HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA



A FÓRUM legfrissebb témái

Offtopic

2024. április 20

***FENDER***

2024. április 11

Jónás Tamás (instrume

2024. április 11

***YAMAHA billentyűsök

2024. április 07

***IBANEZ***

2024. április 06

Fotók, képek, GALÉRIA

2024. április 01

?Hangszórót ?Ládába

2024. március 28

Vizelde

2024. március 25

JÁTÉKTECHNIKA

2024. március 21

Zenészeket, zenekart ke

2024. március 20

Csöves Gitárerősítő

2024. március 18

LINE6 - VARIAX

2024. március 16

In Memoriam...

2024. március 11

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2024. március 08

Gitáreffektek

2024. február 08

BÚÉK 2023 Karácsony

2024. január 15

*MARSHALL.hu KLUB *

2024. január 12

Akusztikus gitárok

2024. január 12

***GIBSON***

2024. január 11

Oktáv, nyak stb. beállít

2024. január 04

***Squier***

2024. január 02

***JACKSON***

2024. január 01

YAMAHA gitárok

2023. november 27

***SX gitárok***

2023. november 27

CORT GITÁROK

2023. november 13

A számítógép és a z

2023. november 10

ZENEELMÉLET

2023. november 08

GITÁRÉPÍTŐ - GITÁRF

2023. október 29

Videó & mp3 linkek

2023. október 29

KEVERŐK, Hangkeverés...

2023. október 01




HANGMESTER.HU AKCIÓ
VILLON TRIÓ: TÁBOR LIVE 2020
VILLON TRIÓ: TÁBOR LIVE 2020

VILLON TRIÓ: TÁBOR LIVE 2020


Akciós ár:
999 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
HANGSZERUTALVÁNY 3000
HANGSZERUTALVÁNY 3000

HANGSZERUTALVÁNY 3000


Akciós ár:
3 000 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
HANGSZERUTALVÁNY 5000
HANGSZERUTALVÁNY 5000

HANGSZERUTALVÁNY 5000


Akciós ár:
5 000 Ft



hangszermagazin.hu

SZAKMAI BESZÁMOLÓ: MEGJELENT NAGY KRISZTA VIDEÓKLIPJE - CSAK A PÉNZ
2024. február 29.





hangszermagazin.hu

SZAKMAI BESZÁMOLÓ: MEGJELENT VASKÓ MAKKA ÚJ VIDEÓKLIPJE
2024. február 28.







Legfrissebb használt hangszerek:
SoundSation
84 900 Ft
Elektronika
75 000 Ft
Gretsch
219 000 Ft
Line6
65 000 Ft
Fender
245 000 Ft
Fender
160 000 Ft
Dean
160 000 Ft
Roland
105 000 Ft
Steinberg
99 990 Ft
Hughes&Kettner
23 000 Ft
Elektronika
23 500 Ft
Peavey
200 000 Ft
KARÁCSONY UTÁN ÚJRA KÉTSZERESÉRE BŐVÍTJÜK A HANGSZERBOLTOT
2023. december 24.
ITT A NOVEMBERI 10%-OS KEDVEZMÉNY KÓDJA! NYISD MEG A CIKKET!
2023. október 28.
Iskolakezdési KOTTA és HANGSZER AKCIÓ -10%
2023. szeptember 10.
A HANGMESTER.HU SZERVEZI A VILLON TRIÓ JUBILEUMI ERDÉLYI TURNÉJÁT
2023. április 19.

Zenész Konyha (Zenészek kedvenc eledelei)
Kisérleti topic: Kedvenc receptjeitek, vagy ismert zenészek kedvenc receptjeinek helye legyen ez..

Ahhoz hogy hozzászólhass a témához, előbb be kell jelentkezned!

Témák

Első <500 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... >500 >>1000 Utolsó

gaben2009-07-19 21:41 |  #1393
Az igen!

Gondoltam, hogy ilyesmi lesz csak nem akartam rákérdezni, hoyg tutira meglepetés maradjon. :))
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-07-19 16:36 |  #1392
Ez ki van zárva, me" ezt nem értem :)
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-07-19 16:31 |  #1391
Summon Lord Tibi!
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-07-19 16:08 |  #1390
ezt beszéld meg a közgazdászokkal
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-07-19 16:03 |  #1389
Senki sem kötelez senkit arra, hogy olcsón termeljen.
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-07-19 16:01 |  #1388
valakinek olcsón meg kell termelnie a javakat
amiket drágán eladnak gondolom,
Válasz '' hozzászólására (#)

Sabbat.D.2009-07-19 15:54 |  #1387
A külföldön megszerzett nyugdíjhoz, a magyar államnak semmi köze.
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-07-19 15:52 |  #1386
10 másik országban? Ezt, hogyan értsük?
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-07-19 15:49 |  #1385
jól teszi
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-07-19 15:42 |  #1384
De azért futotta a segédmunkási keresetéből, hogy vett egy fénysebességgel száguldó, tengeri katamarán jahtot és turistákat kalauzol nyílt vizű horgászatra.
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-07-19 15:36 |  #1383
ahol 500 ft egy lityi benzin és 1000 ft egy kg kenyér ott hamar
elmegy az a 480,
amúgy meg mindennek meg van az ára mert ahhoz, hogy a norvégok így éljenek
10 másik országban éhezni kell


csalóka napfény
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-07-19 15:27 |  #1382
Ja, erről jutván eszembe, csak, mint érdekesség.
Egy haver 20 évvel ezelőtt ment ki Norvégiába, mint szakma nélküli segédmunkás. Ott targoncán robogott és idén ment nyugdíjba. 480e.HUF-nak megfelelő havi nyugdíjat kap. Nem jön haza, mint mondta, mert a nagy hányadát zsebre tenné kis csóri hazánk.
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-07-19 13:49 |  #1381
jó :)
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-07-19 13:32 |  #1380
ne vedd el a kedvét :)
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-07-19 13:26 |  #1379
németeknél nincs minimálbér
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-07-19 12:44 |  #1377
A csirke kivétel?
Válasz '' hozzászólására (#)

szaddam2009-07-19 12:21 |  #1376
Elég konkrét bírságot lehetne kivetni az ilyen dolgokért...
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-07-19 12:49 |  #1378
Éhes vagyok és szeretem az inyencségeket, mint pld. a polip, osztriga, békacomb, stb.
Majd, ha havi 600e.HUF lesz a minimálbér, mint a Németekhez viszonyítva és 350eHUF a szociális sgély, beülök egy öt csillagos étterembe és és eszem ágában sem lesz csigákat szedni.

Jeti2009-07-18 18:53 |  #1375
Házhoz jött az eső is és a kaja is.

2009-07-15 09:43 |  #1374
Arra a kakastaréj pörire rácuppannák:P
Válasz '' hozzászólására (#)

zolika2009-07-14 21:49 |  #1373
gaben bébi olyat játszik most h ez elment vadászni ez meglőtte ez hazavitte ez megfőzte ez megsütötte ez meg mind megette
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-07-14 21:20 |  #1372
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-07-14 20:01 |  #1371
Meglepődött kép ugyan nincs, ez lett a meglepi ;) (2 éves évfordulónkra)


(Kicsit béna )
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-07-06 11:18 |  #1370
Csülkös bőrös pacal



Kakastaréj pöri




lacko2009-06-29 22:49 |  #1369
készül a hanoi kutyis szendvics


Lupo 2009-06-29 20:29 |  #1368
Koszonoma szavazatokat.

Vegul talaltam kurkumat, de elszallt a net,
es nem tudtam visszanezni, hogy Bluevoodoo
bazsalikomot ajanlott harmadik fuszernek,
szoval ilyen lett. Mindjar ezszunk!

Neketek is jo etvagyat a vacsihoz!

gaben2009-06-29 18:47 |  #1367
Na majd ha meglepődött kérünk képeket :))
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-06-29 18:32 |  #1366
Á, már megoldottam köszi:) Kitaláltam valami egyszerűbbet...(meglepi lesz majd páromnak:))
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-06-29 18:29 |  #1365
De talán még Tecskó, MAdaras Tecskó és társai üzlethálózatokban is lehet
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-06-29 18:27 |  #1364
Cukrász beszállitóknál és boltoknál.
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-06-29 18:14 |  #1363
Oszt, osztriga.

Macilány2009-06-29 18:12 |  #1362
Ja, tudom. Vagy sáfrány. De édességbe kellene. És sárga pont nem
Válasz '' hozzászólására (#)

Lupo 2009-06-29 18:04 |  #1361
A sargat ugy hivjak, hogy Curry...
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-06-29 18:01 |  #1360
Ha már ilyen nagy tudorok vannak itt:) Ételfestéket hol tudok venni? Szerintem még sehol se láttam, vagy csak nem tudtam hogy az az

2009-06-29 17:54 |  #1359
Ja én a pulykamellet szójaolajban szoktam sütni hozzá...
Válasz '' hozzászólására (#)

Lupo 2009-06-29 17:50 |  #1358
Gyomber es kurkuma nincs.
En is mindent hagymaval csinalok, pedig ezekenek
a felkesz cuccoknak az elkeszitesi javaslata nem irja.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-06-29 17:36 |  #1357
múltkor ezt főztem ki. Akinek van ideje és úgy gondolja próbálja ki

Portugál csirke

Hozzávalók:
- jó kis csirkecombok (leginkább nyeles)
- 1 egész zöldpaprika
- 1 nagyobb paradicsom (vagy 2 kicsi)
- 1 fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 - 2 dl vörösbor (mennyiségtől függően)
- 1 ek őrölt koriander
- 1 csokor petrezselyem apróra vágva
- só, bors, liszt

A lesózott husit borsos lisztbe forgatod és olivaolajon minden oldalról átsütöd. Utána kiteszed őket egy másik edénybe.
A visszamaradt , lesült-lisztes olajban megpárolod a hagymát, fokhagymát, paradicsomot, paprikát - majd viszateszed a combokat.
Rátekered a koriandert. (frissen örlöm mindig bele)
Hozzáöntesz egy jó pohár vízet és a bor felét, főzöd egy ideig. Utána hozzáöntöd a maradék bort.Tovább főzöd.
Nem sokkal a vége előtt beleteszed a petrezselymet.
Szerintem kifőtt fusilli illik hozzá, de bármi lehet a köret.
A lisztbe forgatástól besűrűsödik a szaftja, érdemes sok vízzel főzni - úgyis elpárolog.

gaben2009-06-29 17:34 |  #1356
édes savanyunál is ugyanilyen előkészületek cisnálok.... szinte megcsinálom a kaját:D
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-06-29 17:31 |  #1355
Micsoda gourmet-k vannak itt kérem szépen...
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-06-29 17:30 |  #1354
Maláj szilvásat szoktam csinálni, pulykamellel és kukoricás rizzsel :) Az finom!
Válasz '' hozzászólására (#)

fakesexy2009-06-29 17:25 |  #1353
a mell az jó
Válasz '' hozzászólására (#)

Lupo 2009-06-29 17:24 |  #1352
Nem akartam irnai a markat, de igen.
Az aszalt szilvasat en is nagyon csipem.
A bebikukoricat mult heten megettuk,
szoval az edes savanyut most felreteszem
es kiprobalom majd a tipped.

Koszi!

Mar csak ket versenyzo maradt!
SZAVAZZATOK!

Válasz '' hozzászólására (#)

bluevoodoo 2009-06-29 17:24 |  #1351
Az aszaltszilvásat told szerintem,és ha igazán jót akarsz,akkor előtte a mellett kevés olajon hagymával,gyömbérrel,bazsalikommal és kurkumával pirítsd meg.
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-06-29 17:21 |  #1350
Eezek Uncle Bens szószok?

Szerintem az aszaltszilvás az elég fini, a mézes-mustáros felejthető, az édes savanyú meg egy kis extra ananásszal meg bébikukoricával tuningolva a legjobb
Válasz '' hozzászólására (#)

Lupo 2009-06-29 17:05 |  #1349
SZAVAZAS!



Tegnap vettem 3 fele martast, amibol egyet
nemsokara csirkemellre fogok raonteni.
Nem tudom eldonteni, melyiket csinaljam meg.

1 - Malaj aszaltszilvas
2 - Dijoni mezes & mustaros
3 - Edes-savanyu

Inyenc forumozok szavazatai alapjan
fogom elkesziteni a mai vacsorat!
Elobb-utobb ugyis megeszem mind,
de most a boseg zavaraban nem tudok valasztani.

SZAVAZZATOK!

2009-06-24 16:08 |  #1348
jaaaah bazzz, kar hogy nem tudtam, leneztem volna :( pedig szerintem lent is voltunk MIkin? a hamburger.hu az a weben van, de van uzletuk is!

Amugy Greggel ma adtunk a zeneszkonyha feelingnek, betoltunk egy sult csulkot, meg egy marhaporit az altalam korabban emlegetett helyen :)
Kovi ubi, csalamade, malnaszorp...jo volt :)
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-06-20 18:36 |  #1347
a kancsóban gázolaj van? :D
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-06-20 18:30 |  #1346
Az aszfalton rakott tűz, speciális aromát ad a sülteknek!
A természet lágy ölén, utánozhatatlan.
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-06-20 18:15 |  #1345
Házi gyros, még a pitát is én sütöttem, ójeeee

GGreGG2009-06-20 17:18 |  #1344
Voltam Republic koncerten Lambbal meg a kisfiával, meg vittem a fodrászcsajt :D
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-06-20 17:17 |  #1343
na hol is van az a hamburger.hu? :D
Válasz '' hozzászólására (#)

zolika2009-06-20 14:04 |  #1342
egyszer volt egy twin reverben, meg egy fender fuzz-wah pedálom
és az épülő telémben fender texas hangszedők lesznek
ennyi közöm a fenderhez.....a két telém se fender...
ami gyári telém volt az is schecter volt

szóval kikérem magamnak h fenderes :D

alapvetően gitárosok vagyunk, ami a legrettenetesebb állatfaj.....tehát nyilvánvalóan nem vagyok olyan különbözőek
Válasz '' hozzászólására (#)

Predator (A Vadász)2009-06-20 12:53 |  #1341
Te hülye fenderes vagy, én hülye ibanezes, de nem is vagyunk mi olyan különbözőek


Csobánkán mi a focipályán próbáltunk egyszer "sütni"
Válasz '' hozzászólására (#)

zolika2009-06-19 08:44 |  #1340
van nekem a lackó komám, remek zongorista, most éppen kint van küffődön vendéglátózik
vele szoktam komoly csurdításokat meghússütéseket elkövetni

a gréfenvalder meg olyan sör volt, hogy csórók voltunk nagyon, mert elfogyott az előlegünk, és ez volt a legolcsóbb. 39 cent volt, ebből 25 cent az üvegbetét....drágább a sör mint ami körülötte van :D és bazmeg rendesen jó volt....lidl rlz :D

volt kint nálunk csobánkán, volt fasírtunk előző napról készen
mi meg kitaláltuk, hogy úgyis sütünk húst, beizzítottuk a tárcsát a kertben, olaj, stb....aztán a kész fasírtot is megsütöttük....fő a rákkeltő hatás!

a szalonna sütés csurdítás meg az ön és közveszélyes kategória...
be voltunk tompulva egyszer, oszt" úgy álltunk neki szalonnát sütni

ölben kenyér, nyárson szalonna....fogom a nyársat, lecsöpögtetném a zsírt....persze eszembe nem jutott volna a nyárson újat fogni, hogy ne a legvégét fogjam, így alakult, hogy nem volt elég hosszú a karom, amikor a kenyeret megcéloztam a forró szalonnával....aztán összezsírozta-égettem magamat kissé....

de a legszebb az volt, amikor kint meersburgban vendéglátóztunk egy hónapot, én meg mindenáron szalonnát akartam sütni
de az akalmazott szállás mellett a kertben ember magasságú volt a fű, nyár volt meleg volt....esélytelen...mondom bazmeg a betonon rakunk tüzet
kés, meg fa hiányában voltunk...gyújtóst egy elhagyatott házból loptam, valami jobb féle fenyő...azt valahogy apróra törtem

nyársat már magam sem tudom hogyan eszközöltünk, asszem azzal a sliccerrel, ami az egyik képen látható...










2009-06-19 08:29 |  #1339
Hát te meg mit csináltál szülővárosomban? :)))
Az nem a badi -hami volt, vagy mi? :)) Van ott büfi büfé is...
Ha nagy hamburgert akarsz, akkor itt van a IX. kerületben a hamburger.hu na akkora hamburgert adnak, hogy egyszer nem is tudtam megenni egyszerre. Van amelyikben három hús van. Többnyire ha ilyet ettem ebédre, akkor aznap már semmi mást :)
Válasz '' hozzászólására (#)

- 2009-06-19 08:14 |  #1338
Sztrapacska ahogy anyám csinálja:


zolika2009-06-18 17:38 |  #1331

Predator (A Vadász)2009-06-19 00:13 |  #1337
Retro vazze :D
Válasz '' hozzászólására (#)

Predator (A Vadász)2009-06-19 00:13 |  #1336
baszki ha egyszer ott tartják az előadásukat :D :D :D
Válasz '' hozzászólására (#)

zolika2009-06-19 00:10 |  #1335
bábszínház... :D
Válasz '' hozzászólására (#)

Predator (A Vadász)2009-06-19 00:06 |  #1334
helyes

na baszki mostlátom mennyi az idő holnap 4ből szóbelizem úgyhogy takarodó

(ui: voltál már előadáson a bábszínházban? k*va jó.... ha egyszer Joe-bácsinál majd úgyis találkozunk és megismerkedünk eljöhetnél ha még nem voltál )
Válasz '' hozzászólására (#)

zolika2009-06-19 00:03 |  #1333
ismerem mindet :D
Válasz '' hozzászólására (#)

Predator (A Vadász)2009-06-18 23:59 |  #1332
Zolika, írd be youtube-on, hogy dolák-saly róbert hirdetés

elég a dolák róbert hirdetés vagy amit akarsz.

Má ha nem ismerted volna

nekem kedvencem
Válasz '' hozzászólására (#)

Predator (A Vadász)2009-06-18 17:27 |  #1330
bazzeg ez mi? van még ilyened?
Válasz '' hozzászólására (#)

zolika2009-06-18 16:53 |  #1329

GGreGG2009-06-13 09:01 |  #1328
Találtam Szigetszentmiklóson egy hamburgerezdét-gyroszozdát :)
a fura, hogy olcsóbb mint a nagymenők a témában, másrészt meg hihetetlenül brutális méretű a hamburger!
Komolyan mondom, kb egy arasznyi vastag!
Nem is tudom mikor láttam ilyet utoljára.
Ja a sült krumpli nem az a 6x6 mm unalmas multigagyi, hanem rendesen random szeletelésű és klasszikus értelemben sültkrumpli...

A hely nevére nem emlékszek sajna, valami bugyibuci vagy bugihami vagy valami ilyesmi...

zolika2009-06-03 22:24 |  #1327
babos pörkölt. ennyi. nb.

Raul2009-06-03 20:30 |  #1326
Szerintem nem,a kajmánnak/krokodilnak más alakú a foga.
Bár aztán a fene tudja...
Inkább valami ragadozó halra tippelnék,muréna,vagy mittudomén.
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-06-03 10:46 |  #1325
szerintem egy ilyen került bele:
Válasz '' hozzászólására (#)

Jeti2009-06-03 08:28 |  #1324
Az egészet meg tudnám enni. A kedvencem. Diós, baracklekváros fincsiség.
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-06-02 23:35 |  #1323
halat enni egészséges :)
Válasz '' hozzászólására (#)

Raul2009-06-02 23:32 |  #1322
Mármint a heringesnek.
Válasz '' hozzászólására (#)

Raul2009-06-02 23:31 |  #1321

Egész szép fehérek a fogai.
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-06-02 23:16 |  #1320
azért a fogorvosnak se lehet egyszerű dolga egy ilyen szörnnyel
Válasz '' hozzászólására (#)

Raul2009-06-02 23:12 |  #1319
Anno elgondolkodtam azon,hogy milyen agyament ötlettől vezérelve jutott eszükbe a filmeseknek ez a 3-4 szájon át történő harapásos dolog,és akkor nekem is a matrijózsik ugrottak be. :))
Az alien 1-ben a kéz alakú szörnyike sokkal jobb volt.
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-06-02 23:10 |  #1318
nekik már eleve úgy van megépítve az "árhitektúra" kérlekalássan :)))
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-06-02 23:08 |  #1317

" nagy szájban a kisebb "


csajokkal is ezt játszod nem?:D
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-06-02 23:06 |  #1316
jaja, aztán azt a "nagy szájban a kisebb" dolgot ugye a matrijoska baba ötletéből lopták, most meg ezt a ruszkik visszalopták...
Válasz '' hozzászólására (#)

Raul2009-06-02 23:02 |  #1315
És a felirat szerint heringként adták el.
Milyen dög lehet ez?
Leginkább az alien-re hasonlít. :))
Annak is arra a kisebbik fejére,ami a nagy pofájából jött ki,és tele volt fogakkal.
Válasz '' hozzászólására (#)

Raul2009-06-02 23:00 |  #1314
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-06-02 22:57 |  #1313
Ezt nem is konzervnyitóval nyitották ki, hanem lerágta magáról a fedelet :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-06-02 22:44 |  #1312


FEhéjas és kakaós

lacko2009-06-02 08:44 |  #1311
Na meg is van:




egyetek orosz halkonzervet

Jeti2009-06-02 07:14 |  #1310

Földevés - a legjobb méregtelenítő kúra
Az állatvilágban igen elterjedt a földevés, alkalmanként pedig az embereknél is tapasztalható ez a furcsa szokás. Legközelebbi rokonaink, a csimpánzok így védekeznek a maláriával szemben, de a denevérek hasonló szokására eddig nem volt magyarázat.

alterego2009-05-31 22:08 |  #1309
vagy a gombagulyás! hmmm...
az ismert világ egyik legjobb kajája!

most amúgy jobban vagyok épp, befigyelt a 4tojásnyi rántotta egy nagy fej hagymával, kb. 10 centi kolbásszal és két zsömlével.
Válasz '' hozzászólására (#)

hclaca2009-05-31 21:51 |  #1308
csak annyit tudok,hogy bort kell rá inni,nem vizet,nehogy azt higyje:kutya ette meg.
Válasz '' hozzászólására (#)

Buli2009-05-31 15:40 |  #1307
A halászlé gyűjtő fogalom mint a gulyás mert abból is van (Gulyás,hamisgulyás,)(Babgulyás) ami közt elég nagy különbség van.
Még csak nem is ugyan azon levesek csoportjába tartoznak.

Buli2009-05-31 15:31 |  #1306
Nem sértés ként............

Ezek szerint azzal nem vagy tisztában hogy pörkölt, a pörkölt alaptól és a hús szakaszos zsírjára pirítástól lesz pörkölt. Itt pedig pirításról szó se volt.(a fokhagyma,és petrezselyem nem szokványos az biztos ,de én imádom őket használni és gazdagítja az íz harmóniáját.)
Pl:a slambuc,paprikás krumpli ,paprikásmártás se pörkölt mégis pörkölt alapot csinálunk ,ez a magyar konyha egyik sajátja mint ahogy sok egyéb ételhez felhasználjuk ami nem pöri.

Én csak le írtam hogy én hogyan csinálom,és amellett ki tartok hogy a piros paprikát csak bele ganézni a vízbe annak semmi értelme. De nem állítom hogy nem lehet finom a passzírozatlan halászlé de az én első munka folyamatom akkor is a pöri alap és utána a többi ahogy le írták.

Néven vitatkozni pedig egyrészről jogos ezért át keresztelem Berettyóújfalui Halászlére

A Szakácsszakmában pont az a szép hogy sokszínű változatos és sok mindennel lehet kísérletezni akár még úgy is hogy recepteket, konyhatecnologiákat meg másítunk átalakítunk csak más elnevezésekkel kell illetni. A lényeg a harmóniára törekvés mert az nem új recept ha valamit el sózunk. Az Újházi tyúkhúslevest mindenhol úgy kell elkészíteni ahogy recept szerint van,mert a vendég azt szeretné kapni amit meg rendelt,de ha már pl tésztának eperlevelet teszünk bele akkor már nem írhatjuk ki hogy újházi tyúkhúsleves hanem pl:. tyúkhúsleves fogadós módra blab bla… ugyan így Bajai ,Tisza, Ponty,Mohácsi,Berettyóújfalui.

UI:Ja és a halászoknál van még egy olyan is ha jól tudom hogy puculásnál a hal csak egyszer érhet vízhet ?
Válasz '' hozzászólására (#)

hclaca2009-05-31 09:12 |  #1305
cabernet sauvignon,kékfrankos,kékoportó,néha merlot vagy zweigelt.szekszárdi bikavérben meg cabernet frank van sauvignon helyett.kevesen tudják,de szekszárdon találták ki a bikavért eredetileg.
Válasz '' hozzászólására (#)

hclaca2009-05-31 09:09 |  #1304
lehet...
sokakkal találkoztam ott
állítólag.
Válasz '' hozzászólására (#)

kocos 2009-05-31 06:15 |  #1303
ha már birkapörkölt : Pesten a munkahelyre ebédnek bevittem egy kis birkapöri maradékot, megmikróztam, bekajoltam ... munkatársaimnak meg felfordult a gyomra, hogy mi ez a "büdös" ... :)

kocos 2009-05-31 06:14 |  #1302
Akkor gyere el Túrkevére! Itt arany színűre festett kovácsoltvas kerítés is van, amin szintén vas szőlők "teremnek", kert végében 25 nm-es medence, sarkában oltár (!) szűz Máriával, az udvarban meg gipsz csacsi, kutya , sas ..stb. várja a vendégeket (meg A8-as , és Q7-es Audi, asszonyak meg valami "szar" A4-es, hogy ki tudjon menni a tesocba ... )
"Túrkeve a napfény a kunhalmok, és a termálvíz városa"

Amúgy meg itt főzik a legjobb birkapörköltet hetedhétországon túl! :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-30 23:47 |  #1301
De ennek ellenére mint említettem legtöbb Bikavér cimkével ellátott bor olasz bizonyos összeg alatt. Magyar tejet viszik kifele olaszországba. Szépen kimossák utána a tartályt, megtöltik occsó olasz lőrével és az meg jön vissza magyarországra és hungarizáljuk.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-30 23:45 |  #1300
Hát az eredeti valóban egy több borból házasított cuvee. Ha jól tudom nagyrészt kadarka, burgundi, cabernet... De rég tanultam az Istenit...
Válasz '' hozzászólására (#)

battereye 2009-05-30 18:39 |  #1299
Árpád vezér nem szarral gurigázik...:D
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-30 18:20 |  #1298
Bikavér az valami kompozit bor, többféle cuccból van...
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-30 18:18 |  #1297
lehet van benne valami
én csak a pörkőtbe" szereztem valami lőrét
a belembe nem öntök direktbe szart :d
de amúgy meg ez se szar, komolyan mondom...
Válasz '' hozzászólására (#)

Mákos 2009-05-30 18:13 |  #1296
Mindegy, hogy Lidl, Metro, Tesco sarki fűszeres

6-700 forint alatt vagy nem bort kapsz vagy olasz pacsnagolást.

Tavaly is a magyar szőlészeti mutatoknál igen érdekes eset állt fent: hirtelen 200e hektóval több egri bikavérünk lett, annak ellenére, hogy lassan már senki sem termeli. Ezért van, hogy kb 5ezer forint alatt nem találsz igazi egri bikavért mert olasz szart kapsz.

Gaben

GGreGG2009-05-30 16:05 |  #1295
Kocsordon legalább van atombunker :D
Válasz '' hozzászólására (#)

battereye 2009-05-30 16:01 |  #1294
És persze DigiTv minden háztartásban alapfelszereltség...:D

Hodász, Kántorjánosi, "Romacsaháza", Rozsály, Kocsord...:D
Lehetne sorolni a helységneveket naphosszat...:)
Válasz '' hozzászólására (#)


Első <500 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... >500 >>1000 Utolsó

Témák


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2024 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek
és kizárólag aktuális készletünk erejéig, melyről visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk vásárlóinkat/érdeklődőinket.
Minden weboldalunkon leadott rendelés csak akkor tekinthető visszaigazolt megrendelésnek, ha kollégánk e-mailen egyértelműen megerősíti,
hogy az adott termékből van jelenleg készketen általunk megvásárolt és bevételezett modell.
Weboldalunkon feltűntetett árak nem számítanak árajánlattételnek.

CAMPONA HANGSZERBOLT (1222 Nagytétényi út 37. Földszint, POSTA és GYÓGYSZERTÁR között)
NYITVA MINDENNAP (vasárnap is!) 11:00 - 19:00 | +36-20-323-0641 | hangmester@hangmester.hu