HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA



A FÓRUM legfrissebb témái

Offtopic

2024. április 25

Jónás Tamás (instrume

2024. április 25

***YAMAHA billentyűsök

2024. április 24

. : PRÓBATERMEK : .

2024. április 23

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2024. április 20

***FENDER***

2024. április 11

***IBANEZ***

2024. április 06

Fotók, képek, GALÉRIA

2024. április 01

?Hangszórót ?Ládába

2024. március 28

Vizelde

2024. március 25

JÁTÉKTECHNIKA

2024. március 21

Zenészeket, zenekart ke

2024. március 20

Csöves Gitárerősítő

2024. március 18

LINE6 - VARIAX

2024. március 16

In Memoriam...

2024. március 11

Gitáreffektek

2024. február 08

BÚÉK 2023 Karácsony

2024. január 15

*MARSHALL.hu KLUB *

2024. január 12

Akusztikus gitárok

2024. január 12

***GIBSON***

2024. január 11

Oktáv, nyak stb. beállít

2024. január 04

***Squier***

2024. január 02

***JACKSON***

2024. január 01

YAMAHA gitárok

2023. november 27

***SX gitárok***

2023. november 27

CORT GITÁROK

2023. november 13

A számítógép és a z

2023. november 10

ZENEELMÉLET

2023. november 08

GITÁRÉPÍTŐ - GITÁRF

2023. október 29

Videó & mp3 linkek

2023. október 29




HANGMESTER.HU AKCIÓ
HANGSZERUTALVÁNY 3000
HANGSZERUTALVÁNY 3000

HANGSZERUTALVÁNY 3000


Akciós ár:
3 000 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
HANGSZERUTALVÁNY 5000
HANGSZERUTALVÁNY 5000

HANGSZERUTALVÁNY 5000


Akciós ár:
5 000 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
KISS BARNA: NYÁRBÓL ROCK AND ROLLT! - 2021
KISS BARNA: NYÁRBÓL ROCK AND ROLLT! - 2021

KISS BARNA: NYÁRBÓL ROCK AND ROLLT! - 2021


Akciós ár:
2 500 Ft



hangszermagazin.hu

Technikai okok miatt a MAI NAPON a Campona-ban zárva vagyunk
2024. április 23.





hangszermagazin.hu

SZAKMAI BESZÁMOLÓ: MEGJELENT NAGY KRISZTA VIDEÓKLIPJE - CSAK A PÉNZ
2024. február 29.







Legfrissebb használt hangszerek:
SoundSation
84 900 Ft
Elektronika
75 000 Ft
Gretsch
219 000 Ft
Line6
65 000 Ft
Fender
245 000 Ft
Fender
160 000 Ft
Dean
160 000 Ft
Roland
105 000 Ft
Steinberg
99 990 Ft
Hughes&Kettner
23 000 Ft
Elektronika
23 500 Ft
Peavey
200 000 Ft
KARÁCSONY UTÁN ÚJRA KÉTSZERESÉRE BŐVÍTJÜK A HANGSZERBOLTOT
2023. december 24.
ITT A NOVEMBERI 10%-OS KEDVEZMÉNY KÓDJA! NYISD MEG A CIKKET!
2023. október 28.
Iskolakezdési KOTTA és HANGSZER AKCIÓ -10%
2023. szeptember 10.
A HANGMESTER.HU SZERVEZI A VILLON TRIÓ JUBILEUMI ERDÉLYI TURNÉJÁT
2023. április 19.

Zenész Konyha (Zenészek kedvenc eledelei)
Kisérleti topic: Kedvenc receptjeitek, vagy ismert zenészek kedvenc receptjeinek helye legyen ez..

Ahhoz hogy hozzászólhass a témához, előbb be kell jelentkezned!

Témák

Első <500 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... >500 >>1000 Utolsó

battereye 2009-05-28 16:18 |  #1193
Na a kakÓs(!, csak szabócsiak lennénk ugyebár:D) csiga meg "kőtt" tésztából tud frankó lenni...megnő vagy 5-6 centi magasra, és nagyon puha...:)
Sütés vége előtt kicsivel még le kell önteni kis cukros tejjel, és...
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 15:57 |  #1192
na ezt azert leirhatnad reszletesen amugy, mert jol hangzik!
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 15:57 |  #1191
Azon már én is egy ideje. De úgy tűnik megvan a tökéletes. Bár bevallom nem én kisérleteztem ki....:))))

Ha gondolod majd bepötyögöm a receptet.
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 15:56 |  #1190
ejjj mik derulnek itt ki, mennyien vagyunk ferfiak akik imadunk fozni :)))))
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 15:56 |  #1189
Hiiiiiiiiiiiiibátlan.

Koriander szereti a tejfölt, petrezselymet,fokhagymát, nagyon jóban van a fokhagymával.

Csinálnék mellé egy meglehetősen fokhagymás tartármártás és sajtos tejföl közti átmenetet. Lehetőleg füstölt sajtal.
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-05-28 15:55 |  #1188
Az biztos, csinálok is majd valamelyik nap, ha már igy eszembe jutott :)

De most épp kakaós csiga projekten dolgozom
Válasz '' hozzászólására (#)

battereye 2009-05-28 15:53 |  #1187
Lapcsánka rulz...én mostanában ha karajt készítek, lapcsánkába forgatom, és úgy sütöm ki a szeleteket...illetve majdnem lapcsánkába, mert rakok még a tésztába sört is, meg egy kevés spéci görög borskeveréket, de legközelebb még koriandert is szórok bele, hadd vaduljon.
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 15:53 |  #1186
jaja, csak mar nem olajban csinaljuk, mert az meguli a gyomromat :))
amugy az, csak mi miokanak hivjuk :)))
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 15:51 |  #1185
amit meg szeretunk:
camambert sajt (2-3korong)
alma (4-5)
gyomber (1 teaskanal)
so
bors
afonya lekvar
szaraz vorosbor

a gerezdekre szeletelt almakat kimagozzuk. teflonos nagyobb serpenyoben takarekon vajat olvasztunk, majd picit erosebb langon 4-5 percig megsutjuk az almat. a megsult almakra raszorjuk az orolt gyombert es keves soval, borssal meghintjuk. felretesszuk es melegen tartjuk. kis labosban az afonyalekvart a borral osszeforraljuk.

a sajtkorongot felbevagjuk es abban a serpenyoben amiben az alma sult erosebb langon kisutjuk a kerges felevel lefele! eleg neki 1-2 perc is! a vegen megforditjuk egy rovid idore...

a tanyerra egy adag sultalmat teszunk es erre ra a sajtot, amelyet meglocsolunk az afonyas martassal :)) ezt akar lehet koretkent is enni valami melle

gaben2009-05-28 15:42 |  #1184
Jaja! :))))

Marhára tetszik. Ezért gondoltam, hogy megcsinálom akár még ma is... csak jött közben telefon.

Lapcsánka is atom jó étel.
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-05-28 15:38 |  #1183
ez olyan mint egy édes lapcsánka :)
Válasz '' hozzászólására (#)

magno2009-05-28 15:38 |  #1182
ez majdnem tócsni :)
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-05-28 15:37 |  #1181
Tepertőspogi 4.0 Emma oma



gaben2009-05-28 15:31 |  #1180
Főzés sztornó. Telefonáltak úgyhogy irány Rétság nemsokára, elötte meg dunakeszi...:)

De a héten akkor is megcsinálom mert már nagyon rákészültem:D Kurvajónak hangzik
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 15:30 |  #1179
en ezt krumplibol szeretem :))
reszelt krumpli, so, bors, fokhagyma, tojas, liszt sajt, tejfol.
a sajt kivetelevel ezeket osszekeverem, keves liszttel es tejfollel, hogy suru, folyos massza legyen belole. kb 2 cm vastagsagban teritem el kivajazott tepsibe beleteszem, elomelegitett sutoben kisutom. meg lehet szorni sajttal sutes kozben is, meg a vegen talalas elott is tejfolbe kevert reszelt sajttal! kockara vagva talalom...
Válasz '' hozzászólására (#)

rv (A megnemértett)2009-05-28 15:28 |  #1178
Képet csinálj majd, hogy hogy néz ki készen!
Gusztának tűnik...
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 15:19 |  #1177
Na ezt ma megcsinálom:

Almaprósza

Hozzávalók:
1kg savanykás, sütni való alma (jonagold, golden, jonatán),
0,2kg cukor,
1dl méz,
liszt,
egy kávéskanál fahéj,
egy csipet reszelt citromhéj.

Elkészítés:

Az almát reszeljük le, majd keverjük össze a cukorral és tegyük félre állni, amíg levet enged. Kb. 15-20 perc múlva elkezdhetjük hozzákeverni fahéjat, a mézet és a citromhéjat, majd annyi lisztet keverünk el csomómentesen benne, hogy az sűrűn folyó masszává, tésztává váljon. Ezután kétféleképpen is kisüthetjük. Az egyik, hogy bő olajba szaggatjuk olajos kanállal és mielőtt a széle elkezdene sülni kicsit szétnyomkodjuk, majd pirosra sütjük. A másik módszer, hogy egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és ezen egyenletesen eloszlatjuk a masszát, amjd közepes lángon, sütőben kisütjük.

fakesexy2009-05-28 15:08 |  #1176
sokkal sokkal durvább :D
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-28 14:54 |  #1175
végülis látszik, hogy nem szójából van mint a virsli :)
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-05-28 14:49 |  #1174
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-05-28 14:48 |  #1173
nem azon volt
a krokodil a konzervben?
Válasz '' hozzászólására (#)

fakesexy2009-05-28 14:47 |  #1172
a rotten.com-on én is találtam most egy érdekes ételt, de ha betenném, lehet kitiltanának az országból

lacko2009-05-28 14:46 |  #1171
ezt mondja nekem minden nő :)
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-05-28 14:45 |  #1170
Jujj, ezen felvisítottam
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-05-28 14:44 |  #1169
kis piros aranyat neki
és nem lehet elrontani
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-05-28 14:44 |  #1168
mondjuk a legdurvább az egy honkongi piac lehet

azok a pálcára tűzött lepkebábok a legsúlyosabbak
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-05-28 14:43 |  #1167
Nagy úr az éhség...atyám :)))
Majd a hétvégén vidéken én is összefogdosok párat, megnézem Gabi mit szól hozzá
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-05-28 14:40 |  #1166
van ahol meg ezt:
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 14:34 |  #1165
Az.... meg is kell nézni mekkorák.... Ott én simán vékonynak számítok:D
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-05-28 14:30 |  #1164
Valami hasonló. Na, mondja valaki hogy amerika nem a lehetőségek országa. Mert va aki ezt is megeszi....
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 14:28 |  #1163
Jéééééééééééééééézusom.
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-05-28 14:28 |  #1162
csirkebefőtt?
Válasz '' hozzászólására (#)

Macilány2009-05-28 14:26 |  #1161
Ez milyen finom lehet,,hmmm.....



A hangyák ura2009-05-28 12:02 |  #1160
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2009-05-28 11:43 |  #1159
na, ha két orvos nincs egy állásponton akkor mi
ne is keressünk közös nevezőt.
én maradok a csapvíznél te meg igyál desztvizet, ezen nem fogunk összeveszni, hiszen mindenki úgy csinálja ahogy neki tettszik.

ha meg az anyagias világ ellen akarsz tenni, akkor kezd a számítógéped és a tévéd kidobásával mert ezek mérgezik leginkább a tudatot, mindenféle csúnya, gonosz, anyagias dolgokkal.

peace
Válasz '' hozzászólására (#)

A hangyák ura2009-05-28 11:25 |  #1158
Magyarázatnak ez meg már kicsit kevés:) Elolvastam még pár cikket a témában. Itt egy érdekesebb ha valakit eseteleg érdekel. Én arra jutottam hogy egyenlőre saját tapasztalatokra hagyatkozni a legtöbb amit tehetünk. Azt viszont még remélem megélem amikor ez az anyagias világ megdöglik a saját szemetében. Gyógyszergyárakkal az élen
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 01:07 |  #1157
jóccak, egyetek jót ha tudtok :)) benyomok egy zab kekszet :))

2009-05-28 01:06 |  #1156
mondjuk régebben 79kg -ban indultam, aztán már feljebb kerültem. amikor abbahagytam a küzdősportot kevesebbet futottam, többet ettem és a konditermes edzés megmaradt, azt csináltam aktívan. meg bekajáltam az összes scitec-es cuccot mellé és a végén már 7-ből hat napot edzettünk. brrrrr, már bele sem merek gondolni.... :) azé sokkal jobb kondiban voltam :(
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 01:01 |  #1155
Jócakát!
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 01:00 |  #1154
Urak! Köszönöm, hogy ilyen félig meddig Wagga topikos süppedést produkáltunk! Nagyon erős és jóleső nosztalgia tört rám. Tibi azért jó lett volna ha itt van és emeli az est fényét!

Én alvás márt holnap... illetve 6 óra múlva vizsga...ahoy

2009-05-28 00:59 |  #1153
ezt hívják kockulással gömbölyödni -nek :)))
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:58 |  #1152
Hát konkrétan mikor megismertelek akkor elraktároztam egy képet, hogy na ez Mado....

Aztán mikor hosszú ideje elösször találkoztunk megint élőben alig akartalak megismerni olyan metamorfózison mentál át.
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:57 |  #1151
De könnyebben kapni 110-ről 220-ra!
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 00:57 |  #1150
:)))))) az mán mindenhol van...
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 00:56 |  #1149
én is annyi voltam amikor aktívan sportoltam: 104kg a 190cm mellé, aztán hirtelen abbahagytam. számítógépes meló 12 órában, aztán mindjárt elkezdtem átalakulni, felszaladt pár kiló, jött a pocak, nőtt a fejem :) muszáj volt váltani! most 87-90kg vagyok ami jó, de többet kéne sportolni :(
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:56 |  #1148
ÁÁÁ a májamnak semmi baja nem volt szerencsére, pedig adok neki okot rá! :)
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-28 00:55 |  #1147
lehet venni átalakítót 220-ról 110-re :)
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-28 00:54 |  #1146
abból 9 kiló volt a májad :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:54 |  #1145
ebből látszik Mákos rossz buzi...:D
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:53 |  #1144
Mielőtt a mi dokink megműtött én is 110 voltam, de a műtét és a vele járó diéta miatt sikerült egy 10-est ledobni. Persze most kezdem visszaszedni, de nekiálltam biciklizni! :)
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-28 00:53 |  #1143
jó buzinak nem kell cégér :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:52 |  #1142
ha ilyennel gond lett volna már vagy rég lefogytam volna vagy szadó mazó pornóban élném ki frusztráltságom....:DD


vagy Mákos amp cégérrel csinálnék erősitőket....:DD
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-28 00:51 |  #1141
alagsorban meg van ázsiai bolt :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:51 |  #1140
mondjuk én 176cm magassághoz....:)
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-28 00:51 |  #1139
sokat kereste az asszony a csapot a hordón? :)
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 00:51 |  #1138
ez az egyetlen örömünk amióta Pesten lakunk :)) meg szerencsére közel is van...
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:50 |  #1137
Én is olyanforma vagyok, 187 cm magassághoz! :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:49 |  #1136
Hát sajnos sok még mindig.... bevallom böcsülettel: 111-112 kilórol indultam a diéta és sport elött... mostmár "csak" 105...remélem megy ez még lejebb mert kezdtek kijönni a bajok a súlyom miatt.
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:49 |  #1135
Hálaistennek nem lakom Pesten!
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:48 |  #1134
Ejj az-az igazi! Te hány kg-os vagy? :))
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 00:48 |  #1133
hüle! :)) magyar pite? :))
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 00:47 |  #1132
ott van az öltöző mellett :))

há ottan a Vámház körúton :)
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:46 |  #1131
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 00:46 |  #1130
csarnokban van egy néni, finom házi savanyúságot árul: uborka, meg káposztával töltött paprika. jövő héten már kovászos ubi lesz! a múltkor kérdezte, hogy házi pálinka nem kell-e? mondom nem nagyon iszom, de azé" adjon egy fél litert, majd csak valahol elfogy :))) mellett szoktam venni a tejet, sajtot, joghurtot a fene se eszi a sok szar danont meg ilyeneket... ez nem is drágább, de tartalmasabb, jobb, finomabb! házi túró, gomolya (tehén, juh), tej, sajtok mind totál más és abszolút jó áron! már a boltban csak háztartási cikkeket veszünk...

ja meg nagy kedven: horvátországi füstölt birkasajt, ottani fehér borocskával :)
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-28 00:44 |  #1129
ha jó sűrű lére főzöd, azt szerintem meg is lehet dugni :)
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-28 00:43 |  #1128
lősz azt is :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:43 |  #1127
Nálunk nem rég volt körmös-csülkös pacal bográcsban.
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:42 |  #1126
JÓ!
Pacal pörköltöt is régen ettem már!
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:42 |  #1125
Ha akarsz házi mangalica cuccokat akkor majd szólj december magasságában. :)))
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:40 |  #1124
Csarnokban? Mi focizni járunk a csarnokba! Nálatok ott árulják a kolbászt? :))
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:39 |  #1123
Gondolom előkapja a szarvaskolbászt a spájzbú, aztán azt falatozza kisbicskával + hagyma, kenyérkatona! :)
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 00:39 |  #1122
mangalica, mmmm imádom, mindig veszünk a csarnokban!
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:37 |  #1121
Kiváló!

Annyival meg megtoldanám, hogy kapható fehérboros káposzta néhány helyen. Próbáld ki azzal. Hát beszarás jó.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:36 |  #1120
Jotvágyat!
Válasz '' hozzászólására (#)

2009-05-28 00:35 |  #1118
hűű gyerekek micsoda receptek vannak itt!!! :) megéheztem :)

Csináltam egyszer ilyen szakácskönyv felütős dolgot, már nem emlékszem a nevére, de asszem kolozsvári húsos káposzta, vagy valami hasonló volt?

Hozzávalók:
-kolozsvári szalonka
-debreceni
-darált hús
-sertéskaraj vagy tarja?
-savanyú fejes káposzta vagy édes
-savanyú apró (vagdalt) káposzta
-tejszín
-kapor
-liszt
-fűszerek (só, bors, miegymás)
-hagyma

Karajt befűszerezni, lisztben megforgatni és elősütni. Ebben a serpenyőben a hagymát üvegesre pirítani a kolozsvárival, majd bele a darált húst és a debrecenit. Az egészet összesütni, majd félretenni, ez lesz a töltelék. Ebben a serpenyőben hagymát pirítani és bele a savanyú káposztát, majd kevés kapor és talán egy kis száraz fehérbor is mehet bele? Kicsit így párolni, majd ez mehet egy nagy edény aljára, amit majd a sütőbe teszünk.
A káposztát megfőzni, leszedni a leveleit (mondjuk nem tudom a savanyú káposztát is kell-e, én azt édest megfőztem...) és levélbe belefektetni egy szelet húst, a közepébe a húsos tölteléket és így összetekerni, mint a töltött káposztát, majd cérnával össze is kell kötni. Az a jó, ha szép nagy leveleink vannak! Az egészet az edényben lévő apró savanyú káposztára tesszük és be a sütőbe. Az edénynek legyen teteje!
Ha kész, akkor kivesszük a töltelékeket, majd a serpenyőbe vissza a káposzta és összedolgozzuk tejszínnel, friss kaporral.
Majd lehet tálalni :)) Ez megy alulra és erre jönnek a töltelékek, nyamm...:)

Tompika777 2009-05-28 00:36 |  #1119
Én léptem,és teszek ellene
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:36 |  #1119
Hát ez már egy kevésbé elfogadott párkapcsolat titka legyen :DDDDD
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:35 |  #1117
Ne is mondd. Pont mondtam Gregnek, hogy annyit beszéltünk kajáról, hgoy felemésztem saját amgam olyan éhes vagyok.
Válasz '' hozzászólására (#)

Tompika777 2009-05-28 00:34 |  #1116
Szarul,mint mindenki,Én sem vagyok kivétel......
Válasz '' hozzászólására (#)

Tompika777 2009-05-28 00:34 |  #1115
Most pedig elugrom egy gyros tálért........
Majd érkezem

Saci2009-05-28 00:34 |  #1114
Génmanipulációval növesztesz magadra egy szarvas sonkát? :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:34 |  #1113
Egyébként hogy van a kis haverom?
Válasz '' hozzászólására (#)

Tompika777 2009-05-28 00:33 |  #1112
Na,rohadj meg..........
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:32 |  #1111
Nekem ne szójjon be az aki hörbire keni a horkolást meg fingást....:D
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:31 |  #1110
Válasz '' hozzászólására (#)

Tompika777 2009-05-28 00:31 |  #1109
Amióta fasz helyett puskád van,nagyon vadász lettél...........
Válasz '' hozzászólására (#)

bluevoodoo 2009-05-28 00:30 |  #1108
bazzzeee, a 01 es előbb van,mint a 00 ás :D

GGreGG2009-05-28 00:30 |  #1107
bluetooth :D
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:29 |  #1106
Igazából kabbe a vadász kolbászom :D
Válasz '' hozzászólására (#)

bluevoodoo 2009-05-28 00:29 |  #1105
ne irigykedj,buzikám.
Válasz '' hozzászólására (#)

bluevoodoo 2009-05-28 00:29 |  #1104
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:28 |  #1103
ÚÚÚ. Megy nálatok már a téma. Miről is bszéltünk GReg? Szerintem pont ezt csinálják... From ass to mouth....:D
Válasz '' hozzászólására (#)

bluevoodoo 2009-05-28 00:28 |  #1102
gecik, kussoljaok, éhes vagyok, mint állat.

Tompika777 2009-05-28 00:27 |  #1101
Mert gyökér vagy...............
Válasz '' hozzászólására (#)

bluevoodoo 2009-05-28 00:27 |  #1100
köccccsög nigger

Mákos
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:25 |  #1099
Volt a családban Pick területi főnök... Mesélt cifra dolgokat. Azóta hatványozottan kerülöm ezeket a zacskós megfejtéseket ha lehet.
Válasz '' hozzászólására (#)

GGreGG2009-05-28 00:24 |  #1098
amit sohasem fogok megérteni, hogy egy darab szalonnába hova teszik a szóját meg adalékokat
na meg mér?
olvasd el a vákumos császárszalonna papírját
röhej...
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:22 |  #1097
Én a szarvas sonkáért vagoyk teljesen oda meg vissza. Idén megpróbálok sajátot csinálni.
Válasz '' hozzászólására (#)

Saci2009-05-28 00:19 |  #1096
Olyat nem veszek a számba!
Szoktunk mi is csinálni, mikor veszünk egy disznót, de annyi vadhúst, hogy kolbászt csináljunk belőle, még nem tudtam beszerezni.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2009-05-28 00:18 |  #1095
Az ilyen "kis termelőtöl" a legjobb venni. Boltban kapható kolbászok elbujdoshatnak a házihoz képest. Akárcsak a szalámi vagy sonka.

Nálam egy bolti sonka vagy kolbász elég sokáig kitart. Idén meg amikor lett szarvas kolbi meg szalámi, tartott 3-4 egész napig...:DDD
Válasz '' hozzászólására (#)


Első <500 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... >500 >>1000 Utolsó

Témák


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2024 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek
és kizárólag aktuális készletünk erejéig, melyről visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk vásárlóinkat/érdeklődőinket.
Minden weboldalunkon leadott rendelés csak akkor tekinthető visszaigazolt megrendelésnek, ha kollégánk e-mailen egyértelműen megerősíti,
hogy az adott termékből van jelenleg készketen általunk megvásárolt és bevételezett modell.
Weboldalunkon feltűntetett árak nem számítanak árajánlattételnek.

CAMPONA HANGSZERBOLT (1222 Nagytétényi út 37. Földszint, POSTA és GYÓGYSZERTÁR között)
NYITVA MINDENNAP (vasárnap is!) 11:00 - 19:00 | +36-20-323-0641 | hangmester@hangmester.hu