HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA



A FÓRUM legfrissebb témái

Offtopic

2024. április 20

***FENDER***

2024. április 11

Jónás Tamás (instrume

2024. április 11

***YAMAHA billentyűsök

2024. április 07

***IBANEZ***

2024. április 06

Fotók, képek, GALÉRIA

2024. április 01

?Hangszórót ?Ládába

2024. március 28

Vizelde

2024. március 25

JÁTÉKTECHNIKA

2024. március 21

Zenészeket, zenekart ke

2024. március 20

Csöves Gitárerősítő

2024. március 18

LINE6 - VARIAX

2024. március 16

In Memoriam...

2024. március 11

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2024. március 08

Gitáreffektek

2024. február 08

BÚÉK 2023 Karácsony

2024. január 15

*MARSHALL.hu KLUB *

2024. január 12

Akusztikus gitárok

2024. január 12

***GIBSON***

2024. január 11

Oktáv, nyak stb. beállít

2024. január 04

***Squier***

2024. január 02

***JACKSON***

2024. január 01

YAMAHA gitárok

2023. november 27

***SX gitárok***

2023. november 27

CORT GITÁROK

2023. november 13

A számítógép és a z

2023. november 10

ZENEELMÉLET

2023. november 08

GITÁRÉPÍTŐ - GITÁRF

2023. október 29

Videó & mp3 linkek

2023. október 29

KEVERŐK, Hangkeverés...

2023. október 01




HANGMESTER.HU AKCIÓ
HANGSZERUTALVÁNY 10000
HANGSZERUTALVÁNY 10000

HANGSZERUTALVÁNY 10000


Akciós ár:
10 000 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
HANGSZERUTALVÁNY 1000
HANGSZERUTALVÁNY 1000

HANGSZERUTALVÁNY 1000


Akciós ár:
1 000 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
HANGSZERUTALVÁNY 20000
HANGSZERUTALVÁNY 20000

HANGSZERUTALVÁNY 20000


Akciós ár:
20 000 Ft



hangszermagazin.hu

SZAKMAI BESZÁMOLÓ: MEGJELENT NAGY KRISZTA VIDEÓKLIPJE - CSAK A PÉNZ
2024. február 29.





hangszermagazin.hu

SZAKMAI BESZÁMOLÓ: MEGJELENT VASKÓ MAKKA ÚJ VIDEÓKLIPJE
2024. február 28.







Legfrissebb használt hangszerek:
SoundSation
84 900 Ft
Elektronika
75 000 Ft
Gretsch
219 000 Ft
Line6
65 000 Ft
Fender
245 000 Ft
Fender
160 000 Ft
Dean
160 000 Ft
Roland
105 000 Ft
Steinberg
99 990 Ft
Hughes&Kettner
23 000 Ft
Elektronika
23 500 Ft
Peavey
200 000 Ft
KARÁCSONY UTÁN ÚJRA KÉTSZERESÉRE BŐVÍTJÜK A HANGSZERBOLTOT
2023. december 24.
ITT A NOVEMBERI 10%-OS KEDVEZMÉNY KÓDJA! NYISD MEG A CIKKET!
2023. október 28.
Iskolakezdési KOTTA és HANGSZER AKCIÓ -10%
2023. szeptember 10.
A HANGMESTER.HU SZERVEZI A VILLON TRIÓ JUBILEUMI ERDÉLYI TURNÉJÁT
2023. április 19.

Zenész Konyha (Zenészek kedvenc eledelei)
Kisérleti topic: Kedvenc receptjeitek, vagy ismert zenészek kedvenc receptjeinek helye legyen ez..

Ahhoz hogy hozzászólhass a témához, előbb be kell jelentkezned!

Témák

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 ... >500 >>1000 Utolsó

cukilali55 2017-10-10 16:14 |  #1793
Férfiasan bevallom, nővéremtől kapjuk.Mi "csak" tikgombászni szoktunk a mamával.Nővérem nagyon ismeri őket, sógoromnak meg van szakértői papírja is.A mama a vargányáért rajong.Ami számomra eddig a legízletesebb volt, az a dióízű galambgomba.
Csak profik szedjék le! Igaz, se bocskora, sem gallérja, de nagyon hajaz a gyilkos galócára!
Válasz 'billygibbons' hozzászólására (#1792)

billygibbons 2017-10-09 10:59 |  #1792
Szedni nem szeretem, a megkülönböztetés miatt, így inkább hanyagoljuk. Lila pereszke, potypinka, pecérke,harmatgomba, pöfeteg jöhet.
Pereszkét tejfelesen most befogadnám.
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1791)

cukilali55 2017-10-06 19:08 |  #1791
Jut eszembe! Őzláb gomba szezon van! Én rántva szeretem.De párizsiasan panírozva sem rossz!

cukilali55 2017-10-05 18:13 |  #1790
A vejeim karácsonyi ajándéka.
Majd kétezerrel drágább a helyi boltokban.Ráadásul a festetlen, kissé snasszabb változata.
Amilyen gyepes tudok lenni, oszt rá kell jönnöm, hogy kényelmesebb, jobb, és ami hihetetlen olcsóbb is mint akár fával, akár brikettel alágyújtani.
Voltak esetek, mikor kicsi volt.Most pont elég.
Válasz 'billygibbons' hozzászólására (#1789)

billygibbons 2017-10-05 17:35 |  #1789
Igazad van, jó kísérletezni, kicsit eltérni a receptektől, saját "szájízünkre" formálva a végeredményt. Meg hát, ahány táj.... Én is nagyon szeretem a paradicsomos káposztát, már régen ettem, muszáj lesz főzni. Ez a gázzsámolyos megoldás tényleg jó, azért csak egyenletesebb a hőmérséklet is rajta, meg kicsit kényelmesebb is. Nem kicsi az a tárcsa?
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1788)

cukilali55 2017-10-05 15:38 |  #1788
Mi nem pörköljük.De felénk ez a bevett recept.Igaz, én annyira szeretem, szerettem, gyerek koromban hús nélkül is főzettem!
Jut eszembe, én bográcsolásoknál sem kötöm magam a receptekhez! De eddig még mindig elfogyott.Legutóbb már a vastárcsát is modernizáltam. Meguntam, hogy csipi a szemem a füst, hol túl forró, hol meg "hideg" a tárcsa.Vettem egy gázzsámolyt, nem bántam meg.Mondjuk az én tárcsám 700-as baszott nagy.
Válasz 'billygibbons' hozzászólására (#1787)

billygibbons 2017-10-05 15:31 |  #1787
Így egybefőzve még nem ettem, de biztos finom.
Nem kell előtte pörkölni a húst?
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1786)

cukilali55 2017-10-05 14:56 |  #1786
Paradicsomos káposzta hússal főzve A csont mentén feldarabolt oldalast vízben feltesszük főni. Sóval, borssal, majoránnával ízesítve, én tettem bele pár darab friss paradicsomot is (ha elfőtte a levét nem pótoljuk).

Ha félig megpuhult, beletesszük a legyalult káposztát, felöntjük a paradicsomlével és puhára főzzük.

másfél kg oldalas
kb 1 liter házilag eltett paradicsomlé
1 kisebb fej káposzta
csipetnyi majoránna
kevés cukor
só,bors
kb 2 evőkanál zsír vagy olaj
kb 2 púpozott evőkanál liszt

Zsírból és lisztből világos rántást készítünk, felöntjük kevés hideg vízzel, simára keverjük és berántjuk vele a káposztát, kevés cukorral ízesítjük.

cukilali55 2016-12-24 10:36 |  #1785
Sőt! A halászlét sem én főztem!A libát (kat) Gyomáról rendeltem, a kacsákat bejgliért és házi pálinkáért cseréltem.......És a sütő meg süti, sütötte őket.A káposztát sem én savanyítottam.

cukilali55 2016-12-24 10:32 |  #1784
Állította valaki?
Válasz 'rockerviktor' hozzászólására (#1783)

rockerviktor 2016-12-24 09:13 |  #1783
Ezeket nem Te fotóztad.
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1781)

cukilali55 2016-12-24 07:51 |  #1782
Upsz!
Májgombóc leves!Mert az nálunk kihagyhatatlan!
Áldott szent estét, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

cukilali55 2016-12-24 07:50 |  #1781





Nagyjából ennyi!
Töltött kacsa, halászlé, töltött káposzta, liba egészben sütve.12 ember fogyasztja.A legkisebb még anyatejben kapja...

cukilali55 2016-12-24 07:46 |  #1780




cukilali55 2016-12-24 07:43 |  #1779




cukilali55 2016-12-24 07:42 |  #1778


Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1770)

billygibbons 2016-03-19 21:52 |  #1777




Hátha most.
Válasz 'billygibbons' hozzászólására (#1776)

billygibbons 2016-03-19 21:51 |  #1776




Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1775)

cukilali55 2016-03-19 20:59 |  #1775



cukilali55 2015-12-23 19:32 |  #1774



cukilali55 2015-12-23 19:32 |  #1773
Válasz 'Squierlaci' hozzászólására (#1772)

Squierlaci 2015-12-23 19:06 |  #1772
Váratlanul /ma délután/lett egy kis alapanyag:)
A kép nem adja vissza, de kb. akkora mint egy tacskó...








cukilali55 2015-12-18 08:55 |  #1771
Ám=Én
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1770)

cukilali55 2015-12-18 08:52 |  #1770
Karácsonyi kacsapecsenye

Kilónként minimum félóra sütési idővel számolj, úgy szinte biztos a tökéletes végeredmény!(fiatal kacsánál)
A kacsát tisztítsd meg alaposan, majd kívül-belül dörzsöld be sóval és majoránnával, no meg egy kis borssal.(csak simán sózva is egészen kiváló, mert a kacsának a fűszerezés takarása nélkül is roppant jó íze van.)Sütés közben folyamatosan öntözzük a kisült zsírral.
Vagy 200 fokos sütőbe tesszük,először mellekkel felfele, majd megfordítva, és az utolsó fél órában ismét mellekkel felfele, az alufólia takarást levéve a bőrét ropogósra sütjük.
Vagy nagyanyáink módszere szerint, egy vastag aljú tepsibe tesszük, mellével felfelé, és lassan sütjük, nem túl magas hőfokon (140-160C fok), az első egy-két órában lefedve, utána anélkül, sütés közben a körülötte felgyűlt zsiradékkal locsolgatva. A sütés utolsó fél órájában már nem locsolgatják, mert a bőre akkor nem lesz ropogós. A sütés ideje itt is a méretektől függ, egy 4-5 kilós kacsa 3-4 óra alatt készül el. Ha így sütjük a kacsát, a hús egészen puha, omlós lesz, az összes zsír kiolvad belőle, a kötőszövetek szinte feloldódnak, és a hús könnyen leválik a csontokról.
Természetesen a sütési módszer libánál is alkalmas.A töltelékekre nem térek ki, mert ahány ház, annyi szokás.Ám például sem a gesztenyével, sem a gyümölcsökkel töltött verziókat nem szeretem.
Nálunk a töltelék a fasírozott receptje alapján készül, de hús nélkül, gombával, és sok, sok fokhagymával.

cukilali55 2015-11-27 21:04 |  #1769
Kocsonya
Már az illatától elbódulok
Főzés közben a nyálam is csurog
Remegve várom, hogy kihűljön
Bőrke, köröm, stölcni
A számba kerüljön
Csak ecettel ízesítem
Házi kenyérrel lekísérem
E fenséges étket emésztve
Soproni vörössel kényeztetve.

cukilali55 2015-06-15 11:56 |  #1768
Érik a cseresznye, a meggy
Rétesbe mindkettő bele is megy

rockerviktor 2015-05-22 20:30 |  #1767
:D
Ez volt:


Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1766)

cukilali55 2015-05-22 18:10 |  #1766
Jut eszembe! Azóta is fúrja az oldalam mi is volt akkor "terítéken"???
Válasz 'rockerviktor' hozzászólására (#1762)

cukilali55 2015-04-16 18:10 |  #1765
Nálam sokkal okosabb ember véleményével válaszolok először:
"Egy napon felébredtem... és mosolyogtam. Már nem fájt semmi. És egyszerre értettem, hogy nincsen igazi. Sem a földön, sem az égben. Nincs ő sehol, az a bizonyos. Csak emberek vannak, s minden emberben van egy szemernyi az igaziból, s egyikben sincs meg az, amit a másiktól várunk, remélünk. Nincs teljes ember, és nincs az a bizonyos, az az egyetlen, az a csodálatos, boldogító és egyedülvaló. Csak emberek vannak, s egy emberben minden benne van, salak és sugár, minden."(Márai)
Egy rövidebb idézet is passzol:
" Sok van, mi csodálatos, De az embernél nincs semmi csodálatosabb." / Szophoklész /
A magam véleménye, még egy asztaltársaságban, több emberrel, hódolva a kulináris élvezeteknek sem érezzük ugyanolyannak az ételek ízét.
Gondolj bele, van aki él, hal a pálpusztai sajtért, de undorodik a büdös puncitól....
Válasz 'rockerviktor' hozzászólására (#1764)

rockerviktor 2015-04-16 11:17 |  #1764
Én imádom a zeller ízét (az illatát meg főleg) és elég csalódott lennék, ha a zellerkrémlevesnek nem lenne zeller íze... :)
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1761)

rockerviktor 2015-04-16 11:16 |  #1763


Válasz 'rockerviktor' hozzászólására (#1762)

rockerviktor 2015-04-16 11:15 |  #1762
Ma ez lesz terítéken... Előre rettegek... :)

src='https://dl.dropboxusercontent.com/u/89815437/2015-04-16%2009.28.47.jpg' vspace=5>







cukilali55 2014-10-24 19:16 |  #1761
Gyerekek!
Világ életemben utáltam a zellert.Már egy kis darab ízét is kiéreztem a levesből, és nagyon elment az étvágyam.Nagymami az idén ültetett párat.Kapott palántát.Azt mondja tegnap, "csinálok zellerkrém levest".Na, magamban gondoltam mindent.Kérem tisztelettel, annyira nem leszek oda érte, mint a fokhagymakrém levesért, de egy cseppet sem lett zeller íze.Jó étvággyal fogyasztottam.Egyébként a legegyszerűbb változatát készítette a mama.

cukilali55 2014-04-23 10:40 |  #1760
Az akármit kicsit módosítsd!!!
Válasz 'Fender59' hozzászólására (#1758)

cukilali55 2014-04-23 10:39 |  #1759
Következő költeményedből a már szót elhagyod
Az ékes, rímes sorokat Vizeldénkbe rakhatod
Mert hol íj sós az étek, nem úsztatni bíz vétek
Majd mikor a hólyag feszít, az ember sokszor ürít......

Válasz 'billygibbons' hozzászólására (#1757)

Fender59 2014-04-23 10:34 |  #1758
Akármi, csak legyen sajt ráolvasztva...

billygibbons 2014-04-23 10:25 |  #1757
Köszönöm szépen a tanácsot, bátyám
Megfogadom, s legközelebb már nem bántja a klorid a szám már
Azonban a húskészítmény így sem megy majd kárba
Bablevesbe jó lesz, ízt ad neki hátha.
Kompéra az felénk is becses étel
Sokan gondolják, a hússal nem ér fel
Hiába becsmérlik, lefelé minősítik
Igenis van keletje,a népek bárhogyan ehetik.
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1756)

cukilali55 2014-04-21 20:33 |  #1756
Szomorúan konstatálom bánatod koma
Tojások garmadával a só kissé csillapítva
Az is egy megoldás lett volna talán
Nagyjából félidőben vízcsere útján
A következőkre még egy jó tanács
Vízében hagyd kihűlni a sódérkát!

Sóval dúsított étkeknél sokat segít
Az abalébe a szakács pár pityókát is vegyít!!!
Amennyiben valaki nem tudná mi az
Annak elárulom, kolompér e gaz
A piacokon kapni pirosat, sárgát
Közismert nevén nevezik a burgonyát.
Felénk krumpli a böcsületes neve
Sütőben sütve, vajjal, tepertővel, szalonnával
Van nálunk nagy keletje
Válasz 'billygibbons' hozzászólására (#1755)

billygibbons 2014-04-21 19:52 |  #1755
Nemrég vettem egy sonkát a piacon
De biza elszokott a jó házitól a gyomrom
Betettem hát a forrongó vízbe
Ittam egyet hát, miközben az kísz lett
De meglepődötten konstatáltam,
a sonka sós, mint a bánat
Nem volt az kiáztatva,
vízben állva-tálban,
Fanyarú mosollyal, álltam én konyhánkban.
Miközben az emberfia a sok szemetet eszi,
elfelejti, a sok E bötű helyett, a régi ember tartósításra mindenbe a sáót keveri.
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1754)

cukilali55 2014-04-21 06:32 |  #1754
Termetes lapocka hosszan vízbe ázott
Lassú tűzön jó puhára mállott
A kertben kiástam pár öreg tormát
Reszelése közben szemem csak könnyet lát
Az orrom sem maradt szárazon
Mialatt én falom, csak falom.

cukilali55 2014-04-14 07:17 |  #1753
Ez sem éppen húsvéti étek
Ilyet enni, szerintem vétek
Feloldozást nem ad a felirata
Tetted volna, a képek rovatba!
Válasz 'metallik' hozzászólására (#1751)

cukilali55 2014-04-14 07:15 |  #1752
Irgum burgum, szedte vedte
Milyen szamárságokat teszel ide be
Jó magyar embernek ezen étkek nem valók
Büntetésed legyen, dugás nélküli sok csók......
Válasz 'metallik' hozzászólására (#1750)

metallik 2014-04-13 20:15 |  #1751



metallik 2014-03-17 15:57 |  #1750
jau étvágyat

cukilali55 2014-03-09 19:15 |  #1749
Bár most a nagy böjtben járunk derékig
A Húsvét egyre csak közeledik
Akkor bíz felszeljük a sonkát, lapockát
Tojással bolondítva ízét, zamatát
Finom és laktató így együtt a kettő
Meg is telik tőle hamar a bendő
Ám hogy az ovális pucolása ne legyen bosszantó
Ez pár régi trükkel megspórolható

" Ha a tojás megfőtt, ütögesd az asztalhoz mindkét végét, és emeld le a héj tetejét és alját, majd egyszerűen jó erősen fújd meg a tojást a csúcsosabb végénél, miközben a tenyeredet alá tartod. A főtt tojás egyben, könnyedén a kezedbe fog csusszanni. "

outsider 2013-12-19 08:54 |  #1748
Ezt még olvasni is jó volt
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1747)

cukilali55 2013-12-19 07:30 |  #1747
Lehet, már egyszer leírtam, de ismétlés a tudás atyja !
Kacsasült töltve
Hozzávalók:
1 db kacsa /az enyém 3 kg/
25 dkg kacsa vagy csirkemáj
20 dkg gomba
15 dkg húsos füstölt szalonna
3 db tojás
2 fej vöröshagyma
2 db szikkadt zsemle
2 dl tej
A tepsibe:
2 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
A fűszerezéshez:
majoránna
őrölt fekete bors
szárnyas fűszerkeverék

petrezselyemzöld
Elkészítés:
A kacsát megtisztítjuk, megmossuk. Kívül-belül sózzuk, fűszerezzük.

2 darab tojást megfőzünk. A szalonnát, a hagymát, a májat, a gombát és a 2 főtt tojást kis kockákra vágjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. A petrezselymet, ha friss, apróra vágjuk.

A szalonnát kisütjük, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, csipet majoránnát adunk hozzá és lepirítjuk. Beletesszük a gombát, és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a petrezselymet, a zsemléket, a kockára vágott főtt tojásokat és 1 darab nyers tojást.

A tölteléket a kacsa hasüregébe töltjük, hústűvel összetűzzük. A kacsát tepsibe tesszük, mellérakjuk a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat. Zsiradékot nem, csak vizet öntünk alá /kb. 2 dl/.

Alufóliával letakarva 2-2,5 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és 30-40 percre visszatesszük a kacsát, amíg szép színt kap. A sütési idő a kacsa méretével változik. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Az esetek többségében, én 2 kacsából készítem, és nem "csak" a belsejébe teszek tölteléket, a hápogók mellé kívülre is.
Áldott ünnepeket!

cukilali55 2013-06-14 11:52 |  #1746



cukilali55 2013-05-26 10:06 |  #1745



Squierlaci 2013-05-10 12:08 |  #1744
Csak egy kis képernyőkímélő:) - Disznósajt napkeltében.




cukilali55 2013-03-30 02:27 |  #1743


Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1742)

cukilali55 2013-03-25 11:18 |  #1742
Húsvéti sonka

Hozzávalók:

2-2,5 kg kötözött sonka
5 gerezd fokhagyma
2-3 egész kömény
2 vöröshagyma
2 babérlevél
1 kávéskanál egész bors
Elkészítés ideje:

Két és fél óra.

Elkészítés menete:

A sonkát a főzés előtt este áztasd be, de másnap cseréld le a vizet úgy, hogy az ellepje, és így tedd fel főni. Egy teatojásba tedd bele a borsot és a köményt, és helyezd bele a vízbe. A fokhagymának szedd le a héját, a vöröshagymát viszont a héjával együtt vágd ketté, és így tedd be őket a vízbe. Végül a babérlevelet is szórd bele.

A sonka főzési ideje mindig annyi, ahány kiló, vagyis, ha két és fél kilós, akkor két és fél óráig kell főzni. Ha kész, hagyd, hogy a saját vízében hűljön ki, mert így a hús egészen puha és omlós marad, utána pedig tedd hűtőbe. A kötözőt csak tálalás előtt vedd le róla, illetve a szeletelést is ekkorra időzítsd.

Ha takarékos vagy, akkor a főzőlevét akár el is teheted a mélyhűtőbe, bableveshez kitűnő alapanyag, teljesen más ízt ad az ételnek. Próbáld ki!

ewr 2013-01-09 10:44 |  #1741

cukilali55 2013-01-01 01:46 |  #1740
Jó reggelt!Boldog Új Évet minden haspárti Tesónak!



cukilali55 2012-12-31 15:22 |  #1739



cukilali55 2012-12-23 13:34 |  #1738



cukilali55 2012-12-21 06:40 |  #1737
Pár elengedhetetlen "finomság" az éléskamrából?









cukilali55 2012-12-21 06:27 |  #1736




Libamáj, kacsamáj
De jó lenne belőle
Egy darab már....

billygibbons 2012-12-21 05:16 |  #1735
A füstölt hús tényleg kimaradhatatlan a jó káposztából.
Ha nincs otthon füstölt hús, akkor mehet bele füstölt kolbász, vagy faja füstölt szalonna, az is adja neki a füstölt ízt.
Sőt , gerslit is szoktunk belerakni. (árpagyöngy, aki esetleg nem tudná)
Válasz 'arion' hozzászólására (#1731)

cukilali55 2012-12-21 04:38 |  #1734
Bárki kíváncsi lenne a saját töltött káposzta receptünkre, kérem jelezze!

cukilali55 2012-12-21 04:37 |  #1733
Felraktam most egyet....Ízlések és pofonok, de azért köszi! Viszont, több mint egy éve nem tudom, mi is az a disznó mell? Így, ha egy év múltán ismét "erre" tévedsz, akkor két évet lapozz vissza, hogy megtaláld azt a hozzászólásod, ahol említette ezt a húsféleséget....
Válasz 'arion' hozzászólására (#1731)

cukilali55 2012-12-21 04:34 |  #1732
Klasszikus töltött pulyka



Hozzávalók:
Hozzávalók: 1 közepes méretű pulyka 2 vöröshagyma 20 dkg gomba 3 zsemle 2 tojás 1-2 alma egy csokor zöldpetrezselyem egy bögre tej só, törött bors, majoranna 20 dkg füstölt szalonna
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, majd hozzátesszük a szintén apróra metélt gombát és a pulyka „elkapart” máját (ha nincs, néhány darab csirkemájat kell venni hozzá), a tejbe áztatott majd kicsavart zsemlékkel és a tojásokkal szaporítjuk, majd sóval, borssal, majorannával, zöldpetrezselyemmel ízesítjük. Ezt a gondosan összekevert masszát töltjük bele az egészben hagyott, toklászoktól megtisztított, megmosott pulyka hasába. A pulyka bőre alá (visszahajtva) vékony szalonnaszeleteket illetve felváltva almaszeleteket fektetünk, majd a bőrt visszahajtjuk, és kívülről bevajazva tesszük a fedeles sütőedénybe (ez lehet beáztatott cserépedény, nagyméretű jénai tál, de egy, többrétegű alufóliával fedett tepsi is). Egy bögre vizet öntünk alá. A sütés ideje a pulyka nagyságától függ, nagyjából ahány kiló, annyi órán át kell sütőben lennie. Amikor a beleszúrt hústű vagy villa nyomán már nem zavaros, hanem tiszta lé szivárog, akkor van készen.
Elkészítési idő:
2 óra

arion 2012-12-12 06:47 |  #1731
Látom felraktatok egy két jószándékú töltöttkáposzta próbálkozást
Egy jelentétktelen apróságot mindenki kifelejtett:
1 kiló füstölt csülök, 1 kiló füstölt oldalas, 2 kiló hagyma, némi sertészsíron megpárolva, pirosparika, erős, fokhagyma, stb. Ebből készül egy hagyományos pörkölt, a húsokat nagy - 5x5ös kockákra vágva. Ez önmagában egy rettentő izletes pörkölt, de ha erre pakoljátok rá a hagyományos töltött káposzta alkatrészeket és együtt fő meg, akkor felejthetetlen élményt nyújt.
Ezt paradicsomos töltöttkáposztával még nem próbáltam,lehet, hogy úgy új dimmenziók nyílnak meg...

cukilali55 2012-12-12 06:20 |  #1730
Gyöngytyúkot még életemben nem ettem
Itt az ideje, hogy most megtegyem
Azt beszélik fenséges a levese
Szent estére íze, zamata benn lesz a begyembe

Az étek tesztelése után
Megosztom az élményt, csupán
Azért írtam addig e pár sort
Várjátok nagyon a karácsonyt!

Plektrum 2012-11-18 14:06 |  #1729
Válasz 'Matheoss' hozzászólására (#1728)

Matheoss 2012-11-18 13:14 |  #1728
Úgy lesz!
Válasz 'Plektrum' hozzászólására (#1723)

cukilali55 2012-11-18 12:21 |  #1727
Teát főztem, receptjét nem adom
Ízlése szerint mindenki csináljon
Annyit azonban most elárulok itten
Hagyományos, fekete mit szürcsölök menten

cukilali55 2012-11-18 11:12 |  #1726
Tessék! A savanyó verzió.....

cukilali55 2012-11-18 11:10 |  #1725
LGT-MINDENKI MÁSKÉPP CSINÁLJA 1978- 2.VERZIÓ

Válasz 'Matheoss' hozzászólására (#1722)

cukilali55 2012-11-18 11:06 |  #1724
Válasz 'Plektrum' hozzászólására (#1723)

Plektrum 2012-11-18 10:59 |  #1723
Ilyen paradicsomos, édeskáposztás a Szabolcsi töltöttkáposzta. Ha jól van elkészítve, isteni finom! Ajánlom, ha látsz valahol ilyet egy próbát tegyél vele!
Válasz 'Matheoss' hozzászólására (#1722)

Matheoss 2012-11-18 10:55 |  #1722
Még sosem hallottam, hogy valaki édeskáposztából és paradicsommal készítette volna. Mifelénk (Pécs) szerintem mindenki savanyúkáposztából készíti paradicsom nélkül és amerre jártam Erdélyben, ott is. Édeskápival meg paradicsommal nem lesz egy kicsit paradicsomos káposzta íze az egésznek? (Utóbbit ki nem állhatom.)

cukilali55 2012-11-18 10:37 |  #1721
Kicsit helyesbítek, mert elfogult voltam a magyaros megnevezéssel.Romániában sarmale, a svédek Kåldolmar (kal mint káposzta, dolmar, mint a betekert szőlőlevél) néven eszik a káposztalevélbe töltött darált húst és rizst, hozzá főtt krumplit, vörösáfonya lekvárt és mártást, valamint az arab nemzeti gasztronómiának is fontos része, természetesen ürühúsból.
Magyarországon a töltött káposzta első leírása 1695-ben, a Tótfalusi szakácskönyvben jelent meg, de igazán a 18. században terjedt el a Balkánon és hazánkban. Elődje a káposztás hús volt. Dél-kelet Magyarországon szármának is hívják.
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1720)

cukilali55 2012-11-18 10:30 |  #1720
Töltött káposzta

A töltött káposzta igazi magyaros étel, amit nemcsak országrészenként, de családonként másképp készítenek. Van, aki a savanyú káposztás változatra esküszik, mások az édes káposztás verziót részesítik előnyben.Én az édes változatot citálom ide.Bár a savanyút szeretem! Azt, majd a jövő héten írom le, ha addig valaki nem teszi be....
Hozzávalók:

1 kg darált hús
50 dkg rizs (elég lehet 30 dkg is)
3 fej vöröshagyma
3 evőkanál pirospaprika
2 doboz sűrített paradicsom
1 fej édeskáposzta
olaj

bors
A vöröshagymát aprítsd fel, és kevés olajon dinszteld meg. Szórd bele a pirospaprikát, alaposan forgasd össze, majd az egészet keverd a darált húshoz. Add hozzá a megtisztított rizst is - nem kell megfőzni -, és sóval, borssal ízesítsd ízlésed szerint.

A káposztát tedd forrásban lévő vízbe, és hagyd, hogy megpuhuljon. Amikor lecsepegett, töltsd meg a húsos-rizses keverékkel, és a végeit úgy tekerd be, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle.

A megmaradt káposztaleveleket csíkozd fel, és szórd egy fazék aljába. Fektesd rá a tekercseket, és annyi vízzel engedd fel, amennyi pont ellepi a káposztákat. Amikor a víz elkezd gyöngyözni, öntsd rá a sűrített paradicsomot, és egészen addig főzd, míg a töltelék elkészül benne. Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy kiveszel egyet a tetejéről, és megkóstolod. Végül tejföllel leöntve tálald. Ha nagyon szereted a hagymát, akár azzal is díszítheted.

(Ha igazán finomat akarsz enni, akkor még a lábas aljára és a káposzta tetejére tegyél pár szelet füstölt szalonnát. Isteni lesz!)

cukilali55 2012-11-18 10:18 |  #1719
Közeleg a Karácsony, ezért lassan aktuális.
Pontyhalászlé(filézetlen)

Az alapléhez a gerincet és fejet 2 nagy fej felaprított hagymával, 1 hegyes erős paprikával 1 nagy lecsópaprikával, sóval, pici őrölt köménnyel főni tettem kb. 2,5 liter forró vízbe. Kb. 40 perc főzés után a hús már levállt a csontokról, ekkor szűrőlapáttal nagy tálra szedegettem, amikor meghűlt leszedtem a húst a csontokról, jól átnéztem, hogy szálka ne maradjon benne, aztán visszaraktam a hagymás paprikás lébe és botmixerrel teljesen simára turmixoltam. Utána fűszereztem még 4 fehér kanál csípős fűszerpaprikával és hígítottam fél liter forró vízzel, mert nagyon sűrű lett a gerincről belekerült sok hústól. Újraforrás után belefőztem a haldarabokat, amiket a főzés kezdetén 3-4 cm széles darabokra vágtam és csípős piros arannyal meg kevés sóval fűszerezve állni hagytam, amíg az alaplé elkészült.
Aki nem szereti nagyon csípősen, használjon csemegepaprikát.

cukilali55 2012-10-22 09:39 |  #1718
Válasz 'rebla' hozzászólására (#1717)

rebla 2012-10-22 09:30 |  #1717
Mertem volna fogadni hogy benézel!
Amúgy én, pár gerezd foghagymát össze nyomok, aztán tejföllel kikeverem, plusz fekete bors, pici erős paprika, só.. meg ki amit szeret fűszer... Mellé ha van, egy kis reszelt sajt És ebbe tunkolni, a NATÚR tócsnit. Nem kell abba semmi... 1 kiló krumpli, 2 tojás, néhány evőkanál liszt, fekete bors, só azt csókolom... Meg persze olaj kisütni... De hallottam már sütőpapíron is sütőbe kisütve is... Majd egyszer kipróbálom. Lángos is finom!!!

Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1716)

cukilali55 2012-10-22 09:10 |  #1716
Én, most lángost eszem!
A tócsni (más nevein berét, berhe, bodag, bramborák, cicedli, cicege, enge-menge, görhöny, harula, krumplibaba krumplimálé, krumpliprósza, lapcsánka, lapotya, lapotyka, lepcsánka, lepkepotyi, mackó, macok, matutka, pacsni, placki, recsege, röstiburgonya, rösztike,[1] tócsi, toksa) reszelt nyers krumplival és liszttel készült, zsírban, vagy olajban sült nemzetközi népi étel. A legvalószínűbb feltételezés szerint a tótlángos névből alakulhatott ki a tócsni név, ami Magyarországon a lapcsánka név után a legelterjedtebb. Az alaprecept a legszegényesebb időket idézi, de a népi találékonyság mindig azzal egészítette ki, amihez éppen hozzá tudott jutni.(forrás)
Pár elkészítési ötletet innen meríthettek.
Válasz 'rebla' hozzászólására (#1715)

rebla 2012-10-22 08:48 |  #1715
Készítsetek, tócsnit!!! Mert yóóóó!!!!!



DSPety2012-10-10 13:44 |  #1714
Én meg teszek fel kis "innivalót":

"Olvasgassátok ezeket a népi bölcsességeket. Látszik belőlük, hogy a magyar ember ismeri a bort és hatását. Gondolom tapasztalatból és nem könyvekből.

Bort, búzát, békességet, szép asszony feleséget!
A jó bor, a szép feleség - két édes méreg.
A jó bor, a szép feleség és a csendes lelkiismeret igen drága.
Borbarát van - de bajbarát nincs.
Jó borod, szép kincsed meghitt emberekre bízzad.
Jó bornak, jó embernek eredetét ne keresd.
A szerelem és a bor üresítik a zsebet.
Óbornak - óleánynak nem egy az ára.
Jó bor, pénz, szép asszony, embert kíván az őrzése.
Kevés nem árt, sok nem használ a borból.
Nincs olyan bölcs, akit a bor meg ne bolondítana.
A gyermek, a bolond és a részeg mond igazat.
Többet beszélnek bor, mint étek mellet.
A bor megmutatja, kiben mi lakik.
Kis lyuk a torok, de egy házat elnyelhet.
Az evés voltaképpen csak robot: útcsinálás, hogy a bor jobban csússzék.
Aki leves után bort iszik, attól nem kérek tanácsot.
Ha valamit meg akarsz tudni, járasd a boroskancsót.
Vénembernek bor a patikája.
A bor: öregnek orvosság - fiatalnak méreg.
Aki részegségében vét, bűnhődjék józanságában.
Egy-két pohár borban sok jó barát lakik.
Az igazi barátság nem áll el a borban - ha kifogy a bor, oda a barátság.
Könnyű a jó borból ecetet csinálni - de az ecet sohasem válik borrá.
Barátot bor közt, bort sajt után, lovat istállóban, lányt bálban sohasem
válassz!
A jó bor meg a foltos nadrág melegít.
Ahol a bor az úr, ott az ész koldulni jár.
A torok és a török már sok kárt tettek az országban.
A jó bor sokvallású: római katolikus (erős a hitében), református( tiszta),
lutheránus (se hdeg, se meleg), zsidó (megkereszteletlen.).
A jó bor: mindenkor, hajnalban és éjfélkor.
Három állat van a borban, egymás után jönnek elő: oroszlán, majom és birka.
Sok bort hoz a három "ác": Pongrác, Szervác, Bonifác, hogyha felhőt nem
találsz.
Sok káposzta - sok sarjú - akkor a bor savanyú.
Ha meleg van Márk napján, jó borban nem lesz hiány.
A molnár, ha sok vize van bort iszik, ha kevés, akkor vizet iszik.
Sohse tud az ember annyira berúgni, hogy ne tudna lefeküdni.
A szőlő csak hámozva jó.
Sörre bor - mindenkor.
Jó bor ismérvei: nem üvegálló (hamar kiisszák belőle), édes (mint az első
szerelem), anyapótló (az öregek teje) és élőlény (szíve, lelke van).
A szőlő csak a görbe derekú embert szereti.
A szőlőnek kapa a bikája.
Fukarnak nehéz a bora - nehéz hozzájutni.
Csiger borra mondják: négyemberes (kettő fogja a harmadikat, amíg a
negyedik tölti bele).
A savanyú bor nevei: kertaljai rettenetes, házmelléki savanya."


Plektrum 2012-09-03 04:29 |  #1713
Esetleg valaki hasznát veszi! Így lehet pillanatok alatt szétválasztani a sárgáját a fehérjétől Nagyon jó videó!

cukilali55 2012-06-22 01:07 |  #1712
Málnaszörp házilag receptje, elkészítése
A málnát kézzel összetörjük, összekeverjük a vízzel, és a szalicillel, 1 egész napot állni hagyjuk egy 5 literes befőttes üvegben. Másnap egy tüll zacskóba rakjuk, felfüggesztjük, állni hagyjuk, hogy magától kicsepegjen a folyadék, hozzáadjuk a cukrot, megkevergetjük, hogy a cukor elolvadjon. Üvegekbe öntjük, és lekötjük.
1 kg málna
1 l víz
1 kg kristálycukor
1 kiskanál szalicil

cukilali55 2012-06-10 11:57 |  #1711
Tárcsán sült tarja

hozzávalók 8 főre (nem zabagépekre gondolok)

* 2-3 kg tarja szeletelve
* 4-6 db hagyma
* 2 cs fokhagymás fűszersó
* mustár
* bors
* olaj
elkészítés

1. A tarját bepácoljuk.(a sütés előtt 2-3 nappal) A fűszersót összekeverjük annyi olajjal, ami majd teljesen ellepi a húsokat. A hagymát karikákra vágjuk. A tarját megsózzuk, borsozzuk, és megkenjük mustárral mindkét oldalát. A hagymakarikákkal felváltva rétegezzük egy tálba a mustáros hússzeleteket, és 1 -2 napig állni hagyjuk.
2. A tárcsára öntünk egy kicsit a pácoló olajból, és a húsokat lassú tűzön (kb 20-35 perc / adag) megsütjük.
3. A végén a hagymakarikákat is megdinszteljük, és a húsokra tesszük.

A jól elkészített, puha, omlós húsból, általában a szerényebb étvágyú hölgyek is többet fogyasztanak a megszokott adagnál.


cukilali55 2012-06-09 02:57 |  #1710
GGreGG! Ide tegyé segget vazze, én keresek hozzá illő kaját, piát....

cukilali55 2012-06-05 09:52 |  #1709
Ideális erotikus menü
A lényeg, hogy könnyű, sokoldalú és lehetőleg ízletes legyen. Először is tehát ne terhelje meg túlságosan a gyomrot (a teli has ellustít). Másodsorban a sokféleség garantálja, hogy az ember minden szükséges tápanyaghoz hozzájusson. Harmadsorban pedig: mindez nem mehet az ízletesség rovására.

Forma, szín és íz alapján elcsavarhatjuk a másik fejét. Egy-két pohárka pezsgő tovább fokozhatja a hangulatot. A műanyag étkészlet és a neonfény viszont lelombozó. Tehát ne csak gasztronómai, de esztétikai ízlésére is hagyatkozzon, amikor megtervezi a légyottot!

cukilali55 2012-06-05 09:51 |  #1708
• Desszertként vaníliás tejszínhabos friss eperrel csábítsa kedvesét.
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1707)

cukilali55 2012-06-05 09:49 |  #1707
Csábító ajánlat
Nem kell órákon keresztül a tűzhely mellett kotyvasztania, hogy megvalósítsa ezt az erotikus menüt:

• Előételként tálaljon egy könnyű, gyümölcsös grépfrút-carpacciot. Ehhez filézzen ki egy rózsaszín húsú grépfrútot, szeljen fel egy avokádót. Helyezze ízlésesen a tálra, díszítse koktélcseresznyével, majd öntse nyakon egy limettléből és olívaolajból készült lével.

• Főételként adjon garnélarákos tagliatellét az asztalra. Ehhez olajban dinszteljen kevés mogyoróhagymát és fokhagymát, ízesítse kevés csilipaprikával. Ebben pirítsa rövid ideig a rákokat, majd öntse fel fehérborral. Kockára vágott paradicsommal sürítse a levet, végül sok bazsalikommal fűszerezze. Tagliatelle tészta (széles metélt) illik hozzá leginkább.

Squierlaci 2012-06-04 00:38 |  #1706
Azóta sajnos elbuktam az "edénykészletemet", a szomszéd pedig a tűzrakóhelyét... - asszony/bank, stb
Ha így megy tovább legközelebb ingyenkonyhára megyünk :) - bár, most, hogy az 1%-ot elosztogattuk, már azokat se reklámozzák annyira...
Válasz 'pifu' hozzászólására (#1705)

pifu 2012-06-03 12:58 |  #1705
Jó kis savanyú rizling kell hozzá...
Legközelebb nem a kínaiba megyünk ha te ilyeneket is tudsz...
Válasz 'Squierlaci' hozzászólására (#1703)

Squierlaci 2012-06-03 07:53 |  #1704
Ez már a maradék...




Squierlaci 2012-06-03 07:50 |  #1703
Egy kis sorminta: kedvenc rántottám /kapros, tárkonyos/ - savanyúság kell hozzá:)




cukilali55 2012-05-28 06:27 |  #1702
Sertésflekken
Hozzávalók:
8 szelet vastagabb sertéstarja
pirospaprika
bors
majoranna
őrölt kömény
fokhagyma reszelve vagy fokhagymakrém
olaj
Elkészítés:
A fűszereket összekeverem, és bedörzsölöm a hússzeleteket. Olajat öntök rá, és egy éjszakát hűtőben pácolom. Sütés előtt lecsepegtetem, ráteszek egy nylon fóliát, és kissé klopfolom. Most sózom, és kevés olajon vagy grillrácson hirtelen kisütöm.

Azonnal, frissen tálalom. Körete hasábburgonya, petrezselymes burgonya, friss saláta vagy uborkasaláta.

Megjegyzés:
Kerti partikhoz is kiváló, különböző szószokkal (pl. ördögmártás, fokhagymás joghurtmártás), és friss ropogós kenyérrel tálalva.

A mustáros sertésflekken igazi ínycsiklandó vacsora, melyet a ropogós sült hagyma tesz még izgalmasabbá. Készíthetjük serpenyőben vagy a szabadban grillrácson. Tálalhatjuk salátával vagy burgonyakörettel. A lényeg a fantasztikus ízvilág.



Így készítem el a mustáros sertésflekkent:
A húst fogyasztás előtt legalább 2 nappal pácoljuk be.

A húst megmosom, szárazra törlöm, felszeletelem és kiklopfolom.
A hússzeleteket sózom, borsozom, bedörzsölöm zúzott fokhagymával, majd egy mélyebb tálba teszem.
A mustárt összekeverem olajjal és a hússzeletekre locsolom úgy, hogy mindenhol érje, sőt el is lepje. A tálat folpack-kal befedem, majd legalább 2 napra! hűtőbe teszem.
Sütés előtt a vöröshagymákat meghámozom, felkarikázom, és lisztbe forgatom. Forró olajban kisütöm, és félreteszem.
A húst kevés olajon serpenyőben vagy grillrácson megsütöm
Tálaláskor sült hagymával megszórom.
A mustáros sertésflekken hozzávalói:
1 kg szűzpecsenye vagy sertéskaraj
1 nagy tubus mustár
só, bors
5 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
liszt
olaj






cukilali55 2012-05-28 06:23 |  #1701
Sült oldalas ,ki ,hogy szereti !Aki nem tudja recept nélkűl ,az ne is kezdjen hozzá ,még tea főzéshez sem....




cukilali55 2012-05-28 06:19 |  #1700
Hozzávalók:
1 kg sovány marhahús (pl. vesepecsenye)
50 dkg vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál pirospaprika
kis darab erős paprika

bors
2 dl jó vörösbor
1 kiskanál kömény
1 zöldpaprika
1 nagyobb paradicsom hámozva, magozva
leheletnyi kakukkfű és majoranna
Elkészítés:
A húst közepes kockákra vágjuk A hagymát felaprítjuk, de ne géppel, és ne is reszeljük. A vöröshagymát 5 evőkanál olajon sütjük, míg aranysárga lesz. Ekkor felöntjük kicsi vízzel, és újból zsírjára sütjük. Megsózzuk közben. A lecsepegtetett húst beledobjuk, és fehéredésig sütjük, erős tűzön. Mikor kicsit levet engedett, mehet bele a pirospaprika, a kömény és két gerezd zúzott fokhagyma. Megint sütögetjük. A zöldpaprikát apró kockákra vágjuk, és beletesszük. Ha úgy látjuk, pici vizet öntehetünk bele, és megsózzuk. Hagyjuk fődögélni, közben bors és só még jöhet bele. Félidőben fűszerezzük a kakukkfűvel és majorannával, de épp csak mutatóban kapja, legyen is benne meg ne is. Mikor a hús félpuha, mehet bele a felkockázott hámozott paradicsom és a vörösbor is. Barnásra főzzük mindezt. A legvégén még egyszer beízesítjük zúzott fokhagymával és köménnyel, mert ezek a fűszerek sokszor elillannak. A pörköltnek zamatos, fűszeres, barnásnak és sűrűnek kell lennie.

Megjegyzés:
Bográcsban is tökéletes, ott ne olajat, hanem kiolvasztott szalonnát használjunk zsiradéknak.
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1699)

cukilali55 2012-05-28 06:17 |  #1699
Vörösboros marhapöri......




cukilali55 2012-05-28 06:16 |  #1698



cukilali55 2012-05-28 06:09 |  #1697
Csirkecomb krumplival tepsiben

A krumpli-hús összeállítás, úgy tudom, sokak kedvence, mégsem kell, hogy mindig egyforma legyen. A tepsis változat is sokféleképpen variálható, különböző összetevőkkel, fűszerekkel.
Most háromnegyed kiló krumplit vékony karikára vágtam, ugyancsak karikára egy méretes póréhagymát. Csirke felső combokat – hat darab volt, félbevágva – sóval, fokhagymával, majoránnával, kevés pirospaprikával bekentem.
A tepsit egy evőkanál olajjal kikentem, beletettem a krumplit és a póréhagymát, megsóztam, átforgattam. Ráfektettem a csirkecombokat, először bőrével lefelé. Lefedve 180 fokos sütőbe tettem. Egy óra után levettem a fedőt, a húst megfordítottam, maximális fokozaton megpirítottam.

Jeti  2012-05-27 23:53 |  #1696
Neked is? Én mát négy éve nem úsztam itt Sümegen, mert nincs hol.
Pesten heti háromszor 4500m-ert úsztam hét éves koromtól rendszeresen.
Válasz 'Pyra (Eddie Van TOTEM)' hozzászólására (#1695)

Pyra (Eddie Van TOTEM) 2012-05-27 06:28 |  #1695
Szerintem menne a kötelező 200m ami anno ahhoz kellett, hogy vízre mehessek kenuval...
rég nem úsztam, úgy 5 éve nem... hiányzik!
Válasz 'cukilali55' hozzászólására (#1693)

cukilali55 2012-05-27 05:55 |  #1694
DSPety barátomnak az ideális asszony ,ebéd után !




Első 1 2 3 4 5 6 7 8 ... >500 >>1000 Utolsó

Témák


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2024 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek
és kizárólag aktuális készletünk erejéig, melyről visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk vásárlóinkat/érdeklődőinket.
Minden weboldalunkon leadott rendelés csak akkor tekinthető visszaigazolt megrendelésnek, ha kollégánk e-mailen egyértelműen megerősíti,
hogy az adott termékből van jelenleg készketen általunk megvásárolt és bevételezett modell.
Weboldalunkon feltűntetett árak nem számítanak árajánlattételnek.

CAMPONA HANGSZERBOLT (1222 Nagytétényi út 37. Földszint, POSTA és GYÓGYSZERTÁR között)
NYITVA MINDENNAP (vasárnap is!) 11:00 - 19:00 | +36-20-323-0641 | hangmester@hangmester.hu