HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

MULTIMÉDIA


Legfrissebb cikkek

FERENCZI BALÁZS: A cajon jelentése dobozka vagy koporsó... /HANGSZEREM
     2021. április 05.

NÉMETH TAMÁS: Én nagyon szívesen játszom a saját hangszeremen.../HANGSZEREM
     2021. március 22.

HELLO PIAC - Dalszövegértelmezés a piacok napján
     2021. március 15.

FODOR BÁLINT: Ez egy Buffet Fesztivál hangszer... /HANGSZEREM/
     2021. március 08.

MÁRCIUS 22-IG ZÁRVA A HANGMESTER HANGSZERBOLT
     2021. március 04.

TOM WHITE: Nagyon gyorsan születnek meg a daszövegek a fejemben...
     2021. március 00.

POPLESZ - SZABÓ-NAGY ATTILA: A whisky már bent van, a bass box az meg kint... /HANGSZEREM/
     2021. február 22.

KÁRÁSZ ESZTER: Szép lassan jutottam el oda, hogy le merjek írni saját dalszövegeket
     2021. január 11.

DALSZÖVEGÉRTELMEZŐ 2021 - Folytatjuk a programot!
     2021. január 09.

ÚJRA GARÁZSVÁSÁR! - INGYEN ELVIHETŐ TERMÉKEKKEL IS KÉSZÜLÜNK!
     2020. december 10.


Touring Gear: a Red Dot Design 2011 díjat elnyert mikrofoncsalád élő alkalmazásokhoz


2014. január 29.


A Beyerdynamic bemutatja a Touring Gear családot, a színpadi mikrofonok teljes sorozatátA Beyerdynamic német audió specialista továbbra is folytatja a minőséghez fűződő tradíciót és a frankfurti Prolight + Sound kiállítás Hall 6.1 B80-as standján bemutatja a Red Dot Design 2011 díjat frissen elnyert mikrofonsorozatát.

tg_reddotAkár énekhez, akár hangszerhez használjuk, a mikrofon az előadó és közönség közötti kapcsolat szerves része. Ugyanis a mikrofon sokkal többet tesz annál, minthogy a hangot elektromos impulzusokká alakítja: megborzongat, sikításra késztet vagy könnyekre fakaszt, izgalomba hoz. A mikrofon a természetes hangot közvetíti, de rengeteg érzést is átvisz. Még egy ok, amiért a Beyerdynamic magasra teszi a mércét és a legjobb mikrofonokat kívánja megépíteni.

„Az elmúlt évek sziporkázó fejlesztéseinek újabb állomása az új TG mikrofon sorozat” – mondta Wolfgang Luckhardt, a Beyerdynamic vezérigazgatója. „A Beyerdynamic mindig is a mikrofonfejlesztések úttörőjeként volt ismert. De elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor ezen a területen is szükségessé vált termékportfóliónk újrafejlesztése és újrastrukturálása. Egészében véve hatalmas termékpalettával rendelkezünk. A mai vásárlók gyakran nem tudják azonnal eldönteni, mely gyártmány a legmegfelelőbb számukra. Éppen ezért elsődleges szempontunk egy magától értetődő, logikus termékstruktúra kidolgozása volt. Ezen felül azonban létrehoztuk a Sound Channelling technológiát és ennek köszönhetően ezzel egy igazán eredeti kínálatot. A Sound Channelling technológia felelős a „Beyerdynamic hangzás”-ért: olyan tiszta és természetes, mint az élő hang. Ebben egyedülállók vagyunk, és a vásárlók értékelik ezt. A mikrofonok ilyen, minden területre kiterjedő megújítása mérföldkő az audió iparban.”

Az eredmény pedig: a Touring Gear sorozat, amely a színpadi mikrofonok teljes skáláját képviseli új, egységes külsővel, a legjobb műszaki adatokkal és világos, egyértelmű osztályozó rendszerrel a termékcsoporton belül.

„Milyen a hang? Hogyan lehet körülírni egy hangzást? Ezek voltak a legfontosabb kérdések, amelyeket feltettünk magunknak mielőtt nekifogtunk a munkának. Kivételes lehetőséggel rendelkeztünk egy teljes körű elképzelés megvalósítására a Touring Gear mikrofoncsaláddal kapcsolatban” – mondta Juliane Eckstein design manager. „A színek koncepciója a föld és fémek színeinek árnyalatain alapult: szándékosan különbözik a zeneiparban örökké jelenlévő feketétől, így most a zenész került előtérbe. A sima, légies megjelenést vegyítettük az emberek Beyerdynamic-kal kapcsolatos tradicionális elvárásaival és változások iránti igényével. Néhány területen radikális módon sok módosítást tettünk, de ugyanakkor hagyni kívántuk, hogy a Beyerdynamic öröksége tovább éljen.”

A „TG” a Touring Gear-t jelenti, amelyet a felhasználási terület betűjele követ – „V” az énekmikrofont, „H” a fejmikrofont, „L” a csíptetős kivitelt, „D” a dobmikrofont, „I” a hangszermikrofont jelöli. Az első szám a kategóriát határozza meg, az ezt követő betű a mikrofon típusára utal – „d” a dinamikus, „c” a kondenzátor, „r” a ribbon mikrofont jelenti. A kiegészítő „s” a kapcsolóval ellátott modell jele.

