HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

MULTIMÉDIA


Legfrissebb cikkek

FERENCZI BALÁZS: A cajon jelentése dobozka vagy koporsó... /HANGSZEREM
     2021. április 05.

NÉMETH TAMÁS: Én nagyon szívesen játszom a saját hangszeremen.../HANGSZEREM
     2021. március 22.

HELLO PIAC - Dalszövegértelmezés a piacok napján
     2021. március 15.

FODOR BÁLINT: Ez egy Buffet Fesztivál hangszer... /HANGSZEREM/
     2021. március 08.

MÁRCIUS 22-IG ZÁRVA A HANGMESTER HANGSZERBOLT
     2021. március 04.

TOM WHITE: Nagyon gyorsan születnek meg a daszövegek a fejemben...
     2021. március 00.

POPLESZ - SZABÓ-NAGY ATTILA: A whisky már bent van, a bass box az meg kint... /HANGSZEREM/
     2021. február 22.

KÁRÁSZ ESZTER: Szép lassan jutottam el oda, hogy le merjek írni saját dalszövegeket
     2021. január 11.

DALSZÖVEGÉRTELMEZŐ 2021 - Folytatjuk a programot!
     2021. január 09.

ÚJRA GARÁZSVÁSÁR! - INGYEN ELVIHETŐ TERMÉKEKKEL IS KÉSZÜLÜNK!
     2020. december 10.


Roland BK-9 arranger szintetizátor

Könnyen hordozható, professzionális hangszer az élő előadáskhoz tervezve


2015. november 18.


A népszerű BK sorozat új zászlóshajója, a BK-9 kíséret-automatikás hangszer lenyűgöző hangszínekkel, realisztikus stílus kíséretekkel, valamint prémium tulajdonságok és funkciók széles skálájával rendelkezik. A határtalan zenei lehetőségek kiaknázásához óriási hangszín készlet - beleértve a Rolad legújabb SuperNATURAL hangszíneit - és újra programozott stílus kíséretek óriási tárháza áll rendelkezésre, szinte minden zenei műfajban a klasszikustól a modern stílusokig. Az innovatív kettős LCD rendszernek és az intuitív panel elrendezésnek köszönhetően a megszólaló virtuális zenekar egyszerűen kézben tartható, miközben a kiváló minőségű, hatékony effektek és a programozható valósidejű vezérlők segítségével gyorsan kiválaszthatók a hangszínek és könnyedén megformálható az elképzelt hangzás. A hangszer számos praktikus funkciója között szerepel az USB felvevő/lejátszó, a beépített 16-sávos szekvenszer és a stílus-szerkesztő is. Mindezeknek köszönhetően a BK-9 egy igazi "erőmű", rendkívül sokoldalú, nagy teljesítményű "zenegép" professzionális előadásokhoz, komponáláshoz és otthoni zenéléshez egyaránt.- Csúcsmodell 76-billentyűs hangszer, kiváló hangszínek, piacvezető kíséret-automatika funkciók és könnyű, hordozható kivitel
- Több mint 1,700 hangszín, 70 dobszett, beleértve 22 SuperNATURAL és 500 vadonatúj hangszín
- Legendás Virtual Tone Wheel orgona hangszínek, dedikált regiszterek az autentikus vintage orgonajátékhoz
- 540 újra programozott, kimagasló hangminőségű stílus (beleértve 25 új stílust) és több mint 1000 Music Assistant beállítás
- Öt független multi-effekt processzor (MFX) és külön mastering effektek
- Megújult kezelőfelület, áttekinthető panel elrendezés, két LCD kijelző és Mixer funkció
- Professzionális 16-sávos szekvenszer, beépített stílus szerkesztő, valamint Chord Loop és Audio Key funkciók
- Dal lejátszás/ felvétel, korlátlan Performance lista tárolás és további hasznos USB memória funkciók
- XLR mikrofon bemenet dedikált zengetővel; kompozit video kimenet dalszövegek és képek megjelenítéséhez
- Kompatibilis az Apple iOS készülékekkel a Roland vezeték nélküli kapcsolaton keresztül és az Apple's iPad - Camera Connection Kit használatával iPad-hez is csatlakoztatható
- Ingyenes iOS alkalmazások: BK Partner, Lyrics Viewer, Air Recorder stb.

Könnyen hordozható, professzionális hangszer az élő előadáskhoz tervezve

A professzionális 76-billentyűs klaviatúra ellenére a BK-9 meglepően könnyű, a súlya kevesebb mint 9.4 kg. Ez nagyban megkönnyíti a hangszer mozgatását, szállítását. A kezelőfelület kialakítása az élő előadások közbeni egyszerű használatra és maximális hatékonyságra törekszik, ami többek között a kettős LCD rendszernek, áttekinthető panel elrendezésnek és számos programozható kontrollernek köszönhető. 10 kedvenc hangszín tárolható az egyes valósidejű part-okra, ami egy rendkívül praktikus tulajdonság az élő koncerteken. 1000 beépített Music Assistants beállítás segíti a gyors átállást a legkülönbözőbb zenei stílusokra, továbbá Performance listaként korlátlan számban menthetőek a saját beállítások egy USB memóriára.

Óriási hangszín készlet

Kategóriájához méltóan, a BK-9 több mint 1.700 fantasztikus hangszínt és 70 dobszettet tárol. Ezek közül 22 hangszín a Roland legújabb SuperNATURAL technológiáját használja, lenyűgözően valósághű megszólalással és a zenei kifejezés minden lehetőségével. A Roland hatalmas hangkönyvtárából kifejezetten a BK-9 számára kiválasztott 500 vadonatúj hangszín mellett, a Virtual Tone Wheel hanggeneráror lehetővé teszi a legendás vintage orgona hangszínek megszólaltatását és az előlapon található regiszterekkel, valamint a klasszikus rotary effekt használatával biztosítja az autentikus orgonajátékot. A BK-9 későbbi hangszín bővítését egy User Tone memória tartomány biztosítja.

Újra programozott stílus kíséretek

A szinte minden elképzelhető zenei stílust felölelő komplett zenei kíséreteknek köszönhetően, a világ legsokoldalúbb virtuális zenekara áll rendelkezésre a BK-9 hangszerben. Az 540 beépített stílus kíséret között 25 új stílus kapott helyet, miközben az összes stílust újra programozták a BK-9 kiváló hangszíneinek és új effektjeinek felhasználásával a stúdió felvételeknél megszokott kimagasló hangminőség érdekében. USB memórián keresztül korlátlan lehetőség nyílik új stílusok betöltésére, valamint MP3, WAV és SMF fájlok lejátszásra is.

Multi-effektek és Mixer funkció

Az öt független multi-effekt processzor (MFX) minden eddinél több lehetőséget kínál a hangszín processzálás terén. Ezek közül három használható a zenei stílusokra és kettő a valósidejű part-okra. Az általános zengető és kórus effektek használata mellett, két mastering processzor alkalmazható a stílusok és valósidejű part-ok hangzásának optimalizálásához a tökéletes hangzás kialakítása érdekében és a koncert helyszín igényeinek megfelelően. Az új Mixer funkció lehetővé teszi a stílusok és valósidejű part-ok jelszintjeinek, valamint MFX és más paramétereinek azonnali beállítását az előlap regisztereivel.

A kreativitást segítő hatékony eszközök

A beépített 16-sávos szekvenszer egy professzionális platform a komponáláshoz és SMF dalok szerkesztéséhez, miközben a Rhythm Composer lehetővé teszi saját stílus kíséretek létrehozását. A praktikus Chord Loop funkcióval azonnal rögzíthető a stílus kíséret (WAV audió loop-ként), továbbá különböző akkordmenetek felvétele is rendkívül egyszerű, amelyek ezután a sequencer-rel történő komponáláshoz használhatóak. Az Audio Key funkció lehetővé teszi az USB memórián tárolt audió fájlok hozzárendelését a hangszer legfelső hét billentyűjére, majd ezek gyors lejátszását az előadás közben. Mindezek mellett rendkívül egyszerű a BK-9 előadások USB memóriára történő közvetlen rögzítése, CD íráshoz szükséges WAV audió formátumban.

Extra tulajdonságok a szórakoztatáshoz

A BK-9 praktikus XLR mikrofon bemenete egyszerűen kezelhető az előlapon található szabályzókkal, fantom tápfeszülséget biztosít kondenzátor mikrofonok számára és lehetővé teszi zengető effekt kijelölését is a mikrofonról érkező jelre. A hangszer kompozit Video Out aljzatának keresztül egy külső monitor csatlakoztatható, amely MP3/SMF dalszövegek és akkord szimbólumok megjelenítésével támogathatja az előadást vagy karaoke célokat. A zenéhez kapcsolódó képsorozatok megjelenítése is lehetséges, ami a zenei élményen túl, tovább gazdagíthatja az előadást a hallgatóság számára.

Roland Wireless Connect és ingyenes iOS alkalmazások

A BK-9 kompatibilis a Roland Wireless Connect funkcióval, mely lehetővé teszi a vezeték nélküli kommunikációt iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékekkel egy külön megvásárolható Roland WNA1100-RL Wireless USB adapteren keresztül. Az iPad csatlakoztatása USB kábelen keresztül, közvetlenül is történhet egy Apple iPad Camera Connection Kit közbeiktatásával. Számos ingyenes iOS alkalmazás áll rendelkezésre a BK-9 felhasználási lehetőségeinek bővítéséhez, beleértve az Air Recorder-t a jammeléshez és felvétel készítéshez (iPhone/iPad), a BK Partner-t a hangszínek és zenei stílusok kiválasztásához (iPad) és a Lyrics Viewer-t az SMF dalszövegek megjelenítéséhez (iPad) és további számos más alkalmazás.

HANGMESTER.HU


A cikkhez kapcsolódó anyagok:
BK-9 a www.hangszer.hu webáruházban..

A FÓRUM legfrissebb témái

Offtopic

2021. április 17

Csöves Gitárerősítő

2021. április 16

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2021. április 16

Jónás Tamás (instrume

2021. április 15

***YAMAHA billentyűsök

2021. április 15

A számítógép és a z

2021. április 14

Japán és távolkeleti

2021. április 13

Zenészeket, zenekart ke

2021. április 12

Gitáreffektek

2021. április 11

***FENDER***

2021. április 11

***IBANEZ***

2021. április 10

In Memoriam...

2021. április 09

KRAMER KLUB

2021. április 07

GITÁRLÁDÁK

2021. április 06

?Hangszórót ?Ládába

2021. április 06

Fotók, képek, GALÉRIA

2021. április 03

Mutameg!

2021. március 28

K O R G szintetizátoro

2021. március 28

DalszövegÉrtelmező 20

2021. március 21

E-bay

2021. március 21

***Squier***

2021. március 20

Mákosamp és válogatott f

2021. március 18

KEVERŐK, Hangkeverés...

2021. március 16

LANEY

2021. március 10

FÓRUM MŰKÖDÉS DOLGOK

2021. március 10

Floyd Rose tremolók

2021. március 10

PEAVEY

2021. március 09

Barkács

2021. március 07

BLUES

2021. március 06

Metallica

2021. március 03


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu