HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

MULTIMÉDIA



A FÓRUM legfrissebb témái

Jónás Tamás (instrume

2021. április 11

Offtopic

2021. április 11

***YAMAHA billentyűsök

2021. április 11

Gitáreffektek

2021. április 11

***FENDER***

2021. április 11

Csöves Gitárerősítő

2021. április 11

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2021. április 10

***IBANEZ***

2021. április 10

In Memoriam...

2021. április 09

KRAMER KLUB

2021. április 07

GITÁRLÁDÁK

2021. április 06

?Hangszórót ?Ládába

2021. április 06

A számítógép és a z

2021. április 05

Fotók, képek, GALÉRIA

2021. április 03

Mutameg!

2021. március 28

K O R G szintetizátoro

2021. március 28

Zenészeket, zenekart ke

2021. március 22

DalszövegÉrtelmező 20

2021. március 21

E-bay

2021. március 21

***Squier***

2021. március 20

Mákosamp és válogatott f

2021. március 18

KEVERŐK, Hangkeverés...

2021. március 16

LANEY

2021. március 10

FÓRUM MŰKÖDÉS DOLGOK

2021. március 10

Floyd Rose tremolók

2021. március 10

PEAVEY

2021. március 09

Barkács

2021. március 07

BLUES

2021. március 06

Metallica

2021. március 03

KGST hangszerek

2021. március 03




HANGMESTER.HU AKCIÓ
CORT ActionPlus- TR basszusgitár
basszusgitár

CORT ActionPlus- TR basszusgitár


Akciós ár:
66 900 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
Gitár Light Capo
kápó

Gitár Light Capo


Akciós ár:
1 990 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
CORT EL.GITÁR, OPEN PORE CSERESZNYE
Co-G100-OPBC

CORT EL.GITÁR, OPEN PORE CSERESZNYE


Akciós ár:
45 900 Ft



hangszermagazin.hu

FERENCZI BALÁZS: A cajon jelentése dobozka vagy koporsó... /HANGSZEREM
2021. április 05.





hangszermagazin.hu

NÉMETH TAMÁS: Én nagyon szívesen játszom a saját hangszeremen.../HANGSZEREM
2021. március 22.







Legfrissebb használt hangszerek:
- egyéb
30 000 Ft
Randall
69 000 Ft
PA
170 000 Ft
ENGL
150 000 Ft
Soundking
16 500 Ft
Zoom
165 000 Ft
Epiphone
0 Ft
Peavey
150 000 Ft
Elektronika
19 000 Ft
Elektronika
15 000 Ft
Elektronika
54 000 Ft
Casio
47 000 Ft
HELLO PIAC - Dalszövegértelmezés a piacok napján
2021. március 15.
FODOR BÁLINT: Ez egy Buffet Fesztivál hangszer... /HANGSZEREM/
2021. március 08.
POPLESZ - SZABÓ-NAGY ATTILA: A whisky már bent van, a bass box az meg kint... /HANGSZEREM/
2021. február 22.
KÁRÁSZ ESZTER: Szép lassan jutottam el oda, hogy le merjek írni saját dalszövegeket
2021. január 11.

Zenész Konyha (Zenészek kedvenc eledelei)
Kisérleti topic: Kedvenc receptjeitek, vagy ismert zenészek kedvenc receptjeinek helye legyen ez..

Ahhoz hogy hozzászólhass a témához, előbb be kell jelentkezned!

Témák


gaben2007-11-23 10:53 |  #93
én totál megértelek. de hidd el ha lejönnél velem balatonra és reggel kilovagolnánk úgy, hogy csak délre jövünk vissza, bármit megennél amit eléd tennének és áldanád Istent azért a finom étekért. és mikor este készülne a sül hús a baáti borozgatás közben megtanulnád értékelni... ez rossz szó... megértenél minket. ez a jó szó. megértenéd mi miért szeretjük ezt. (nem a zsíros kaját...:) )
Válasz '' hozzászólására (#)

zulu 2007-11-23 10:53 |  #92
Az hüjeség ha egy topicban végre nem lenne karate? Főleg ok nélkül?
Nem akarok megmondónak tűnni, de sokan emlékeznek még biztos a sűrű, leszaromos, "ifjonti" időszakra, amikor tökmindegy volt mi megy be, legyen az kaja-pia de eljön az az életkor, amikor a csendesedés miatt már másra is jut figyelem! Például a jó kajákra ebben nincs semmi tudományos, enni kell!

Fender59 2007-11-23 10:53 |  #91
De egy sótlan, unalmas emberke vagy te, Landmine kolléga...!!!
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 10:53 |  #90
A cigit is azért kívánja az ember, mert a szervezetének szüksége van rá? (sajna igen, de ettől még az nem kéne neki valójában!)

A magasvérnyomás nem alakul ki feltétlenül 20 év alatt. Lehet, hogy 40-50 év kell hozzá. Te vagy már 50 éves?
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 10:51 |  #89
az íz nem a lényeg, hiába örül a család (sok család örül, és határtalanul élvezi a sok sós-zsíros kaját, aztán nézd meg a mai 50-eseket, mennyi gyógyszert szednek /magyar fogyasztás: 450milliárd ft/év/- kívánom, hogy veletek ne ez történjen!)
nekem sem sport a zene, viszont a megfelelő fejlődéshez tanulni kell (mint a suliban, hiába nem sport a matek) és mivel nekem ez fontos, így beépítettem a napirendembe, mint más a tévézést.
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 10:48 |  #88
nyegyven percig szedegeted a madáretetőből a magokat? az a süllő recept amit lentebb írtam egy óra alatt megvan, és amíg sűl készítek hozzá egy olyan salátát hogy behidalsz az élvezettől.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2007-11-23 10:48 |  #87
én úgy vagyok vele: amit megkívnáok valszeg azért kívánom kmeg mert a szervezetemnek szüksége van rá.

lehet le kéne adnom a súlyomból de hát ha egyszer jól érzem magam.... vérnyomásom orvosi szaklapba illő, vérképem tiszta és nem pirulok ki attól ha meg kell emelnem két kilót. én jól érzem magam így.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 10:47 |  #86
és? mondtam, hogy nem? én is szeretem, de csak néha eszem
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 10:45 |  #85
én ha főzök, nem csak magamnak főzök, és igazán nagy öröm, ha azt látom a feleségem és a gyermekeim arcán, hogy mennyire ízlik nekik amit készítettem. ez minden időt és fáradságot megért számomra. a tévét meg leszarom, a szgépet otthon be sem kapcsolom, a melóhelyemen elég belőle. a zene sem sport számomra, hogy időre gyakoroljak, ha van kedvem játszom, ha nincs, akkor meg nem.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 10:45 |  #84
"a hozzád hasonló embereknek megváltás lenne ha feltalálnák a kaja kapszulákat"

Isten őrizz, szeretek enni

" abba is gondlj bele, hogy a különböző magvak mennyi energiát adnak neked egy aranyos 5-6 órás hajtó vadászatra netalán egy egész napos bringa túrára, netalántán egy fizikai munkára."

A magvak nem adnak energiát, az a szénhidrát szerepe...

"kurva olaszok szinte csak szénhidrátot zabálnak és mégis tovább élnek mint mi."

ezt mondom
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 10:40 |  #83
én a napi kajámat elkészítem 40 perc alatt, mialatt mondjuk gyakorlom, vagy ilyesmi -néha szépen oda is égetem, ha ottfelejtem (nem hinném, hogy ennyi ideje nincs valakinek, bezzeg tévézésre, netezésre van)
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 10:39 |  #82
a csülök az egyik legízletesebb sertéshús, nagyon finom kajákat lehet belőle készíteni
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2007-11-23 10:37 |  #81
ez is egy látás mód. de kérlek engedd emg nekem, hogy én az ízeket élvezzem mint más egy szép tárlatot.

a hozzád hasonló embereknek megváltás lenne ha feltalálnák a kaja kapszulákat. bekap aztán kész. én azért szeretem azt, hogy kimegyek a piacra és kiválogatom a szebbnél szebb alapnyagokat. esetleg aznap magam lövöm meg a vadat és zsigerelem így tudom mit teszek az asztalra. és, hogy minden egyes alkatrésznek külön jól érezhető az íze és tulajdonsága. és itt jön a művészet, hogy a szerepüket is megtalálta. és amikor a fűszereket behozod mint karmestert akor tényleg csak rendezze az ízeket, ne elnyomja.

és hidd el: nem kell bemutatni az egészséges étkezést. de abba is gondlj bele, hogy a különböző magvak mennyi energiát adnak neked egy aranyos 5-6 órás hajtó vadászatra netalán egy egész napos bringa túrára, netalántán egy fizikai munkára.

ez az egészséges táplálkozás című történet a fogyasztói társadalom elsatnyulásának és eltunyulásának hatalmas mellékterméke amit gyönyörűen ki tud használni az adott kereskedelem.

Bio cuccokrólü is tudnék mesélni mint mezőgazdász. mi bio azok közül amirpől Te azt hiszed. én csak annyit mondok, hogy mindenki mondja, hogy így okos szénhidrát meg úgy... kurva olaszok szinte csak szénhidrátot zabálnak és mégis tovább élnek mint mi. nagyapám falun csak olyat evett amitől az orvos most titlt mindenkit meg amitől a bio-panel-bélű emberek kifekszenek. és lám ezek a kaják adtak neki energiát az egész napos fölmunkához és az öregnek jöbb orvosi eredményei vannak szinte mint nekem.

szóval nem kell elmenni semmiből a végletekig. enkem ez a véleményem. és mielött megtámadnál: hidd el tudom, hogy mi jó az emberi szervezetnek és miben milyen tápértékek és anyagok vannak. lehet jobban mint Te. és lehet éppen ezért nem érdekel annyira :)
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 10:36 |  #80
te akkor a lényegét nem érted:
ha te főzöl, tudod hogy mit főzöl. használj egészséges alapanyagokat, annyi és olyan zsíradékot és szénhidrátot amennyi szükséges. én vidéken élek, kis konyhakertem is van, és semmit nem permetezek, vegyszerezek. hétközben az embernek nincs ideje főzögetni, azt eszi amit a menzán, kifőzdében, étteremben, eléraknak. de ha hétvégén főzök, akkor meg tudom válogatni hogy mit egyek meg. meg kell találni a harmóniát abban, hogy azt és annyit egyél, amennyire szükséged van, és a lehető legfinomabbra készítsd, miközben az egész folyamat kellemes időtöltés legyen, ne konyhai robot munka
Válasz '' hozzászólására (#)

istvan hng2007-11-23 10:35 |  #79
Otthon felejtettem az igggen durva székelykáposztát, ami a mai ebédem lett volna. Eléggé eélszomorít ez.
Marad megint az Üvegtigris kifőzde...

landmine2007-11-23 10:22 |  #78
Elhatározás kérdése... mint ahogy az is, hogy nem csalod meg a barátnődet, vagy mittomén
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 10:20 |  #77
Szerintem nem olyan. Sokak szerint a kajálásban az a lényeg, hogy minél finomabb legyen. Pedig nem, mert az étkezés eredeti funkciója pont az, hogy tápláló legyen, ugyanis a létfenntartáshoz nélkülözhetetlen a tápanyag.

Tehát hiába készítenek a tévében a szakácsok mindenféle ínyenc baromságot, tápértékében kb ugyanolyan szenny, mint a mekdonáldszos koszt...

A szervezeted nem tesz különbséget kaják között, neki csupán a megfelelő tápanyagok kellenek, amiket felhasznál (szénhidrát az energiához, fehérje az izmoknak, víz és zsír a szöveteknek, vitamin és sáványi anyag a sejteknek és az idegrendszernek), a többit kifosod... rosszabb esetben elraktározod zsír formályában, aztán szépen elhízol és egy csomó betegséged lesz életed második felére és gyógyszerfüggő leszel. Nem hiába vannak úgy elhízva a szakácsok is a béna főzőműsorokban...

Ez olyan, mintha a kocsidba benzin helyett étolajat öntenél... azzal is működik egy ideig úgy, ahogy, de a kocsiba nem az kell.
Lehet, hogy a legtöbb laikus azt hiszi, hogy jó az a táplálkozás, amit folytat, de nagyon nem. Ez egy hatalmas biznisz, ahol az emberek egészsége nem szempont.

2-300 éve az olyan civilizációs betegségeknek még nyoma sem volt, mint magas vérnyomás (ez pl nem is betegség, csak egy tünet, mégis annak kezelik), cukorbetegség, stb... 100 éve az emberek évente 2 kg cukrot ettek, ma meg 50 kilót. Ezt is finomított formában, amit a szervezet nem tud befogadni és felszívni ekkora koncentrációban (95%, míg a répacukoré 20%). Akkoriban nem voltak finomított kaják, azt ették, ami a természetben jelen volt: gabonák, magvak, zöldségek, gyümölcsök, hús. Nem génkezelt és permetezett, stb.
Ma meg ez a divat... mondom nagy biznisz és ma csak ez számít.

Jó, ha finom a kaja, de ez inkább az emberi vágyak és az ego kielégítése, mint értéket adó szellemi/lelki művészet...
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 10:16 |  #76
Válasz '' hozzászólására (#)

sandoors2007-11-23 10:16 |  #75
Lehet, hogy most hétvégén megejtem.
Aztán majd jól megírom, milyen volt.
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 10:16 |  #74
mert az alföldön inkább a paradicsomos változat az elterjedtebb, és annak az aljára nem tesznek savanyú káposztát. keresztanyám, aki debreceni, egész pici kis háromszög alakú gombócokat tölt, rizzsel készíti, füstölt hús nélkül és paradicsommal savanyítja a levét, azt a változatot is nagyon szeretem.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2007-11-23 10:04 |  #73
egyébként a főzés is olyan mint a zenélés. művészet. gyerek korom óta iszonyat szeretek a konyhában ténykedni és sürögni-forogni. fél család szakács és a család baráti köre is. így keresztapámnál jól ki tudtam tanulni a magyar és olasz ételeket, Pisti barátunktól aki az intercontinentalban chef pedig a művésziebb, kisit elvonatkoztatottabb főzéást és a keleti konyhát. főzni maga a művészet.

tervem, hogy kimenjek francia országba, hogy tényleg megtanuljak főzni. a francia konyha főzni tud nem pőedig recepteket megcsinálni. kettő közt van különbség

Patkó 2007-11-23 10:01 |  #72
árpagyöngy, rizs helyett kerül a gombócba, és ha az aprójába is szorsz, akkor nem kell berántani. így nem raksz bele egy csomó felesleges lisztet, mégis sürüsödik a leve, a lisztesrántás meg felesleges, hiszen úgyis eszel hozzá kenyeret.
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 09:59 |  #71
Biztos nem veszítesz vele. Eddig mindenkinek ízlett.
Egyébként sokan ott kúrják el a rakott krumplit, hogy hagyják kiszáradni, meg megpirulni a tojást, aminek egy gumiszerű, kemény, rágós fosszar lesz a vége.
Ezért rakom minél lejjebb őket, de úgy hogy azért arányos legyen az elosztás.
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 09:57 |  #70
másik kedvencem:
kell hozzá kb egy kg süllő filé, de fagyasztott tengeri halfilé is megteszi. a hal szeleteket párórát tejben áztatom. aztán picit megszórom vegetával, tepsibe rakom, szeletenként egy-két gerezd fokhagymát összetörök és rápakolom, kiskanálnyi vajdarabokat teszek a halakra, kevés fehérbort és pici vizet öntök alá, alufóliával lezárom a tepsit, aztán sütőben közepes hőfokon kb 45 percig, majd leszedem a fóliát és még legalább 15-20 percig sütöm. mindenféle zöldség köret, rizs, primőrsaláta illik hozzá, és egy üveg móri ezer jó

Snakepit2007-11-23 09:56 |  #69
Ínnye! Így még nem ettem. Hallottam már ,hogy a legaljára tesznek káposztát, de sosem próbáltam. No maj mondom a zasszonynak.
Mi az a gersli?
Válasz '' hozzászólására (#)

Fender59 2007-11-23 09:53 |  #68
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 09:52 |  #67
Tudom, de nem tudok ellenálni egy jóképű csülöknek...
Válasz '' hozzászólására (#)

Fender59 2007-11-23 09:51 |  #66
sör

sandoors2007-11-23 09:51 |  #65
Na ezt ki kell próbáljam!
Válasz '' hozzászólására (#)

eldzsi 2007-11-23 09:51 |  #64

sandoors2007-11-23 09:50 |  #63
Pizza!!!

Snakepit2007-11-23 09:50 |  #62
Na szóval:

Rakott krumpli Snakepit módra

Hozzávalók egy nagyobbacska jénai tálhoz:

-1-1,5 kg krumpli
-2 közepes fej vöröshagyma
-1 konzerv gombafej (kisebb fejekkel)
-Kockázott bacon szalonna
-20-30 dkg normál házi vagy házias kolbász, de ne füstölt legyen és ne lángolt
-1 nagy tejföl
-2,5-3dl tej
-5-6 főtt tojás (de ízlés kérdése)

Előkészület:
A krumplit megmossuk, meghámozzuk és egyenlő vastagságúra karikázzuk. Én 7-10mm vastagra szoktam.
Hagymakarikákat készítünk (lehet fél karika is). Közben a gombát le kell csepegtetni. A konzervgomba azért jó erre a célra, mert kicsit savanykás és feldobja ezt a kaját. A kolbászt karikákra vágjuk. A tejföl jó 3/4 részét felhígítjuk kevés tejjel, hogy konnyen önthető, de még sűrű maradjon.
Elkészítés:
Nagyon kevés olajat öntünk a jénai aljára, a tenyerünkkel bekenjük a teljes belső felületét. Jöhet egy sor krumpli, de annyi, hogy éppen ne lásd a tál alját. Következik a hagyma, utána tojás, gomba, kolbász és legvégül a szalonna (fontos, hogy ebben a sorrendben és a szalonna felül legyen, mert mikor elkezd csöpögni belőle a zsír, átjárja a gombát, amitől orgazmálni fognak az ízlelőbimbóid).Ezt most leöntjük jó vastagon a hígított tejföllel. Ezt mégegyszer megismételjük. A második sort ha szépem lefedtük krumplival, az egészre öntsük rá a maradék tejet (1,5-2dl). Ez le fog csorogni az aljára és a krumpli ebben fog párolódni. Nyami...:)
Ezután a maradék tejfölt még ráöntjük a tetejére, hogy az se száradjon. Lefedjük a tálat a tetejével, vagy ha nincs neki, jó az alufólia is.
A sütőt előmelegítjük mittomén hány fokra, de a lényeg, hogy egy órán belül látnod kell az alján, hogy vígan rotyog. A berakástól számítva erős 1,5 óra alatt elkészül. 20 perccel elötte vedd fel a fedelet, had piruljon a teteje. Ekkor azt is tudod ellenőrízni, hogy átfőtt-e a krumpli.
Jó étvágyat!
Válasz '' hozzászólására (#)

Harry 2007-11-23 09:46 |  #61
A chili legjobb!

gaben2007-11-23 09:32 |  #60
keleti konyha híve vagyok de mostanság iiiiigen gyakorta kerül vad étel az asztalra és igen izlik.

utoljára meg tegnap voltam beteg. sokra sikeredett a fürtös meggy "lé"

dr_kotasz 2007-11-23 09:28 |  #59
Eddig úgy tűnik, pörög a topik
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 09:26 |  #58
naná, imádok főzni. kedvencem a töltött káposzta, számtalan változata van, tájegységenként különböző. ahogy leginkább szeretem, párszóval: sovány sertéscomb, minimális fűszer, kevéske só, a darálthús kb 10%-a füstölt tarja, gerslivel, aprója savanyú káposzta (nem árt kicsit átmosni, hogy ne legyen túl savanyú), a gombócok kelkáposztába töltve. oliván egy fej apróra vágott hagymát lepirítasz, pici parika, ebbe kerül alulra egy réteg savanyú káposzta, megszóród egy kis gerslivel, kockára vágott füstölt hússal, ezt körberakod a betöltött gombócokkal, rá mégy egy kis aprója és gersli, kicsi meleg vízzel felöntöd. legalább három órát kell főnie, kavarni tilos, csak forgatni. hidegen, melegen is király kaja, bográcsban is isteni, de figyelni kell, hogy ne legyen alatta csak gyenge tűz
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 09:26 |  #57
amúgy komolyra fordítva, lehet, hogy most még semmi bajod, csak az a sok zsír a szád szélén azért nem túl jó (nem csak az elhízás miatt, hanem mert lerakódik majd az érfalaidra, azok összeszűkülnek, elzáródnak, és mondjuk 40-50 éves korodra magasvérnyomásod lesz, ami növeli az agyvérzés és a szívkoszorúér-elzáródás kockázatát)

lehet, hogy ez ilyen demagóg szövegnek tűnik, de szerintem azért nem ártana odafigyelned, persze te tudod
Válasz '' hozzászólására (#)

dr_kotasz 2007-11-23 09:23 |  #56
Te inkább ijámé"egyzsört!
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 09:21 |  #55
Vidéki hájashurka
Húst én is eszem (napi majd" fél kiló), csak nem zsírosat
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 09:09 |  #54
Girnynó panelgyerek...

Én húst eszem hússal, és úgy szeretem, ha csöpög a zsír a szám szélén, ha eszem.
5 éves koromban voltam utoljára kórházban mandulaműtéttel.
Azóta a legsúlyosabb betegségem 39,6 fokos láz volt.
Válasz '' hozzászólására (#)

synergy HSC2007-11-23 08:57 |  #53
Kedveskéim, erről mi is jut eszetekbe??
Makó nem csak hagyma...hanem!?
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-23 08:52 |  #52
Jöhet!
Válasz '' hozzászólására (#)

dr_kotasz 2007-11-23 08:28 |  #51
Nem-nem!! A kedvence a fokhagyma nyersen. Legalább 1 gerezddel!
Válasz '' hozzászólására (#)

sandoors2007-11-23 07:56 |  #50
De még mennyit!
Válasz '' hozzászólására (#)

Peety2007-11-23 07:51 |  #49
Sztem ide való a topic:) elvégre is a zenészek is kajálnak nem?
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 07:49 |  #48
ja és kihagytam az olajos magvakat, zöldésgeket, azokat is mindennap
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 07:47 |  #47
Huh, micsoda topik...
Én az egészséges táplálkozás híve vegyok a barátnőmmel együtt, nem eszünk feldolgozott, szarrá finomított kajákat (cukor, fehérliszt, telített zsír, felvágott, egyéb vackok ), helyette sok gabonát (barnarizs, zabpehely), olyan húsokat, amik nem zsírosak (csirke, pulykamell), tehát minőségi szénhidrátot, fehérjét és minél kevesebb telített zsírt; természetesen minden nap 5-ször legalább. Ezek sem a legegészségesebbek, mert biohúsra sajna nem telik... de sokkal jobb, mint amiket ezek előtt összezabáltam Ezeket megfőzni sem nehéz, úgyhogy jee. Ja és vitaminokat is zabálok (ez is egyfajta kaja), mert mai gyümölcseink vitamintartalma = 0 (beteg 3 éve nem voltam)
Vesszen a mocsok kaja!!!

Snakepit2007-11-23 07:15 |  #46
Zsír. Miket?
Egyébként világbajnok rakottkrumpli receptet dolgoztam ki!
Válasz '' hozzászólására (#)

OWL2007-11-23 06:54 |  #45
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 06:53 |  #44
Szokott itt valaki néha sütni-főzni?

OWL2007-11-23 06:53 |  #43
És az íze? ( már a macskára gondolok)
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 06:45 |  #42
YEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz '' hozzászólására (#)

füge2007-11-22 23:51 |  #41
koliban elállják az ajtót, csordákban vadásznak, és nem engedik hogy kidobd a szemetet mert leölnek :)

Harkh 2007-11-22 23:45 |  #40
akkor felétek igen izmos combú macskák járhatnak.....
Válasz '' hozzászólására (#)

füge2007-11-22 23:45 |  #39
leborultam a székről mikor ezt elolvastam:D
Válasz '' hozzászólására (#)

Blindmouse 2007-11-22 23:34 |  #38
pont ilyen a macska is :D
Válasz '' hozzászólására (#)

Cipry2007-11-22 23:29 |  #37
Múltkor dobosunk apja mesélte miközben ott álltunk náluk a nyulak ketrece mellett, hogy hogyan szokta megnyúzni a tapsifüleseket.
Válasz '' hozzászólására (#)

Harkh 2007-11-22 23:23 |  #36
ha már a nyúlnál tartunk ;]

2007-11-22 23:22 |  #35
oké!
Válasz '' hozzászólására (#)

Cipry2007-11-22 23:19 |  #34
Elnézést, ha úgy értetted, hogy egy kategóriába soroltalak a kutya- és macskaevőkkel, (azért az egy egész más tészta) egyáltalán nem úgy értettem. Tudom, hogy a nyúl is haszonállat, és tisztában vagyok vele, hogy nem tartozik egy kategóriába a kutyával és macskával. Nagyon sok ismerősöm megeszi, csak én vagyok ilyen hülye, hogy máshova kategorizáltam. Ezzel most nem arra akartam kitértni, hogy szadista meg állatkínzó, aki megeszi a nyulat, mert az is azért van, csak nekem nem megy. Viszont aki a kutyát meg a macskát megeszi, azt tényleg elítélem. Ennyi.
Válasz '' hozzászólására (#)

füge2007-11-22 23:14 |  #33
finom, akármilyen ronda :D
hozzávalók:
hagyma
bacon
tojás
krumplipüré
csirkemellfilé
bab
mégtöbb bab
tejföl

finom!
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-22 23:13 |  #32
hát ez bocs hüleség, mármint, hogy egy kategóriába soroltál a kutya, meg macskaevőkkel! meg aztán más megenni a dísznyúlt, meg a házinyúlt és a vadnyúlt! de az más tészta, hogy neked tabu...rendben, csak valahogy fura, hiszen tulajdonképpen a nyúl nem hasonló, mint a macska, meg a kutya!

Cipry2007-11-22 23:07 |  #31
Nálam egy kategória. A nyúlon kívül minden haszonállatot megeszek, de valahogy a nyúl az nekem tabu.
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-22 23:01 |  #30
és a csirkét, meg a disznót? a nyúl nem egy kategória a macskával, meg a kutyával hejj!!! itt valami tévedés van, az nem ugyanaz, ennyi erővel akkor egyik állat megevése között sem lehetne különbséget tenni!
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-22 22:47 |  #29
Nincs, de engem is zavar, hogy nyúl..
A vékony csontja zavar... egyébként finom..

Cipry2007-11-22 22:44 |  #28
Nem az íze miatt. Biztos finom lehet. Csak azért nem eszem meg, amiért nem esszük meg a kutyákat, macskákat, stb.
Válasz '' hozzászólására (#)

Blaze2007-11-22 22:43 |  #27
Fujj, mi ez?
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-22 22:41 |  #26
pedig marha finom! :) nincs rossz íze!!!

Cipry2007-11-22 22:35 |  #25
Én nem tudnám a nyulat megenni.
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-22 22:32 |  #24
palacsintapalacsintapalacsinta!!! házi nyúlból tejflös paprikás, sült házi nyúl, töltött házi fiatal galamb, tavaszi tejfölös zöldborsóleves házi galambból és folytathatnám a sort....annyi kedvenc kajám van :)

2007-11-22 22:30 |  #23
hűbazze azt hittem ez egy értelmes topik lesz! :)

füge2007-11-22 22:29 |  #22

saját fejlesztésű "hányás 3000" xD

bluevoodoo 2007-11-22 22:19 |  #21
Hogyan készitsük el az unicumos pulykát?

1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. Tegyuk a pulykát a sütőbe!
4. Meg két unicum.
5. Állitsuk a hőfokot 190 sütőre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most meg tovum 4 univab.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot meg.
11. Dugjunk pulykákat a homerumba!
12. Poharazzunk meg egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot meg egy óráig!
13+1. "Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. "Édes anyám, sírhalmomra-a-a-a!..."
17. "Kiskút, kerekes kút..."
18. Szeletum a pulyak darabbal többe!
19. Pusztuljunk tasztatum
20. Palackoljunk meg egy unicum vevetet!
21. "Nyilára uccasik a krocsmrasumity!..."
22. Állitsuk meg a teritumot es pulykoljunk meg egy teritéket!
23. Leterit az unipulyak, es fogyjunk el!

Blaze2007-11-22 22:16 |  #20
Na, itt van a legtutibb recept:

TÜTTYÖLT RATYLI(MAGYAR ÉTEL)
Hozzávalók:
-Másfél kiló nyersratyli,
-egy jókora pese,
-2 csomolyó gönyézde(ha lehet, pöcörgősdi)
-3 csipet ciházda.
Tüttyölt ratyli(elkészítése):
A nyersratylit fertályórát posvásztjuk, míg csurmot nem enged.Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba.Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni.Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós.A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyentgetjük, mert hamar odakaphat...ahova nem szeretnénk.
Jó étvágyat kívánok.

christiansen 2007-11-22 22:14 |  #19
"HÚÚÚS!!.."

meg minden borgácsoskaja

Blaze2007-11-22 22:10 |  #18
Neked mindegy mit eszel, csak jó sok hagyma legyen benne
Válasz '' hozzászólására (#)

synergy HSC2007-11-22 22:07 |  #17
Na ne már h van ilyen topic is, kajás is lettem!

bug2007-11-22 22:05 |  #16
Cigánypecsenye, pacal, marhapörkölt lábszárból!

bluevoodoo 2007-11-22 21:51 |  #15
Egyék a spenótot a kecskék. Ha már mindenképp zöld,akkor
Válasz '' hozzászólására (#)

Blaze2007-11-22 21:48 |  #14
Jaja, finomfőzelék sucks Viszont a spenótot én szeretem, bundáskenyérrel és jó sok fokhagymával.Spenóóót
Válasz '' hozzászólására (#)

Kovika 2007-11-22 20:38 |  #13
Az a kaja olyan, mintha egyszer már megették volna, vizuálisan visszataszító! Hányok tőle!
Válasz '' hozzászólására (#)

rv (A megnemértett)2007-11-22 20:35 |  #12
Saláta...

bluevoodoo 2007-11-22 20:23 |  #11
Úristen...a tavaszi finomfőzelék okozta sokk miatt iratott ki anyám a menzáról általános harmadikban.Szabályos hisztérikus roham jött rám azután minden alkalommal,mikor menzára kellett menni,nem bírták a tanárok. (Amellett,hogy szar volt,két tejfogamat törte ki egy jól elrejtett gyöngykavics.)
Válasz '' hozzászólására (#)

bluevoodoo 2007-11-22 20:22 |  #10
Vadas zsemlegombóccal és SÖR!!!!!!!!!!!!

Kovika 2007-11-22 20:19 |  #9
Nálam könnyebb leírni, hogy mit nem eszem meg, mégha a Muterom térden csúszna és sírva könyörögne, akkor sem: a sárgarépafőzelék, a finomfőzelék, és a spenót! Egyébként meg a szart is megenném, ha nem lenne büdös!

Bakóimi 2007-11-22 20:12 |  #8
Én fitness-párti vagyok...
Kedvenc zsírégető programom a szalonnasütés.

Cipry2007-11-22 17:47 |  #7
Ebéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azon belül is az ünnepi ebéd!

bubu902007-11-22 17:47 |  #6
Amúgy marha hátszín Mexikói villámpácban, szép rózsaszínre sütve... mmmmm....
Válasz '' hozzászólására (#)

Higain 2007-11-22 17:46 |  #5
Brassói aprópecsenye
És marhapörkölt.

bubu902007-11-22 17:46 |  #4

Zsoli2007-11-22 17:40 |  #3

Egyértelmű...

sunikelaci2007-11-22 17:39 |  #2
az előbb írtam, elveszett:(((
szóval: Baconszalonnával, lilahagymával, füstöltsajttal töltött sertésborda...
meg minden ilyesmi.

2007-11-22 17:37 |  #1
Nem bírtam ki, bevallom, az OffTopic-os toros káposzta láttán...

KISÉRLETI TOPIC, ha nem megy, vagy nem ide való, törlöm!



Témák


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu