HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

MULTIMÉDIA


Legfrissebb cikkek

FERENCZI BALÁZS: A cajon jelentése dobozka vagy koporsó... /HANGSZEREM
     2021. április 05.

NÉMETH TAMÁS: Én nagyon szívesen játszom a saját hangszeremen.../HANGSZEREM
     2021. március 22.

HELLO PIAC - Dalszövegértelmezés a piacok napján
     2021. március 15.

FODOR BÁLINT: Ez egy Buffet Fesztivál hangszer... /HANGSZEREM/
     2021. március 08.

MÁRCIUS 22-IG ZÁRVA A HANGMESTER HANGSZERBOLT
     2021. március 04.

TOM WHITE: Nagyon gyorsan születnek meg a daszövegek a fejemben...
     2021. március 00.

POPLESZ - SZABÓ-NAGY ATTILA: A whisky már bent van, a bass box az meg kint... /HANGSZEREM/
     2021. február 22.

KÁRÁSZ ESZTER: Szép lassan jutottam el oda, hogy le merjek írni saját dalszövegeket
     2021. január 11.

DALSZÖVEGÉRTELMEZŐ 2021 - Folytatjuk a programot!
     2021. január 09.

ÚJRA GARÁZSVÁSÁR! - INGYEN ELVIHETŐ TERMÉKEKKEL IS KÉSZÜLÜNK!
     2020. december 10.


BOSS ME-80 Professzionális gitár multieffekt

Kiváló hangzások egyszerű eléréssel


2014. január 20.


Hordozható, működik elemről és a kiváló minőségű BOSS erősítő modelleket és effekteket tartalmaz, így ideális eszköz koncertező gitárosok számára.


A potméter alapú kezelésnek köszönhetően, rendkívül gyorsan beállíthatjuk saját hangzásunkat, továbbá bármikor válthatunk a kispedál vagy a multi-effekt használati mód között.
Az új dupla lábkapcsoló sor segítségével kapcsolhatjuk az effekteket, válthatjuk a Patch-eket és a színpadon, koncert közben is változatosan alakíthatjuk a hangzást.
Az ingyenes BOSS TONE STUDIO szoftver tovább bővíti a hangszínkészítés lehetőségeit és egy átlátható, grafikus felületet kínál a szerkesztésre és a Patch-ek számítógépes rendezésére. Továbbá a BOSS TONE CENTRAL weboldalhoz is elérést biztosít, ahonnan ingyenesen tölthetünk le, profi gitárosok által készített, koncert-kész hangszíneket.


 • Kompakt, minőségi padló multi-effekt, egyszerű potméter-alapú interfésszel
 • Egyszerre nyolcféle effektkategóriából választhatunk, melyek mindegyike többféle effektet tartalmaz
 • Kezelése éppoly egyszerű, mint egy kispedálé
 • Csúcsminőségű effektek közül választhatunk, köztük klasszikus BOSS kispedálok és a legújabb MDP effektek
 • A GT-100-ból származó, update-elt COSM erősítő modellek
 • Nyolc többfunkciós lábkapcsoló és egy expression pedál
 • Manuális mód a kispedál-szerű használathoz; Memória mód a komplett Patch-ek váltásához
 • A Delay szekció tartalmaz egy Frázis Loopert is 38 másodpercnyi felvételi idővel
 • Működik hat darab AA elemről, vagy opcionális PSA adapterről
 • Beépített USB audio/MIDI interfész
 • Ingyenes BOSS TONE STUDIO szoftver, mellyel számítógépen szerkeszthetjük és rendezhetjük hangszíneinket, valamint belehallgathatunk és ingyenesen letölthetünk Patch-eket a BOSS TONE CENTRAL weboldalról  BOSS TONE CENTRAL: Egy weboldal ingyenesen letölthető Patch-ekkel, oktató videókkal, zenész tippekkel, tanácsokkal, stb.

  A BOSS TONE CENTRAL a BOSS gitár- és basszus készülék felhasználók központi weboldala. Az új weblap elsőként az ME-80-ra fókuszál, de később a paletta bővülni fog kispedálokkal és egyéb BOSS multi-effektekkel is. Jelenleg rengeteg ME-80 tartalom elérhető itt, köztük demo videók és híres gitárosok, session zenészek által készített ingyenes Patch-ek. Érdemes rendszeresen benézni ide újabb Patch-ekért, "hogyan csináljam" videókért, zenész interjúkért és így tovább. Amennyiben kedveled a BOSS effekteket, a BOSS TONE CENTRAL a te helyed!  BOSS effektek óriási választéka egyetlen pedálban
  Mindegy milyen stílust játszol, az ME-80 beépített effektjeiből könnyedén kialakíthatod a saját hangzásod. A színpad kész BOSS hangzások komplett tárháza áll rendelkezésünkre, a többféle overdrive és distortion pedáltól a wah és modulációs effekteken, pitch shifteren át a különféle visszhangokig. A BOSS átütő MDP technológiával készült effektjei közül, az ME-80-ban megtalálható a kiváló ambiencia és tér effekt, a Tera Echo, valamint a különleges hangzást biztosító Overtone is. A frissített COSM előerősítő modellek három új taggal bővültek, ezek a Crunch és a Metal, plusz egy AC előfok, kifejezetten akusztikus gitár számára. A beépített expression pedál használható hangerő pedálként, valamint különféle pedál effekt funkciókat is ellát, mint a wah, octave shift és Freeze, de egyes effekt paraméterek is vezérelhetők vele, mint például a mod rate, delay oscillation és így tovább.
  Azonnali elérés dedikált potméterek segítségével

  A tipikus bonyolult kezelhetőségű, menü-alapú multi-effektekkel szemben az ME-80 használata éppoly egyszerű, mint a kispedáloké. Az effekteket nyolc logikusan kialakított kategóriában helyezték el, így egyszerre összesen nyolc effektet használhatunk. Ezek közül hét kategóriában többféle effekt közül válogathatunk, ahol dedikált potméterek segítségével jelölhetjük ki a kívánt típust és a kispedálokon is megtalálható paraméter potméterekkel állíthatjuk be az értékeket. A pedál FX kategória is saját szabályzóval rendelkezik, így egyszerűen hozzárendelhetjük a kívánt funkciót az expression pedálhoz. Ezzel az átlátható kezelőfelülettel gyorsan kialakíthatjuk saját hangzásunkat, éppúgy, mintha egy óriási pedalboard-unk lenne, tele kedvenc pedál effektjeinkkel. Ennek a pedalboard-nak a legfőbb előnye, hogy a beállított hangzások elmenthetők az ME-80 36 felhasználói memória helyére és bármikor egy "lépéssel" előhívhatók.
  Kispedál vagy multi-effekt: Döntsd el te!

  A kispedál-szerű, potméter alapú szerkesztés és effekt ki/be kapcsolás megkönnyíti a kívánt hangzások beállítását és elérését. Bizonyos esetekben azonban praktikusabb, ha komplex, elmentett hangzások között tudunk váltani egyetlen pedál lenyomásával. Az ME-80 mindkét használati módra alkalmas. Manuális módban, az egyes kategóriák önálló kispedálként működnek, melyek azonnal elérhetők a potméterek és a dedikált pedálok segítségével. Memória módba lépve, hét lábkapcsolóval lépkedhetünk a Patch Bankok és a Preset Patch-ek között, így közvetlenül érhetünk el komplett multi-effekt beállításokat. Az ME-80 egyik lábkapcsolója szolgál a kívánt használati mód váltására, ezzel kapcsolhatunk a Manuális (kispedál) és a Memória (multi-effekt) módok között, akár dal közben is.
  Új lábkapcsoló design, kétszer annyi lehetőség

  Az ME-80 egyszerű kezelhetőséget kínál játék közben a nyolc többfunkciós lábkapcsolónak köszönhetően, melyekkel közvetlenül kapcsolhatjuk ki/be az effekteket, válthatunk Bankot/Patch-et és a használati módot, vagy olyan alternatív funkciókat érhetünk el, mint a TAP tempó, a Hangoló, vagy a Looper. Minden Patch-ben elmenthetünk speciális vezérlő (CTL) funkciókat is, ahol egyszerre akár egy csoport effekt ki/be kapcsolható, vagy egy adott paraméter megváltoztatható. Az új fejlesztésű, dupla-soros lábkapcsoló kialakítás sokoldalú vezérlést tesz lehetővé, miközben megőrzi a készülék kompakt méretét és mobilitását. A nyolc fő lábkapcsoló mellett az expression pedál elejében is található egy kapcsoló, mellyel válthatunk a hangerő pedál és az aktuális Pedal FX beállítás között.  Beépített USB Audio/MIDI interfész

  USB-n keresztül csatlakozhatunk számítógépre és közvetlenül az ME-80-ból felvehetünk kedvenc DAW szoftverünkbe, COSM erősítő modelleket és effekteket használva. Lehetséges továbbá az is, hogy az ME-80-ból direkt gitárhangot rögzítsünk, majd az USB Loopback funkcióját használva, a száraz track-et lejátszás közben utólag effektezzük és processzáljuk az ME-80-on (re-amp). Az USB-n keresztüli MIDI átvitel is támogatott, így számítógépen is tudunk ME-80 Patch-eket választani, vagy expression és control üzeneteket küldeni a szoftverünkbe, valamint a BOSS TONE STUDIO segítségével Patch-eket is csereberélhetünk.  Hangszínek szerkesztése / rendezése és webes kapcsolat a BOSS TONE STUDIO szoftverrel

  Az ingyenesen letölthető BOSS TONE STUDIO alkalmazás grafikus szerkesztési felületet biztosít az ME-80 hangszíneinek kikeverésére, USB-n keresztül Mac vagy Windows számítógépen. A szoftver jelentősen leegyszerűsíti a Patch-ek mentését, szerkesztését és rendezését, valamint az ME-80-ra történő rátöltését. Amennyiben számítógéped rendelkezik internet eléréssel, a BOSS TONE STUDIO integrált kapcsolódást tesz lehetővé a BOSS TONE CENTRAL weboldallal, ahol belehallgathatunk, és ha tetszik le is tölthetünk top gitárosok által készített, koncert kész hangzásokat az ME-80-ba! Azon felül, hogy így bővülhet a hangszín palettád, ezek az ingyenes Patch-ek jó kiindulási alapul szolgálhatnak a saját hangzások kialakításához is.

  HANGMESTER.HU


  A cikkhez kapcsolódó anyagok:
  BOSS ME-80 képekkel árakkal.. ..MEGVÁSÁROLHATÓ ITT >>>

 • A FÓRUM legfrissebb témái

  Offtopic

  2021. április 17

  Csöves Gitárerősítő

  2021. április 16

  ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

  2021. április 16

  Jónás Tamás (instrume

  2021. április 15

  ***YAMAHA billentyűsök

  2021. április 15

  A számítógép és a z

  2021. április 14

  Japán és távolkeleti

  2021. április 13

  Zenészeket, zenekart ke

  2021. április 12

  Gitáreffektek

  2021. április 11

  ***FENDER***

  2021. április 11

  ***IBANEZ***

  2021. április 10

  In Memoriam...

  2021. április 09

  KRAMER KLUB

  2021. április 07

  GITÁRLÁDÁK

  2021. április 06

  ?Hangszórót ?Ládába

  2021. április 06

  Fotók, képek, GALÉRIA

  2021. április 03

  Mutameg!

  2021. március 28

  K O R G szintetizátoro

  2021. március 28

  DalszövegÉrtelmező 20

  2021. március 21

  E-bay

  2021. március 21

  ***Squier***

  2021. március 20

  Mákosamp és válogatott f

  2021. március 18

  KEVERŐK, Hangkeverés...

  2021. március 16

  LANEY

  2021. március 10

  FÓRUM MŰKÖDÉS DOLGOK

  2021. március 10

  Floyd Rose tremolók

  2021. március 10

  PEAVEY

  2021. március 09

  Barkács

  2021. március 07

  BLUES

  2021. március 06

  Metallica

  2021. március 03

  
   
  VÁSÁRLÁSI INFO

  A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

  HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
  © Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
  . : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
  A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

  HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

  Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu