vizet iszok.(ugy mint Jézus csinálta)
De igazából ezt nem a testi tisztulásért csinálom,az csak egy plusz hozománya.
3-4 nap volt a leghosszabb böjtöm,és az az érdekes,hogy abszolut nem voltam éhes.(az Igével táplálkoztam)
Válasz '' hozzászólására (#)

Beetlejuice 2008-03-18 11:35 |  #287
teavaj...na az se egy rossz ötlet, de azt én magába megeszem:D
Válasz '' hozzászólására (#)

Beetlejuice 2008-03-18 11:34 |  #286
azzal keverd össze pici delikát még....és megnyalod az ujjad...nyaminyami.
Válasz '' hozzászólására (#)

Beetlejuice 2008-03-18 11:33 |  #285
Ma már rájöttek, nem azsír az oka az elhízásnak....most nem teljes kiőrlésű lisztel van gond:DDDDD...kabaré és divat egyben.
Nagyszülők meg azok szülei és én is házi kolbász, gyesznyózsír, szalonna, házikenyér tömkelegét ették meg...semmi bajuk nem volt, ami most a gondd, hogy nem mozogsz!!!! Ők ledolgozták a mezőn! Megvonhatsz magadtól mindent, akkor se lesz jobb, mindig valami ujabb dologra kenik rá Norbiék, hogy mi egészségtelen....reklámreklám...csodaország...
Válasz '' hozzászólására (#)

sandoors2008-03-18 11:33 |  #284
Értsd ahogy kell:
poénnak szántam.
peace!
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2008-03-18 11:32 |  #283
Kipróbálom én is ez a majonézes témát!
A multkor olajban piritottam hagymát,vágtam bele jó húsos Kolozsvári szalonnát,utánna nyakonöntöttem tojással.(nagyokat nyeldeklek szmájli)
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2008-03-18 11:28 |  #282
én nem dohányzom,vegyesen táplálkozom,mértékkel iszok néha egy kis alkoholt,a csajozás meg kimerül nállam annyiban,hogy az asszonyt bekergertem a málnásba.
+ még ami jól esik:gitározom,dicsérem Istent,meg ilyesmik.

Mondok még egy fontosat.Azt kérded DE MINEK??? (él valaki ha nem élvezi a dolgokat)
Ez a röpke 120 év hamar el-rolling-ozik,arra is kéne gondolni mi lesz azután,
De ez itt már off.
Válasz '' hozzászólására (#)

sandoors2008-03-18 11:15 |  #281
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2008-03-18 11:12 |  #280
akkor sem, hanem majd úgy hal meg mondjuk hetvenésen valami kórságban, hogy tiszta lesz a tüdeje, egészségesek az érfalai, a mája
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2008-03-18 11:11 |  #279
nálam a rántotta teavajjal készül, pici sóval.
Válasz '' hozzászólására (#)

sandoors2008-03-18 11:10 |  #278
Aki nem eszik zsírosat, nem iszik, nem dohányzik, nem csajozik sokat, stb... 120 évig él.
DE MINEK???
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2008-03-18 11:10 |  #277
szerintem az egészséges táplálkozásba teljesen belefér, hogy néha disznózsír is szerepeljen.
én pl ha olyan kaját főzök ami alá zsíradékon hagymát kell pirítani, akkor mindig libazsírt használok, sokkal ízletesebb lesz tőle az étel. a nejem majdnem mindent olivával főz, így egy pici libaszír néha kifejezetten jól esik.

Beetlejuice 2008-03-18 11:06 |  #276
úhhh...nyamminyammi:P...én meg mostanság a rántotta delikáttal és némi majonézzel összekavarva aztán megsütve:DDDD
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2008-03-18 11:03 |  #275
azért viszonylag ritkán eszek bundáskenyeret,akkor is olajba sütve.(viszont tényleg finom házi disznózsirba sütve)
15 év mulva is jó lesz a koleszterin szinterm,megbeszéltem vele hogy tartsa szinten magát.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2008-03-18 10:23 |  #274
helyesbítek, mert tényleg rosszul írtam: ha szénhidrát-tartalmú kajára cukros löttyöket iszol, akkor számíthatsz némi alkoholra a beleidben
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2008-03-18 10:21 |  #273
Háhá, nézd meg 15 év múlva
Válasz '' hozzászólására (#)

ati2008-03-18 09:21 |  #272
kb. (juh)túrós sztrapacska
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2008-03-18 08:52 |  #271
Disznózsírba (igazi házi,nem "mű" bolti)sütöttem ki a bundáskenyeret ma reggel,és nagyon finom így!(máskor olajba szoktuk)

Miszter Szósz-nak üzenem:A koleszterinszintem,köszönöm,jól van!

2008-02-16 20:10 |  #270
Jó étvágyat!

rv (A megnemértett)2008-01-26 11:32 |  #269
Jah, főleg ha sört vagy bort iszol rá!
Válasz '' hozzászólására (#)

 2008-01-26 10:32 |  #268
ha szénhidrát alapú kajára bármit is iszol, abból mindenképp alkohol képződik

nem egészen, de jó helyen kapirgálsz...
Válasz '' hozzászólására (#)

 2008-01-26 10:31 |  #267
krumplistészta!
nagyon kemény alkoholgyöke van!

keményítő/szénhidrát...

cca. mint a cukros zsíroskenyérnek...

2008-01-26 09:31 |  #266
Azért, gondolom, sok autós nem ismeri ezt a jelenséget. Még az alkohol szonda is majdnem felrobbant. Teljesen ledöbbentem. Szerencsém volt, hogy ez még az Osztrák területen történt, közel a Magyar határhoz. A magyar rendőrök biztos bezsuppoltak volna bilincsbeverve vérvizsgálatra.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2008-01-26 08:11 |  #265
hát én nem is költök...
Válasz '' hozzászólására (#)

OWL2008-01-26 08:08 |  #264
Látod, nem is kell költeni alkoholra, maga meg termeli az ember!
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2008-01-26 08:02 |  #263
ha szénhidrát alapú kajára bármit is iszol, abból mindenképp alkohol képződik, főleg, ha húst eszel előtte/mellette, mert amíg a húst nem emészti meg a szervezet, addig a nokedli ott erjed a belekben, amire a folyadék csak rátesz
Válasz '' hozzászólására (#)

2008-01-26 07:44 |  #262
Azt tudtátok, hogy, ha borjúpörköltet stek valahol út közben nokedlival és megisztok rá fél liter Sió őszubaracklevet, fél órán belül alkoholos töltöttsége lesz a véreteknek? Mert állítólag a nokedli és az őszibarackléből sok alkohol fejlődik. Én így jártam egy ausztriai utamról visszafelé. Majdnem bevittek a rendőrök.

OWL2008-01-26 07:31 |  #261
A főzés közben el veszti az alkohol hatását!
Válasz '' hozzászólására (#)

 2008-01-25 11:42 |  #260
ez már paranoia kérem!
Válasz '' hozzászólására (#)

Jazzbass2008-01-25 11:40 |  #259
Ez már csak kecskepörkölt vörösbor nélkül, mert ugrik a jogsi.
Válasz '' hozzászólására (#)

 2008-01-25 11:32 |  #258
Vörösboros kecskepörkölt alá Ramon

Jose Padilla 2008-01-25 09:38 |  #257
Jöhet, a sört én hozom!
Válasz '' hozzászólására (#)

OWL2008-01-25 06:46 |  #256
Velős pacal?
Válasz '' hozzászólására (#)

2008-01-24 08:20 |  #255
Milyen kurva jó, mikor kihoznak borokat kóstolóba, meg, hogy minden fából van körös-körül. A padló, ami fenyőfa cölöpök ezréből van, az állítólag az eredeti. Valami szerves olajjal impregnálhatták anno. Nem megy tönkre, mert az egy száraz homokkő-hegy. Ott többször is úgy bezabáltam, hogy alig bírtam felkeni az asztaltól. Fínom rezgős, omlós csülök, aminek még a bőre is kitűnő, frissen reszelt tormával, mustárral, vörösborral ISTENI!
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2008-01-24 08:19 |  #254
recept 1
recept 2
3 (katt a flash lejátszóra)
megmégegy
Jóétvágyat!

Patkó 2008-01-24 08:17 |  #253
fasza hely. pár éve voltam ott a családommal
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2008-01-24 08:11 |  #252
87-ben berliben voltunk cimborákkal, éjszaka értünk oda, már minden zárva volt, de nagyon éhesek voltunk. csak a pallas hotel éttermét találtuk nyitva, de már ott sem volt semmi kaja, csak fagyi. így aztán a vacsorára fagyit ettünk kenyérrel, a pincér jót derült rajtunk
Válasz '' hozzászólására (#)

- 2008-01-24 08:10 |  #251
Miskolc mellett van egy remek csülök csárda. Ott előfordult hogy koncert előtt ettünk és buli után is....
Válasz '' hozzászólására (#)

blurp 2008-01-24 08:07 |  #250
Csülök Csárda? Jó kis hely...
Válasz '' hozzászólására (#)

- 2008-01-24 07:59 |  #249
.....mikor a kolléga este a csülkös pacalhoz kért kenyeret de már nem volt és azt mondta a pincérnek, nem baj akkor süssön ki nekem két szelet rántotthúst kenyér gyanánt....és azt ette kenyér helyett a csülkös pacalhoz....

2008-01-24 07:21 |  #248
Keressétek fel Esztergomban az 500 éves, török, eredeti állapotában megőrzött csülök vendéglőt és a cupákokhoz igyatok fínom vörös borokat!
Válasz '' hozzászólására (#)

- 2008-01-24 07:16 |  #247
Na ez a legnagyobb!!! Olyan sztoriaim vannak....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Most nincs időm de név nélkül majd csepegtetek párat...............
A legnagyobb dolog és story-k amikor bulie előtt vagy után vagy mindkettő a zenekar beül enni.....

2008-01-24 07:14 |  #246
Erdélyi hagymás csülök recept
Kategória:
Húsételek

Hozzávalók:
1 nagy kicsontozott csülök,
3 nagy fej vöröshagyma,
4 gerezd fokhagyma,
só, törött bors ízlés szerint,
olaj a hagyma sütéséhez.

Elkészítés:
A csülköt megtisztítom, megmosom, leszárítom és jól besózom. Egy alufólia darabba úgy csomagolom be, hogy a sülés közben képződő leve ne folyhasson ki. A becsomagolt csülköt tepsire teszem és az előmelegített forró sütőben jó egy órán keresztül erős lángon párolom. Közben a vöröshagymát nagyon vékony karikákra vágom, és a forró olajban ropogós pirosra megsütöm. Meleg helyre teszem. (Nem szabad befedni, sem megsózni, mert megereszkedik!) A fokhagymát szétzúzom és ráöntök két teáskanálnyi vizet. A megpuhult csülköt kiszedem a fóliából, bőrét úgy vágom fel, hogy a hús belsejéhez hozzáférjek. A fokhagymás lével bekenem kívül-belül, majd egy lapos tűzálló tálra teszem bőrével felfelé. A sült hagymát rátéve, pár percig még a sütőben pirítom.

OWL2008-01-24 06:48 |  #245
OK!
Válasz '' hozzászólására (#)

Ricsi2008-01-24 06:45 |  #244
Egyszer kóstold meg habtejszínnel(zacskós)...a tejfölös verzió a nyomába sem ér sztem...:)
Válasz '' hozzászólására (#)

OWL2008-01-24 05:26 |  #243
Az jó, és tejfölel szeretem igazán, esetleg pici vajjal.
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2007-12-17 11:18 |  #242
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-12-17 11:07 |  #241
a bortól jobb a szóda
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2007-12-17 11:02 |  #240
A hústól jobb a krumpli!

Ricsi2007-12-08 18:27 |  #239
Hajába(héjába:))sült krumpli, zacskós habtejszínnel, megsózva. A krumplit villával össze kell törni, rá a folyékony tejszín....Rekordom 1,54 kg krumpli, 3 dl tejszínnel. Utána 2 óráig minimális mozgás...Amúgy 65 kg vagyok:)

baki662007-12-07 15:19 |  #238
Megtörtént:
Este éjjel egy út menti étteremben, hakkenból hazafelé.
-Mondja kérem tudna hozni a pörkölthöz kenyeret?
-Sajnos elfogyott.
-Nem baj akkor süssön ki nekem néhány rántott húst kenyérnek!!!!

FGGYZ 2007-12-07 15:15 |  #237
Egri kékfrankos-ban sült házikolbászt ebédeltem

Snakepit2007-11-27 15:49 |  #236


Zsír! Mondtam én! :)
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-27 14:26 |  #235
A hosszú bőrkabátosok, géppisztollyal?
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-27 14:25 |  #234

sandoors2007-11-27 13:48 |  #233
Snakepit!
Kipróbáltuk a rakott krumplit, tényleg világbajnok!

Patkó 2007-11-26 14:34 |  #232
pedig nincs is jobb, mint mikor éjszaka becsengetnek az emberhez... ;))))
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-26 14:32 |  #231
Ki nem állják, ha éjszaka becsöngetsz egyébként...
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-26 14:31 |  #230
nekem a juhtúró az juhtúró.
Válasz '' hozzászólására (#)

hclaca2007-11-26 14:28 |  #229
burek odabasz,mindig eszünk,ha lent játszunk egyébként,mert ott éjjelnappaliak a pékségek.

hclaca2007-11-26 14:25 |  #228
hozzáteszem birkatémában azért a szerbek tájékozottabbak:D:D
Válasz '' hozzászólására (#)

hclaca2007-11-26 14:23 |  #227
ezen a néven,hogy brindza,ja.de ki találta ki a baklavát pl.?kérdezel görögöt,akkor ők,törökök szerint ők,de egész északafrikában elterjedt.
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-26 14:08 |  #226
persze, persze, hiszen a világon máshol senki nem ismeri a juhokat és a túrókészítést sem...
Válasz '' hozzászólására (#)

hclaca2007-11-26 13:54 |  #225
egyetértek bajai létemre,nem csoda:D:D:D
Válasz '' hozzászólására (#)

hclaca2007-11-26 13:53 |  #224
brindza szerb(juhtúró) találmány asszem,erefelé úgy tűnik a déli határtól 22 km-rre
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-26 13:18 |  #223
nebazmá, ez sima juhtúrós sztrapacska, legalább annyira szlovák kaja mint amennyire magyar. a szlovákok másik nagy nemzeti eledel, a parenyica is valójában magyar sajtféleség, mégpedig erdélyi.
a brinza pedig nem más mint juhtúró, de nevezik liptói túrónak is.
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-26 11:48 |  #222
Ha jól tudom annak idején az albánok hozták Szerbiába, mint nemzeti eledelt.
Elég nehéz jól elkészíteni, viszont rém egyszerű.
Rétestésztából készül.3 fázisa van. Először a rétestészta ezután lehet tenni hagymával pirított darálthúst, túrót, sonkát, sajtot, almát vagy ami tetszik. Ezután ugyanannyi rétestészta, mint amennyit alulra raktál. A tetejét olajjal be kell kenni vagy reszelhetsz rá sajtot, hogy ne száradjon meg.
Még soha nem próbáltam, csak láttam egy szerb pékségben, hogy hogyan csinálják.
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-26 00:53 |  #221
A felső kép az mi? Valami sajtos cucc? Te csináltad? Hogyan?
Válasz '' hozzászólására (#)

at3sz 2007-11-25 22:42 |  #220
disznócsülök krumpligombóccal és káposztával. ja, és persze dunkel mass

isabá2007-11-25 22:33 |  #219
Válasz '' hozzászólására (#)

gregorius2007-11-25 22:30 |  #218
nézd meg mire reagáltam amit írt...
stílusban akartam igazodni :D
Válasz '' hozzászólására (#)

isabá2007-11-25 22:29 |  #217
Ha én mondom másként reagál!!Kettősponttal kell!!???
Válasz '' hozzászólására (#)

gregorius2007-11-25 22:14 |  #216
öcsém te mindentől fingasz, a szervezeted még a kozmikus sugárzásból is képes fingot gyártani :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gregorius2007-11-25 22:12 |  #215
Te: buzi

:)
Válasz '' hozzászólására (#)

vVvVv 2007-11-25 22:10 |  #214
a juhturón meg kender van
Válasz '' hozzászólására (#)

HZoli2007-11-25 21:58 |  #213
Finom is az .
Jófajta tölgyfán főzött marhagulyás enyhén csípősen... Házikenyérrel. Előtte-utána egy jó szilvapálinka... Megyek, megnézem a hűtőt .
Válasz '' hozzászólására (#)

Hun cut 2007-11-25 21:51 |  #212
Ne itt fingjál zsíros
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-25 21:45 |  #211
A Magyar kajáktól aztán lehet jó nagyokat fingani!
Válasz '' hozzászólására (#)

Zsoli2007-11-25 20:42 |  #210
Hát igen, a magyar bográcsos kaják mindent vernek.
Gulyás, halászlé, pacal... ...mind-mind jó csipösen, piros szinben.
Válasz '' hozzászólására (#)

Zsoli2007-11-25 20:39 |  #209
Ja, és mint látszik: Újhagymaszár és pörkölt szalonna kihagyhatatlan a tetejére! A nélkül nem ér semmit!
Válasz '' hozzászólására (#)

Zsoli2007-11-25 20:38 |  #208
Brindzás haluska (vagy "galuska" a helyes?!)
Ez nem tészta, hanem a "krumplis h(g)aluska".
A Brindza, az meg ilyen hagymás, brindza izű házi-kenökrém szerüség.
Válasz '' hozzászólására (#)

hclaca2007-11-25 20:26 |  #207
csatlakozom a rokonhoz...:)
Válasz '' hozzászólására (#)

Jazzbass2007-11-25 20:22 |  #206
Itt van a királyság! Utána egy hideg sőrrel leönteni, és fél óra szunya.

HZoli2007-11-25 20:09 |  #205
A "bryndzové halusky" milyen étel? Gondolom, valamilyen galuska... Jól néz ki, nagyon...

Hun cut 2007-11-25 19:37 |  #204
Válasz '' hozzászólására (#)

Zsoli2007-11-24 17:04 |  #203
Tipikus tót kaják:

bryndzové halusky



Juhtúró

Sör

battereye 2007-11-24 14:57 |  #202
Nekem a sok műanyagtól kicsit rágós volt...
Válasz '' hozzászólására (#)

Neonknight 2007-11-24 14:52 |  #201
Én a legjobb csirkeszárnyat eddig a HOOTERS-nél ettem.
És a csirke melle se volt rossz :)

battereye 2007-11-24 11:45 |  #200
ezek szerint a találkozásra emlékszel:D
Válasz '' hozzászólására (#)

bluevoodoo 2007-11-24 09:12 |  #199
Szintén nemzenész...
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-24 08:57 |  #198
GÖRÖG konyha: Sült polip.

battereye 2007-11-24 08:07 |  #196
én a paprikás krumpli ízére kevésbé emlékszem:D
de szar nem lehetet, mert abból is sokat legyűrtem
Válasz '' hozzászólására (#)

Blaze2007-11-24 02:50 |  #195
Ejj, de jó volt ez (bár én inkább az előző napi paprikás krumplira szavazok (meg a bográcsállványra)). És bizony rengeteg fát szedtem ehhez
Válasz '' hozzászólására (#)

Blaze2007-11-24 02:50 |  #194
Szalonnás Magnum

battereye 2007-11-23 20:49 |  #193
deszar.....
Válasz '' hozzászólására (#)



Témák


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu