Meg lehetne ezt csinálni olyanba is, mint a pizzafutárszolgálat, bekajáltatjuk a részeggel a kaját, amit rendeltek, kiküldjük a címre, odahányja az ajtó elé amit útközben emésztett, becsönget, elkéri a lóvét, és már ott sincs.
Nekem nincs már meg a mandulám, de az ilyesmire azért mindig odafigyelek.
Ezt a vállalkozást mindenféleképpen meg kell csinálni, nagy pénzek vannak a közétkeztetésben, az újrahasznosításról nem is beszélve, ez most valami hülye városi divat.
arra meg vennénk fel munkanélkülieket, és azokra is kapnánk egy csomó bértámogatást. aztán mikor megszünik a bértámogatás kirugjuk a gecibe oszt veszünk fel másikat
de ez csak akkor jó, ha visszahányónak megvan még az orrmandulája, mert mondjuk ha hiányzik, akkor előfordulhat hogy a hányás az orrán keresztül is távozik. akkor pedig fika vagy takony is keveredhet közzé, az pedig gusztustalan
pedig gyomorbetegeknek kifejezetten előnyös lenne az ilyen visszahányt kaja, mivel már biozonyos emésztési folyamatok elindultak benne, így ők már könnyebben meg tudnák emészteni
Ha kihányod, akkor a tésztával se kell bíbelődni, épp szombaton figyeltem a hányásombat, hogy tök jó állapotú volt a tészta, a paradicsomos szósz még a színét is megtartotta, csak kapott egy kis vörösboros ízesítést, de az csak jót tehet a kajának.
Egész guszta volt, kínálgattam is, de akit megkérdeztem, mind azt mondta, "földről nem eszek"...
mikor sok almát eszem, van hogy a szaromba kicsi almadarabkák vannak. szerintem ki kellen mosni belőle és lehetne belőle még almalevet készíteni árvagyerekek számára
ha puhát akarsz szarni, egyél reggelire kéthárom almát meg kefírt
én azt ettem és olyan lágyat szartam az előbb hogy alig kellett nyomni, jött kifele mint a puding
De 0,5 literes kiszerelésben fogják gyártani amiben 1,5 deci van. És ha mind a ketten egyszerre fejenként két ládával tudunk elvinni. Akkor te 3 liter sört viszel haza, én meg 10 litert.
Hát én nem tudom mit problémáztok itt ezzel a hülyeséggel, ha hideg sört akarok inni, kiveszek egyet a hűtőből, tuti olcsóbban kijövök, mintha egy ilyen csilicsáré vacakkal kínlódnék, amibe ráadásul kevesebb cefre fér el.
Aki meg be akar rúgni, az igyon egy betmen koktélt.
Erről ennyit.
Nézzük csak meg, hogy ha a finneknek nem mi vagyunk a nyelvrokonaik akkor kik? Tudtommal semelyik jelentősebb európai nép. Ezek után érthető nekik miért jön kapóra ez az egész. Ez olyan, mint hogy a románok szeretnék ha rómaiaknak nézznék őket.
Mellesleg nem tudom miért az alapján kellene megítélni egy történelmi kérdést, hogy egy másik ország polgárai mit hisznek. Pláne olyan esetben amikor egyre több és több érv van a finnugor elmélet ellen mint mellett.
nincs kedvem dógozni...bevertem egy ódal szalonnát vereshagymával. úgy elpunnyadtam tűle, hogy alig látom, meg olyan szag van a zirodába, hogy a kollégák okádnak.
Patkó! Egy kérdés: az OK, hogy mi azért hisszül el a finnugor nyelvrokonságot, mert a zsidók rácsaltak minket, de akkor - könyörgöm - a finnek miért hiszik el, hogy mi a nyelvrokonaik vagyunk? Őket is agyamosták, vagy mi??? Nekik mi okuk lenne elfogadni ugyanezt az elméletet???
Jogos. Mi a fasznak ünnepeljük 56-ot ha a gyilkosaik emlékművén felszabadító hősökre emlékeznek róluk. Kicsit ellentmondásos ez mint annyi miden, de ezt már megszokhattuk. A halottakat tisztelni kell persze emellett is.
hát én Fehérváron döbbentem le egy gigantikus vörös csillaggal ellátott emlékmű-temető láttán...
gondolom a német katonák felett is lóbaszó horogkereszt pózol nemde? a nyugdíjas fergeteg már rég lekövetelte volna..persze a a vörös cs az maradhat
egyrészt szerintem a ruszki katonák 90%-a nem örülne neki hogy az a szar még halálukban is beárnyékolja őket
másrészt,nem vagyok se náci se komcsi se liberális szar,de ha már liberalizmus akkor vagy mind a kettő jelkép legyen kint vagy egyik sem!én az utóbbira voksolnék
Mi meg minden pénteken délbe a kisboltba (torony ABC) koccantunk, vettünk egy üveg Hajós Jack-et, 3.3 dl volt, 330 ft-ért, a lehető legborzasztóbb ízű szutyok, ami létezik, de 60% van az üvegre írva, és ez meggyőző érvként hatott...:)
110 lépésenként ittunk belőle, mikor elfogyott, beledobtuk egy stoptábla csövébe az üveget. (mindig addigra fogyott el) A tábla még mindig megvan, de már nem fér bele semmi:)
egyidőben mindig úgy jártunk a cimboráimmal a helyi bányatóba csobbanni, hogy a bicikli kormányra rá volt akasztva egy műanyagvödör tele házi borral meg egy bögre, hej, azok voltak a jó kis firickélések!
Hozzávalók:
0.25 l cibaki "kerítésszaggató" pálinka
0.3 dl ún. blú kuraszó
3 dl "Hajós Jack" rum
1.7 dl rostos gyümölcslé
igény és lehetőség szerint:
unikum, jáger, cseri, gyümőcsvodka, viszki, esetleg martini.
Elkészítés:
A hozzávalókat a pálinka és a Hajós Jack kivételével egyszerűen beszerezhetjük éjfél után a helyi diszkóban, az asztalokon maradt poharak tartalmának összeöntögetésével.
Tálalás:
A megfelelő mennyiségű folyadék összegyűjtése után a haveri társasággal körbevett egyén kezébe nyomjuk, majd néhány életveszélyes fenyegetés kíséretében kórusban üvöltjük a következő mondókát:
"Húzóra b*zmeg!"
a kenyér szeletekre rátesszük a zsírt, majd másfél évig pihentetjük egy reklámszatyorban a padláson
a tulipánokat szekercével apródarabokra vágjuk, majd a pihentetett zsíroskenyerekre tesszük
Hozzávalók:
kenyér,
zsír
tulipán
kókuszreszelék
májkrém, vagy szardíniakonzerv
Elkészítés: a kenyeret felszeleteljük, megkenjük zsírral, rákenjük a májkrémet, és/vagy szardíniadarabokat helyezünk el rajta, rászórjuk a kókuszreszeléket (ez a titka az egésznek) majd 60 percig melegítjük a sütőben teljes lánggal.
Az így elkészült gusztusos micsodára elhelyezzük a tulipánokat, majd hangosan röhögve tálaljuk.
Azért ennek nem sok köze van a tulipános zsíroskenyérhez.
Ha már ettél igazi csirkés pudingot töltött lóhomlokkal, desszertnek zsírfagyit hozzá, akkor tudod miről beszélek.
Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük, majd meghámozzuk, összetörjük, és kihűtjük. A mazsolát kevés vízbe áztatjuk. Az almát megtisztítjuk, gorombára lereszeljük, és összekeverjük a cukorral, fahéjjal, és a mazsolával, a tulipánt kidobjuk a kukába.
Elkészítés: A burgonyához hozzáadjuk a lisztet, a tojást, a sót, és összegyúrjuk. A tésztából lisztezett kézzel kb. 15 db kis gombócot formázunk, amit jól ellapítunk, és a közepébe kanállal beletesszük az almás tölteléket. Gombócnak formázzuk, és lisztezett tálcára tesszük. Bő, sós vizet forralunk, és ebben, kíméletesen főzzük a gombócokat 10 percet, majd szűrőkanállal kivesszük, langyos vízbe mártva leöblítjük. A darált mákot összekeverjük a cukorral, és beleforgatjuk a gombócokat. A krémport a tejjel habverővel jól elkeverjük, és a gombócok mellé kínáljuk.
szegény gery! pedig a te csapatodnak szurkoltam...
dehát ezek a kibaszott négerek gyorsak
muszály nekik gyorsnak lenni különben megeszi őket valami kindruc