Mario Gebhardt audió termékfejlesztési igazgató a következőket mondta: Csakugyan kiemelkedő esemény, amikor a mikrofonok terén végzett évtizedes fejlesztőmunka találkozik a fiatal mérnökök ötleteivel és a zenészek, hangtechnikusok kívánságaival és ennek eredménye nem csupán egy mikrofon, hanem egy teljes sorozat. Célunk az volt, hogy megszabaduljunk a felesleges régi emlékektől, de megtartsuk és finomítsuk a már kipróbált előnyös tulajdonságokat. Ugyanakkor teret engedtünk az új ötleteknek és felhasználtuk azokat. Ennek egyik eredménye a Sound Channelling technológia, amely lehetővé teszi, hogy az akusztikai kialakításon dolgozzunk az optimális hangzás érdekében, túlszárnyaljuk a hagyományos mikrofonrendszerek műszaki paramétereit. Ha még ehhez remek külső, kiváló kezelhetőség és strapabírás társul, az eredmény egy teljesen meggyőző mikrofon sorozat lesz élő alkalmazásokhoz.

Touring Gear – a négy kategória

TG 30: A TG 30-as sorozat tökéletesen bevezet a Beyedynamic élő felhasználásra szánt mikrofonjainak világába. Belépő szintű sorozat, amely remek Beyerdynamic hangzást nyújt alacsony áron.TG 50: A kellemes megjelenésű és kiemelkedő hangzású TG 50 sorozat minden felhasználó számára ideális. Ez a sorozat minden színpadi igénynek megfelel az énektől a hangszereken át a dobokig, fejmikrofonokat és csíptetős mikrofonokat is beleértve. A TG 50 a mértékadó Touring Gear sorozat igazán kiváló teljesítménnyel.

TG 70: A TG 70 sorozat modelljei egy lépéssel előbbre járnak a kompromisszummentesség terén: még ragyogóbb műszaki paraméterek és még jobb minőségű anyagok a kiváló hangzás érdekében. Minden részlet számít a fejlesztés és gyártás során. Az eredmény pedig: első osztályú mikrofonok kézi munkával Németországból.

TG 90: A Touring Gear család legjobbjának szánt TG 90 sorozat a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készül, felülmúlhatatlan hangzást nyújt. A high-end minőségű mikrofonok kézzel készülnek Németországban azon felhasználók számára, akik a non plusz ultrát keresik. A TG 90 sorozat minden tekintetben kiemelkedő teljesítményt nyújt és a legkényesebb igényeket is kielégíti a színpadon.

Sound Channelling technológia

Az egyedülálló „Beyer hangzás” megvalósításához a Beyerdynamic kifejlesztette és tovább finomította a Sound Channelling Technológiát (SCT). A Beyerdynamic akusztikai szakemberei speciális geometriával rendelkező akusztikai labirintusokat hoztak létre, amelyek optimális hangelvezetést biztosítanak. Precízen hangolt késleltető csíkok és hangelnyelő lapok használatával befolyásolják a hangot és modellezik az iránykarakterisztikát. Legyen az kiegészítő elem, speciális anyag, vagy egyedülálló tervezés, minden Beyerdynamic mikrofonnak megvan a saját hangcsatornára vonatkozó technológiája, amely biztosítja a hanghullámok optimális irányítását.

A Touring Gear élő alkalmazásokhoz való mikrofonsorozat április végén kerül forgalomba.

HANGMESTER.HU


A cikkhez kapcsolódó anyagok:
BEYERDYNAMIC CUSTOM SOROZAT : MEGÉRKEZETT !
A BEYERDYNAMIC 88. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL BEMUTATJA A DT770 PRO FEJHALLGATÓ ÜNNEPI KIADÁSÁT
A Beyerdynamic bemutatja a Touring Gear családot, a színpadi mikrofonok teljes sorozatát
BeyerdynamicTG-X 930: professzinális színpadi kondenzátor énekmikrofon
MusicMesse 2007 - Beyerdynamic 5.1 sztereo fejhallgaton

A FÓRUM legfrissebb témái

Csöves Gitárerősítő

2021. április 16

Offtopic

2021. április 16

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2021. április 16

Jónás Tamás (instrume

2021. április 15

***YAMAHA billentyűsök

2021. április 15

A számítógép és a z

2021. április 14

Japán és távolkeleti

2021. április 13

Zenészeket, zenekart ke

2021. április 12

Gitáreffektek

2021. április 11

***FENDER***

2021. április 11

***IBANEZ***

2021. április 10

In Memoriam...

2021. április 09

KRAMER KLUB

2021. április 07

GITÁRLÁDÁK

2021. április 06

?Hangszórót ?Ládába

2021. április 06

Fotók, képek, GALÉRIA

2021. április 03

Mutameg!

2021. március 28

K O R G szintetizátoro

2021. március 28

DalszövegÉrtelmező 20

2021. március 21

E-bay

2021. március 21

***Squier***

2021. március 20

Mákosamp és válogatott f

2021. március 18

KEVERŐK, Hangkeverés...

2021. március 16

LANEY

2021. március 10

FÓRUM MŰKÖDÉS DOLGOK

2021. március 10

Floyd Rose tremolók

2021. március 10

PEAVEY

2021. március 09

Barkács

2021. március 07

BLUES

2021. március 06

Metallica

2021. március 03


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu