HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

MULTIMÉDIA


Legfrissebb cikkek

FERENCZI BALÁZS: A cajon jelentése dobozka vagy koporsó... /HANGSZEREM
     2021. április 05.

NÉMETH TAMÁS: Én nagyon szívesen játszom a saját hangszeremen.../HANGSZEREM
     2021. március 22.

HELLO PIAC - Dalszövegértelmezés a piacok napján
     2021. március 15.

FODOR BÁLINT: Ez egy Buffet Fesztivál hangszer... /HANGSZEREM/
     2021. március 08.

MÁRCIUS 22-IG ZÁRVA A HANGMESTER HANGSZERBOLT
     2021. március 04.

TOM WHITE: Nagyon gyorsan születnek meg a daszövegek a fejemben...
     2021. március 00.

POPLESZ - SZABÓ-NAGY ATTILA: A whisky már bent van, a bass box az meg kint... /HANGSZEREM/
     2021. február 22.

KÁRÁSZ ESZTER: Szép lassan jutottam el oda, hogy le merjek írni saját dalszövegeket
     2021. január 11.

DALSZÖVEGÉRTELMEZŐ 2021 - Folytatjuk a programot!
     2021. január 09.

ÚJRA GARÁZSVÁSÁR! - INGYEN ELVIHETŐ TERMÉKEKKEL IS KÉSZÜLÜNK!
     2020. december 10.


Roland RP-401R RW/CB/WH Digitális zongora

Prémium minőségű zongora fiatal családok számára


2015. november 02.


Prémium minőségű zongora fiatal családok számára


Az RP-401R egy kompakt, attraktív hangszer, mely a Roland számos díjnyertes tulajdonságával rendelkezik. Ideális választás fiatal családok számára, akik egy minőségi zongorát szeretnének otthonukba. A prémium minőségű hangzás és billentésérzet, valamint a kedvező árnak köszönhetően az RP-401R megbízható, szilárd alapot ad a zongoratanuláshoz gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A beépített ritmus funkció lehetőséget biztosít a vidám tanuláshoz, tempóérzék fejlesztéshez. A zongorajátékot a teljes zenekari kíséret automatikusan követi a lefogott akkordoknak megfelelően. Az RP-401R egyedülálló Headphones 3D Ambience funkciója segítségével az akusztikus zongorákra jellemző különleges hangkép most fejhallgató használatával is megtapasztalható. A hangszer számos lehetőséget biztosít a zenei képességek fejlesztéséhez tanulók és tapasztalt zongoristák számára egyaránt. Ilyen például a hangszínek széles választéka és az ingyenes Roland zongora alkalmazások iPhone-ra és iPad-re.

Tartós befektetés a zenei tanulmányokba

Az elismert Roland hangzás, a kifinomult kalapácsmechanika, a technológia jellemzők és a gyártás minősége biztosítja, hogy az RP401R professzionális szintet képvisel rendkívül vonzó áron. Ez a remek hangszer tökéletes választás a fiatal családok számára vagy egy zongoratanárnak, aki minőségi eszközt keres a tanításhoz. A kompakt kialakítás, ötvözi a helytakarékos hatékonyságot a hagyományos megjelenéssel, beleértve a beépített kottatartót és a visszahúzható fedelet, amely védi a billentyűzet, amikor nem használja. Az RP-401R elegáns megjelenésű rózsafa vagy fekete színekben kapható, így könnyen kiválasztható az adott környezet stílusához és hangulatához

A Roland legújabb technológiái egy prémium minőségű zongorában

Az RP-401R kiváló gyártási minősége és innovatív technológia jellemzői messze meghaladják az árkategóriájára jellemzőket. A Roland SuperNATURAL Piano hangforrás az akusztikus zongora kiegyensúlyozott, gazdag, összetett hangzását képes megszólaltatni, amellyel hihetetlenül valósághű játékélményt képes nyújtani. Az újonnan kifejlesztett PHA-4 Standard kalapácsmechanikás billentyűzet a Roland felső-kategóriás zongoráinak jellemzőivel rendelkezik, funkciói, külső megjelenése, a billentyűk ébenfa és elefántcsont hatású felülete és a legújabb érzékelő technológia lehetővé teszik, hogy teljes mértékben megtapasztalhatók legyenek a SuperNATURAL Piano hangforrás által biztosított lehetőségek. Az akusztikus zongorákra jellemző 3 pedálos kialakítás Progressive Damper Action funkcióval folyamatos pedáljátékot biztosít, a hagyományos játéktechnikáknak megfelelően.

Intelligens kíséret funkció

Az RP-401R beépített ritmus funkciója lehetőséget ad arra, hogy zenei kíséretek mellett játsszon, és gyakoroljon. A ritmusok hihetetlenül könnyen használhatók, mivel automatikusan követik a zongorajátékot a lefogott akkordnak megfelelően. A 72 ritmus között a rock és jazz-től a latin, reggae és modern elektronikus stílusokig számos zenei műfaj megtalálható. Amellett, hogy így nem unalmas a gyakorlás vagy egy teljes zenekari hangszereléssel lehet együtt játszani, a ritmusok segítségével a pontos tempótartás sokkal változatosabban és szórakoztatóbb módon fejleszthető, mint a hagyományos metronóm funkcióval. A ritmus kíséretek nagyszerű lehetőséget biztosítanak a zeneszerzés örömének felfedezésére, ráadásul nem csak zongora, hanem a hangszerben megtalálható orgona, gitár, rézfúvós, szintetizátor és egyéb hangszínek segítségével.

Apple iOS alkalmazások - Több öröm a zongorázásban...

Az Apple iOS eszközökre készült ingyenes Roland alkalmazások motiválják, illetve még élvezetesebbé teszik a zongorajátékot és gyakorlást. Az Air Performer lehetővé teszi kedvenc dalok megszólaltatását a gyakorláshoz vagy előadáshoz egy iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékről a zongora hangrendszerén keresztül, vezeték nélküli* kapcsolattal. Az iPad-ra készült Piano Partner alkalmazás interaktív Flash Card zenei programja kisgyermekek számára készült, továbbá a program lehetővé teszi a RP-401R által tárolt dalok és hangszínek felfedezését egy intuitív grafikus felületen keresztül. A Piano Partner-hez tartozó DigiScore Lite segítségével a zongora által tárolt belső dalok kotta formájában jeleníthetők meg az iPad képernyőjén. Ezek a praktikus zenei alkalmazások az Apple App Store-on keresztül érhetők el és a mai modern mobiltechnológián keresztül segítik a zongorajáték hatékony fejlesztését.
* A vezeték nélküli kommunikációhoz szükséges a Roland WNA1100-RL Wireless USB adapter (külön megvásárolható) és egy vezeték nélküli LAN elérési pont, Internet kapcsolattal.

A digitális technológia által biztosított előnyök – továbbfejlesztet tanulási funkciók

A fiatal családok számára az RP-401R számos praktikus funkcióval rendelkezik, amely támogatja a hangszer mindennapi használatát. Az első legfontosabb, hogy a digitális zongorákat soha nem kell behangolni, és a hangzás mindig tökéletes, így az akusztikus zongorákra jellemző rendszeres karbantartási költségek megtakaríthatók. Az RP-401R számos digitális kényelmi funkcióval segíti a gyakorlást és a szórakozást, mint például a beépített metronóm, a felvevő és a Twin Piano mód, ami oly módon osztja két részre a billentyűzetet, hogy két embernek egymás mellet lehessen játszani ugyanabban a hangfekvésben. A Volume Limit funkcióval beállítható a hangszer maximum hangerőszintje, így elkerülhető, hogy kisgyermekek túl magas hangerővel használják a zongorát. Egy másik nagy előnye a digitális zongoráknak, hogy a hangszóróit teljesen ki lehet kapcsolni és fejhallgató használatával, mások zavarása nélkül tovább lehet játszani vagy gyakorolni. Az RP-401R egyedülálló Headphones 3D Ambience funkciója segítségével az akusztikus zongorákra jellemző különleges hangkép most fejhallgató használatával is megtapasztalható. Ez az innovatív technológia még élvezetesebbé teszi a fejhallgatóval történő gyakorlást, mivel olyan érzetet kelt, mintha a hang ténylegesen a hangszerből érkezne.

Termékjellemzők

- A Roland elismert zongora technológiái egy attraktív és kedvező árú hangszerben
- SuperNATURAL Piano hangforrás, autentikus akusztikus zongorahangzás
- Új PHA-4 Standard nagy érzékenységű, kalapácsmechanikás billentyűzet
- Progressive Damper Action funkció folyamatos pedálút érzékeléssel fél-pedál és egyéb hagyományos akusztikus zongora technikákhoz
- Kifinomult, beépített ritmusok intelligens kíséret funkcióval; 72 stílus, közte 6 zongora stílus
- Az akusztikus zongora mellett 305 további hangszín, közte elektromos zongorák, vonósok, orgonák, gitárok, rézfúvósok, szintetizátor és egyéb hangszínek
- Hatalmas beépített dal könyvtár, benne zongora klasszikusok, népszerű Czerny és Hanon etűdök
- Kotta megjelenítés, hangszín, dal és ritmus kiválasztás az ingyenes Piano Partner iPad alkalmazással
- Ingyenes Air Performer alkalmazás iPhone, iPad, vagy iPod Touch készülékekre
- A Headphones 3D Ambience effekt páratlanul gazdag hangzást biztosít a fejhallgatóval történő gyakorlás során
- USB memória WAV/SMF dalok lejátszására és a beépített felvevő által rögzített dalok tárolására
- USB számítógép port számítógépes zenei szoftverek (Mac és Windows) használatához
- Hasznos funkciók a mindennapi gyakorláshoz, közte a Volume Limit funkció és a fejhallgató hangerejének független beállítása
- Helytakarékos kialakítás
- Kapható modern fekete és rózsafa színben

HANGMESTER.HU


A cikkhez kapcsolódó anyagok:
Roland RP-401R a www.hangszer.hu webáruházban...

A FÓRUM legfrissebb témái

***YAMAHA billentyűsök

2021. április 12

Offtopic

2021. április 12

Japán és távolkeleti

2021. április 12

A számítógép és a z

2021. április 12

Jónás Tamás (instrume

2021. április 12

Zenészeket, zenekart ke

2021. április 12

Gitáreffektek

2021. április 11

***FENDER***

2021. április 11

Csöves Gitárerősítő

2021. április 11

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2021. április 10

***IBANEZ***

2021. április 10

In Memoriam...

2021. április 09

KRAMER KLUB

2021. április 07

GITÁRLÁDÁK

2021. április 06

?Hangszórót ?Ládába

2021. április 06

Fotók, képek, GALÉRIA

2021. április 03

Mutameg!

2021. március 28

K O R G szintetizátoro

2021. március 28

DalszövegÉrtelmező 20

2021. március 21

E-bay

2021. március 21

***Squier***

2021. március 20

Mákosamp és válogatott f

2021. március 18

KEVERŐK, Hangkeverés...

2021. március 16

LANEY

2021. március 10

FÓRUM MŰKÖDÉS DOLGOK

2021. március 10

Floyd Rose tremolók

2021. március 10

PEAVEY

2021. március 09

Barkács

2021. március 07

BLUES

2021. március 06

Metallica

2021. március 03


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu